Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti - Itaalia
Collapse
X
-
-
Valida polnud siin midagi, UEFA pani kalendri paika: kui on üksik mängupäev, nagu oli 11. august, siis toimuvad mängud kolmapäeval; kui on paaris mängupäevad, nagu nüüd septembri alguses (3. ja 7. sept), siis toimuvad mängud reedel ja teisipäeval. Üksikutel mängupäevadel tavaliselt valikmänge ei peeta.Kommentaar
-
Pakuks siis kah kooseisu. Üks on kindel, Lõhkuva pooliku kohalt pole mõttet dimitrjevit ära võtta. Lihtsalt lindpere tuleb juurde kuskile panna, kuigi itaalia kindlasti kõvasti tugevam kui mingi USA liiga.
seega taktika oleks lihtne ja loogiline 4-5-1 ( ründefaasis muutuks 4-3-3 )
Pareiko - Jääger, Piiroja , Rähn, Klavan - Dimitrjev, Vassiljev , Lindpere, Kink ja Puri - Oper ( Saag , Zenjov)Kommentaar
-
----------Pareiko-------------
Jääger---Piiroja--Rähn--Klavan
-----------Dmitrijev-----------
Puri-- Vassiljev---Lindpere---Kink
-------------Oper-------------
vahetusest on võtta Saag, Zenjov ja Post ette, oleneb mängukäigust.
Samas ma nii tahaks näha Klavanit keskkaitses.Kommentaar
-
ei planeeri seekord kuna on suurem projekt tuulemeeste näol plaanis ja vaja ära teha...
..ja seda enam et arvatavasti/loodetavasti korraldab EJL ja JalgpalliHAigla selle aasta tähtsaima mängu eel ikka ka mingeid üritusi ja kontserte enne mängu staadioni ümbruses - ikkagi reede õhtul suht hilja ju algab mäng, nädalavahetus otsa jne.... see on ju maast leitud raha mis on võimalik fännide rahakotist haugata elementaarse turundusega...RummaBastards!Kommentaar
-
-------------Pareiko--------------
------------ Kruglov-----------
-Kink-------Vassiljev-------Lindpere
---------Oper---Saag--------------
Vahetusest Operi asemele post, saagi asemele zenjov ja Kingi asemele puriKommentaar
-
-------------Pareiko--------------
------------ Dimitrjev-----------
-puri----Vassiljev--Lindpere---kink
--------------Saag--------------
selline on ainu õige. vbla minna alguses kahe ründajaga ja siis puri tuleks vahetusest äärele.
ja kurglov küll nüüd DM'iks ei sobi imo. ja kui rähnist asja ei saa, siis peab kaitses tegema muudatuse: jääger-piiroja-klavan-kruglov
Kommentaar
-
Cassano kohtub oma Eesti kaksivend, Tarmo Kink.
Ma arvan loodetavasti et Eesti ei võida.
Teised tulemused on kõik teretulnud
FORZA ITALIA!!!FORZA AZZURRI!!!
Kommentaar
-
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
...kas on tõesti võimalik et eestlane loodab Itaalia võitu!!!! ???? !!!!
Või olen ma millestki valesti aru saanud...RummaBastards!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar