Algselt postitas Tundmatu
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Soome 21.05.2010
Collapse
X
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustJa Eremenko on vigastatud ju?
ja tunnistage üles, kes futisforumis countiga ('suosikkijoukkue: Merda FF', no peab olema) seda vallatut dialoogi arendab?
Algselt postitas Blue SupporterViron futisfanit kokoontuvat Vapaussodan muistomerkkin luonna ennen peliä, sieltä mennän kaikki yhdessä stadionille. Olette kaikki tervetulleita.Algselt postitas Patrimonio MundialMe kokoonnumme Pronssisoturin luona kello 17.00. Tulkaa koittaan jos uskallatte? Homot!Algselt postitas Blue SupporterUskallatko itse tullaa tallinnaan vai oletko vain internetterminaatori ja in real life semmoinen pienellä pippelillä homoseksuaali?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..krt ei jõua juba neljapäeva-reedet-pühapäeva ära oodata..liblikad lendavad kõhus...
Soome mänguks ka üks või kaks uut ja täispuhutavat fänni kaasa elamas..kui kõik hästi läeb
Lahinguväljal näeme, rsk!
Kommentaar
-
Sini, Must ja Valge... . ... vaenlane las langeb!!!
Taome need soomlased lõpuks ometi üle 73 aasta ära. Võtame võidu nii, et see jääb meelde nii meile, kui neile!
Reedeni,
Piksenool!Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustkuidas siis rongkäiguga on?
on keegi viitsinud midagi hakata korraldama?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustStart 17:45
Kas Koja ütles, et luba võetakse, ma ei tea, mina ütlesin seda küll, kolmapäeval tegelen sellega
Koja ütles, et võetakse ja toimub kindlasti. aga vbla pidas silmas seda, et sina tegeled selleganii täpselt ma ei pärinud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar