Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aasta parimad!!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kolmas koht Lindperele on OK. Viimane aasta oli Bulls viimane, see aasta esimene, see on ikka saavutus.. Oleks koondist ka veel esindanud, siis võidelnuks ta Koondise parima tiitlile, aga ta eelistas metro tiitlit..

Kommentaar

Algselt postitas *Rivo Vaata postitust
      Viimane aasta oli Bulls viimane, see aasta esimene, see on ikka saavutus..
      Milles Bulls see aasta esimene oli?

Mis aga parimatesse puutub, siis siin on minu arvamus

1.Vassiljev. Väga väärtuslik mängija, kuna pmtl ainuke mees koondises, kes tahab ja oskab mängu üles ehitada. Puuduks Kostja, kes teda asendaks?

2. Piiroja. Kogemused ja kaaslaste innustus asetavad ta minu tabelis teiseks. Kui Kostja ülesanne on ründetegevuse organiseerimine, siis Piiroja jaoks on kaitsetegevuse koordineerimine ning terve meeskonna käima tõmbamine.

3.Pareiko. Kindlasti on 2. ja 3. koha vahe imeõhuke, kui mitte olematu. Pareiko puhul tõstaksin esile samuti omade motiveerimise ja mingil määral ka vastaste töötlemise. Hea positsioonivalik ja refleksid on aidanud Eesti koondist nii mõnelgi korral halvimast. Põhjus, miks ma eelistan Piirojat Pareikole on selles, et väravasse on korralikke asendusi rohkem (Londak), kui keskkaitsesse ilma teiste positisoonide nihkumisteta (mitte ühtegi)

IMO

Kommentaar

Algselt postitas krizto Vaata postitust
        Milles Bulls see aasta esimene oli?

Mis aga parimatesse puutub, siis siin on minu arvamus

1.Vassiljev. Väga väärtuslik mängija, kuna pmtl ainuke mees koondises, kes tahab ja oskab mängu üles ehitada. Puuduks Kostja, kes teda asendaks?

2. Piiroja. Kogemused ja kaaslaste innustus asetavad ta minu tabelis teiseks. Kui Kostja ülesanne on ründetegevuse organiseerimine, siis Piiroja jaoks on kaitsetegevuse koordineerimine ning terve meeskonna käima tõmbamine.

3.Pareiko. Kindlasti on 2. ja 3. koha vahe imeõhuke, kui mitte olematu. Pareiko puhul tõstaksin esile samuti omade motiveerimise ja mingil määral ka vastaste töötlemise. Hea positsioonivalik ja refleksid on aidanud Eesti koondist nii mõnelgi korral halvimast. Põhjus, miks ma eelistan Piirojat Pareikole on selles, et väravasse on korralikke asendusi rohkem (Londak), kui keskkaitsesse ilma teiste positisoonide nihkumisteta (mitte ühtegi)

IMO
        Seega jälgid ainult koondise tegemisi? Minu silmis ei saaks Piiroja mingi valemiga Pareikost ees pool olla. Ainult mõne koondisemängu eest ikka mingit tiitlit ei annaks, ülejäänu on aga juba puhas Norra teine liiga. See, et mehele on asendus, pole aga miinus - see näitab pigem konkurentsis teiste edestamist ja rääkides kellel konkurentsi puudumisest, siis ehk see mängija ainult seetõttu koondises silma paistabki? Ma ei oota sellele küsimusele vastust, olen ju isegi näinud et teisel korrusel Piirojale naljalt vastast pole.
        BVB - Vaprus

Kommentaar

Nagu ka Õhtulehes oli juttu nii täna kui eelmisel aastal: osad jalgpalliliidu ametnikud ei hääleta põhimõtteliselt Pareiko poolt.
          Üks põhjus - kui mitte peapõhjus - on ilmselt selles, et juba Teituri ajal kahtles mees mingis intervjuus, et kas Pohlak ikka lubab Teituril teda koondisse võtta. Seepeale lendaski ta koondisest välja. Probleeme on olnud hiljemgi. Ehk vaid anonüümse hääletuse korral oleks tal lootust kõrgem koht saada.

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
            Nagu ka Õhtulehes oli juttu nii täna kui eelmisel aastal: osad jalgpalliliidu ametnikud ei hääleta põhimõtteliselt Pareiko poolt.
            Üks põhjus - kui mitte peapõhjus - on ilmselt selles, et juba Teituri ajal kahtles mees mingis intervjuus, et kas Pohlak ikka lubab Teituril teda koondisse võtta. Seepeale lendaski ta koondisest välja. Probleeme on olnud hiljemgi. Ehk vaid anonüümse hääletuse korral oleks tal lootust kõrgem koht saada.
            Vaatasin siis üle, kuidas ajakirjanikud hääletasid:
            1. muidugi Vassiljev vist 60 punkti
            2. Kink, 29 punkti
            3. - 4. Lindpere ja Pareiko 18 punkti

"Ugri Ässad" pakkusid mõlemad sarnase esikolmiku (Vassiljev, Zenjov, Pareiko). Kui nende valik lõpptulemuseks ei osutunud, siis on kohe kallutatud jõud tegevuses.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
              2. Kink, 29 punkti
              3. - 4. Lindpere ja Vassiljev 18 punkti
              kas vassiljev on ennast vahepeal klooninud või siin mõeldakse üht meie universumi vasjat ja teine on paralleeluniversumist?

Kommentaar

Algselt postitas Teiresias Vaata postitust
                kas vassiljev on ennast vahepeal klooninud või siin mõeldakse üht meie universumi vasjat ja teine on paralleeluniversumist?
                Lipsas jah kahetsusväärne nimekordus sisse, aga muutsin ära.

Kommentaar

2. Kink, 29 punkti
                  3. - 4. Lindpere ja Vassiljev 18 punkti

"Ugri Ässad" pakkusid mõlemad sarnase esikolmiku (Vassiljev, Zenjov, Pareiko). Kui nende valik lõpptulemuseks ei osutunud, siis on kohe kallutatud jõud tegevuses.
                  Kuna erinevalt eelmisest aastast pole mul kusagilt õnnestunud välja lugeda, kes kuidas hääletas, lähtusin Järvela järgmisest tsitaadist:

Täielik müsteerium on Venemaa kõrgliiga väravavahtide eliiti kuuluva ja 42kordse Šotimaa meistri Glasgow Celtici huviorbiidis püsiva Sergei Pareiko järjekordne esikolmikust väljajäämine.
                  Põhjusele jõuab jälile ka Kalle Blomqvistist tunduvalt tagasihoidlikuma taiplikkusega detektiiv – 23 hääletusel osalenud ajakirjanikust olid Pareiko esikolmikusse paigutanud 13, 23 jalgpalliametnikust aga 7. 2009. aastal, kui Pareiko samuti hääletusel 4. koha sai, olid vastavad arvud 16 ja 9.
                  See ei ole juhus. See on tendets.
                  Tekib küsimus: miks mõjutavad kunagised erimeelsused alaliidu ja jalgpalluri vahel 100% sportlikust poolest lähtuvat – ma vähemalt väga loodan! – hääletust?

OK, sel aastal oli konkurents tõesti erakordselt tihe ja asi suuresti maitses kinni. Aga kui vastab tõele, et eelmisel hooajal pani 23 ametnikust Pareiko esikolmikusse ainult 9 siis millest siin veel rääkida?!

Kommentaar

Üritusel tervikuna polnud väga vigu ,kuigi juba mitmendat aastat käib kõik samas taktis . Ma olen mõned aastad vahele jätnud ja nüüd oli hea värske pilguga jälgida. Kullameeskond,minu kallis FCF ronis lavale nagu kari Mardisante . Võiks nagu enne natuke mõelda ,et lähed kuldmedalit vastu võtma. Treener vähemalt oli viisakalt riides ja siin oleks võinud oma sõna veel korra maksma panna.
                    Hõbedasest Levadiast oli medalitseremooniaks jäänud järele viis viimast . Ülejäänutel on ilmselt pohhui ja nahhui seda odavat metalli veel vaja. Eks seegi näitab mingil määral suhtumist meie Meistrivõistlustesse ,kui 2/3 hõbedameeskonnast ja mitte kedagi pronksimeeskonnast ei ilmunud kohale.
                    Selle eest oli buffet tasemel ja magusaid muffineid pandi nii põske ,kui taskusse.
                    Naiste medaliklubid seevastu olid kõik kohal ja väga kenad silmale vaadata .Naised väheste eranditega olid päris kenasti riides.
                    Siinkohal tervitused Jüri Saarele . Oli näha ,et naiskonnavaim on teil parim ja liider ülekõige.
                    Varasematest aastatest mäletan ,et olid väikesed etteasted vaheajale minnes.Bänd, lauljad , näitlejad aga see aasta polnud küll midagi sellele ligilähedast .Kaks pioneeri puhusid kusagil nurga taga fanfaare ,kui mingi karikas üle anti aga see oli kuidagi suht kaootiline.
                    Pikk hooaeg selja taga oleks võind ikka natuke pidulikkust rohkem olla.
                    FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                      Hõbedasest Levadiast oli medalitseremooniaks jäänud järele viis viimast . Ülejäänutel on ilmselt pohhui ja nahhui seda odavat metalli veel vaja. Eks seegi näitab mingil määral suhtumist meie Meistrivõistlustesse ,kui 2/3 hõbedameeskonnast ja mitte kedagi pronksimeeskonnast ei ilmunud kohale.
                      Kunn, lihtsalt tõe huvides, et varasematel aastatel on olnud Floral probleeme inimeste kokku saamisega. Eelmine aasta oli mälu järgi ok. Üks aasta polnd pea kedagi. Samas kui Levadia on võitnud, on nad ka kõik ilusti kohal olnud. Tavaliselt on hästi olnud kohal - üllatus, üllatus - Narva Trans.

Kommentaar

Jalgpalliametnikud? Kes sinna kuulusid üldse? Kas ei võiks nende jõudu kuidagi kahandada tuues kolmandaks jõuks sisse jalgpallui fännid ehk siis saaks soccerneti foorumis kasutajatel, kel vähemalt 50 posti näiteks hääletada.

Minu arust selgemast selgem aastal 2010 on valik järgmine: 1. Kostja 2-3 Pareiko-Kink ehk maitseasi. Teistel pole küll top3 šanssigi...
                        Okei Klavanil on ehk aga Lindpere 3ndaks?? Mingi USA liiga mees, koondises ka 0 mängu.

No Eesti ju nii väike, kõik tunnevad kõiki ja keegi on ikka rohkem sõber kui mingi siberi klubi mees...ja nii ta läheb aga FCF meeste puhul no surprise, ikkagi esimest korda poodiumile minek, eks järgmine kord poisud teavad paremini kuidas riietuda, kuhu vaadata kui fotograaf klõpsib ja kohmetu näo asemel ka hoopis rahulikum ja enesekindlam nägu ees...

Kommentaar

Ahjah, isiklik esikolmik olnuks:

1. Vassiljev - no pole küsimust. Mis on Eesti koondise keskväli ilma temata? Loodan, et klubiga uuel aastal paremini läheb, Sloveeniast on ta ammu välja ja üle kasvanud.

2. Pareiko - koondise tugitala oma stabiilse esitusega + suurepärane klubihooaeg + oodatavad head klubiuudised seelikutes meeste maalt.

3. Dmitrijev - üllatav? Ei ole. Minu meelest koondise enim arenenud mängija sel aastal (olgugi, et teda peale LIE mängu veidi sarjasin). Jällegi sama küss, mis Kostja puhul - kui välja kukub, siis kes asendab vääriliselt? Ja lisaks meenutaksin teile, et suvine Fääri saarte valikmäng oleks sitamaitseliseks viigiks jäänudki, kui viimasel rünnakul poleks olnud Dmitrijevi, kes peale nurgalööki vastase kaitsjat edukalt takistas. Perfektne, puhas mahavõtt.

Vot sedasi. Minu 5 kopikat, nigu ameeriklased ütlevad.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                            Ahjah, isiklik esikolmik olnuks:

1. Vassiljev - no pole küsimust. Mis on Eesti koondise keskväli ilma temata? Loodan, et klubiga uuel aastal paremini läheb, Sloveeniast on ta ammu välja ja üle kasvanud.

2. Pareiko - koondise tugitala oma stabiilse esitusega + suurepärane klubihooaeg + oodatavad head klubiuudised seelikutes meeste maalt.

3. Dmitrijev - üllatav? Ei ole. Minu meelest koondise enim arenenud mängija sel aastal (olgugi, et teda peale LIE mängu veidi sarjasin). Jällegi sama küss, mis Kostja puhul - kui välja kukub, siis kes asendab vääriliselt? Ja lisaks meenutaksin teile, et suvine Fääri saarte valikmäng oleks sitamaitseliseks viigiks jäänudki, kui viimasel rünnakul poleks olnud Dmitrijevi, kes peale nurgalööki vastase kaitsjat edukalt takistas. Perfektne, puhas mahavõtt.

Vot sedasi. Minu 5 kopikat, nigu ameeriklased ütlevad.
                            jätkan...

4. Smirnoff

lihtsalt tore patsaan.

5. Kulik

saibiss vend

6. Tarassenkov

ka keskväljal päris hea..

7. grusnov

päris hea löögiga...

nu vot sellised valikud sii.

Kommentaar

Algselt postitas andre26 Vaata postitust
                              jätkan...

4. Smirnoff

lihtsalt tore patsaan.

5. Kulik

saibiss vend

6. Tarassenkov

ka keskväljal päris hea..

7. grusnov

päris hea löögiga...

nu vot sellised valikud sii.
                              Mõni mees on lihtsalt loll, aga mõni suisa munn. Sina, sõber Andre, kaldud viimasesse kategooriasse.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                                Mõni mees on lihtsalt loll, aga mõni suisa munn. Sina, sõber Andre, kaldud viimasesse kategooriasse.
                                mina ei ole sinu s6ber....

Kommentaar

Working...
                                X