Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Soome 21.05.2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Väga korralik mäng Eesti koondise poolt. Kohapeal oli elamus päris võimas, kuna pole ammu käinud kohapeal mänge vaatamas siis ülimalt positiivne oli küljetribüünilt jälgida mängu kõrvalt jalgpallihaigla tegutsemist Areng on toimunud ja kõik see sallidega keerutamine+ võimsad laulud. Tubli töö..
    Suurim pettumus oli teise poolaja algus, kui sai kiiresti mindud ostma õlut ja siidrit. Eriti suur hämming oli siis kui turva ütles, et tribüünile ei pääse nendega. MITTE ÜHTEGI FAKIN SILTI JA BAARIST KEEGI EI MAININUD MITTE SÕNAGI ! Puhas tarbija petmine ju, miks ma peaks seda kuskil betoon seinade vahel jooma. Jalgpalliliit võiks siis vähemalt baari ruumidesse telekad toppida, et kui mäng hakkab ja õlu vaja ruttu ära juua siis paar minutit näed ekraanilt, aga jah. Mul suured unistused, kuna tabloo asemel on ju mingi trollist toodud peatuste näidik
    Muidu kõik tiptop..Naabreid alati tore võita

Kommentaar

väga hea, et tribüünidele õllega ei lastud, muidu oleks mul veel sitem hetkel olla .

aga jah telekas ei teeks paha.

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
        ma ei saa aru, et mis sa karjud?
        sport.err.ee, seal isegi mäng täispikkuses üleval ja palju lisamaterjali.
        See on küll võrdlemisi vale teema, kuid mul on näiteks välismaal olles väga raske ERRist videosid vaadata. Ma tõesti ei tea, kas teil on need mingis hiigelformaadis või milles asi on. Põhimõtteliselt pidin seda Eesti-Soome uudislõiku mingi 10 minti bufferdama ja teistega on enam-vähem samamoodi. Ühendus on väga hea ja Youtube jookseb nagu õlitatud.

Seega tehke parem enda (ETV) Youtube'i kanal (tegelikult ma saan aru, et see on õiguste tõttu vist võimatu). Või tuleb videosüsteem normaalseks ehitada.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

etv youtubes

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
            Seega tehke parem enda (ETV) Youtube'i kanal (tegelikult ma saan aru, et see on õiguste tõttu vist võimatu). Või tuleb videosüsteem normaalseks ehitada.
            Nii omalvahel võin öelda, et videosüsteem on tõesti vanaldane. Siin ei ole minu teada aga probleem ERRi taga, vaid Elioni serverite. Pidi aasta kahe jooksul, täpselt ei tea, paranema.

Õigustega on ka piisavalt jama. Ent Postimehe ja Õhtulehe (eriti Õhtulehe, kuna nad panevad videod oma leheküljele embedina, Postimees lingina) käitumine kvalifitseerub piraatlusena ja/või selle toetamisena. Eriti karmiks lääb asi ilmselt MMi ajal. Ma julgen öelda, et siiani on ERR vägagi leebe olnud. Aga omakorda jälgitakse muidu ka ERRi.

Youtube'i peale on mõeldud, ent hetkel ei ole leitud, et see ei ole parim lahendus. Eriti pikemas perspektiivis ja siis kui Elion oma asjad korda/uuendatud saab. Liiatigi saaks sinna panna ainult oma toodetud materjale (uudiseid ja neid ka valikuliselt ja portaali oma toodetud asju) ja neid kah vaid pikkusega kuni 10 minutit.

Nii palju tean asjadest mina.

Herr käitus siin enne nagu pettunud Õhtuluhe ajakirjanik. Mul ei ole midagi Õhtulehe vastu, vaid pigem poolt (spordi osas siis, muud ma sealt tavaliselt ei loe). Seal on mitmeid toredaid inimesi. Aga lõppeks - konkurents olgu aus. Tööpostil oleme konkurendid, õllelauas aga sõbrad edasi Igal väljaandel on oma eelised ja neid tuleb kasutada.

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
            Yup Aga spordiasju seal ei ole. Kui ERRi uudised jagavad oma videosid oma aknsas teistes portaalides, siis spordil on asjalood õigustega palju karmimalt seotud. Ja ERR Uudised ei anna ka teistele õigustega kaitstud materjali, üldjuhul ainult omatoodangut.

Aga ehk aitab OT-st

Kommentaar

ei pannud ise tähele, et kas ka eile filmiti rongkäiku, nagu enne Belgia mängu?

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
                ei pannud ise tähele, et kas ka eile filmiti rongkäiku, nagu enne Belgia mängu?
                filmiti, lähipäevil väike klipp tulemas

Kommentaar

Kuida muidu rongkäik oli ise ei jõudnud seekord, oli rohkem rahvast kui ennem Belgia mängu?

Kommentaar

Algselt postitas jnz Vaata postitust
                    küljetribüünilt jälgida mängu kõrvalt jalgpallihaigla tegutsemist Areng on toimunud ja kõik see sallidega keerutamine+ võimsad laulud. Tubli töö..

Suurim pettumus oli teise poolaja algus, kui sai kiiresti mindud ostma õlut ja siidrit. Eriti suur hämming oli siis kui turva ütles, et tribüünile ei pääse nendega. MITTE ÜHTEGI FAKIN SILTI JA BAARIST KEEGI EI MAININUD MITTE SÕNAGI !
                    Mitte, et mul JH vastu midagi oleks aga täpsustuseks- fännikal salli lehvitamine ja laulmine ei tähenda, et sa JH liige oleks.

Teise asja kohta- Kas sa foorumit siis ei loe? Nõme süsteem aga üllatusena ei tohiks tulla
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Posti värav oli muidugi peen värk, sellise nurga alt lüüa on suht keeruline. Samas jäi silma, et nii pikk mees nagu ta oli, ei suutnud ta ründes palli sugugi maha võtta. Kaotas ikka väga palju peapalle kaitsjatele.

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                        Mitte, et mul JH vastu midagi oleks aga täpsustuseks- fännikal salli lehvitamine ja laulmine ei tähenda, et sa JH liige oleks.

Teise asja kohta- Kas sa foorumit siis ei loe? Nõme süsteem aga üllatusena ei tohiks tulla
                        Selle teise asja kohta-kui asju peenelt ajada,saab õlle/siidri tribüünile ka tuua,aga siis rsk joovad sõbrad selle 2 sekundiga ära,niiet...

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
                          Kuida muidu rongkäik oli ise ei jõudnud seekord, oli rohkem rahvast kui ennem Belgia mängu?
                          Imestasin isegi, et nii palju rahvast sel korral rongkäigus oli. Korralikku kaamerat polnud näpus, kuid siin veidi minu "kõhulahtisust" läbi telefoni silma.

BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                            Imestasin isegi, et nii palju rahvast sel korral rongkäigus oli. Korralikku kaamerat polnud näpus, kuid siin veidi minu "kõhulahtisust" läbi telefoni silma.

Vabakalt startides oli rahvast üsna nirult, mõnekümne ringis. Aga õnneks oli rongkäigul palju rahvarikkaid lisajõgesid, nii et lõpuks oli inimesi mitu korda rohkem
                            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Nätuke amatöörfotosid mängust :

Kommentaar

..ilusad kaadrid!

Krt - oli üks ilus reede!!!

P.S. Mööduv maikuu on eesti-jalkas vaid positiivseid emotsioone toonud: suurkoonidse võidud sommide üle ja viiks horvaatiaga, noored võidavad türklasi, rannajalka võidud sakslaste ja norrakate üle .. hakka või uskuma et oleme täkk-jalgpalliriik
                                RummaBastards!

Kommentaar

Working...
                                X