Algselt postitas MNa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustMa nüüd loodan, et uue särgi tulekuga hinnatakse vana särk(mis minu hinnangul on ilus, krae ja nööbid 5+) kõvasti alla ja ma siis lõpuks raatsin selle osta omalearmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Obertani isiklik panus vestluse sisukamaks muutmisel
Algselt postitas Obertan Vaata postitust
Võta kokku ennast.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustLaupäeval õnnestus A le coqi läheduses olla, kui koondisel oli trenn. Enda jaoks üllatusena harjutati pärisstaadionil mängimist, kui mängulise harjutuse ajal lasti kõlaritest väga valjult "fännide kisa".Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustMalta poisid said šotlaste käest korraliku ketuka ikka. 1-5 ja lõpetasid 9 mehega.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSamas seisul 1-2 mõtles kohtunik penalti ja punase välja. Mis on saanud sellest reeglimuudatusest, et topeltkaristust ei määrata. Siiamaani pannakse tuimalt punaseid.
Fail oli lihtsalt selles, et mingit pennalt ja punast selles olukorras ei olnudki. Täiesti tühjast kohast antud.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitust
Fail oli lihtsalt selles, et mingit pennalt ja punast selles olukorras ei olnudki. Täiesti tühjast kohast antud.
Aga minu meelest võiks punase anda siis, kui mängija otseselt lõhub või käega tõrjub tühjast ära vms. Hetkel on nagu ikkagi 95% vigadest punased. Aga olgu.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSeda nagunii. Puhas mängu ärasittumine.
Aga minu meelest võiks punase anda siis, kui mängija otseselt lõhub või käega tõrjub tühjast ära vms. Hetkel on nagu ikkagi 95% vigadest punased. Aga olgu.
Kommentaar
-
Fääri saarte võit/viik vs Ungari on kihlveokontorite järgi suurema tõenäosusega juhtumas kui Eesti võit/viik Bosnia vastu.
Tõsi, Eesti mängib võõrsil ja kes neid koefe ikka mängus vaatab, aga kurvaks teeb siiski.
Jormmale Malta mängust niipalju, et 1:2 seisul oli selline olukord: http://ristnurk.soccernet.ee/artikke...-kaart-maltale
Punane kaart plus kolmas värav mõjutasid edasist mängukäiku väga palju.
Ei kaitse sellega Eesti:Malta seisu, vaid Maltale tehti vist liiga.Je suis Nasfal
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar