Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma sügavalt sügavalt loodan, et terve staadion hüüaks ja elaks kaasa, see pole mingi kuradi korvpalli väljak - tuudutage seal oma pasunaid.
Viigiga olen küll väga rahul, eks näis =)
minu arust need vuvuzelad kõlavad väga mõnusalt aga teine asi on suvalised pasunad.samas tõelist jalkafänni ei tohiks need asjad häirida kui ikka keskendud mängu vaatamisele
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
minu arust need vuvuzelad kõlavad väga mõnusalt aga teine asi on suvalised pasunad.samas tõelist jalkafänni ei tohiks need asjad häirida kui ikka keskendud mängu vaatamisele
Üsna raske on keskenduda, kui keegi sulle pidevalt kõrval kõrva töristab.
Loodan, et itaalia mänguks on mul piisavalt vägijooki sees et nendele pasunajattetle moraal maha pidada.
mingi kampaania võiks ju teha, et näiteks staadioni seintel vms. on reklaam et pmst. mis ütleks, et pasuna puhumise asemel laulaks.
need inimesed kes käivad oma perega vaatamas vutti ei käi ju soccernetis ja ma kindel et pool staadionit ei teagi, et pasunad nii maha tehtud on. isegi mu sõbrad kes mängivad ise jalkat aga satuvad harva staadionile alati ütlevad, et krt unustasin pasuna maha vms. keegi ei teagi sellist asja, et pasunad on pededele
keegi ei teagi sellist asja, et pasunad on pededele
ja nii ongi
peab reklaamima suuremalt, et ei pasunatele, jaa laulmisele
jalgpallihaigla võiks teha EJL liiduga koostööd, ning enne Itaalia mängu mingi reklaamid linnapeale panna
kus siis on mängu reklaam, ning mingi lausejupp, et pasunad jätke koju
Kommentaar