Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti koondis
Collapse
X
-
Ok, ka nemad on tõesti treenerid. Olen Flora toetajana näinud pea kõiki Kostja selle aasta mänge ning enamikke Klavani mänge. Nähtu põhjal on tasemevahe siiski ilmne. See ei olnud ju populaarsema jalgpalluri või suurema rahvamehe valmine. Vooglaid ja Poom aga ei arvanud, et Klavan vääriks kolme sees olemist.Kommentaar
-
Klavan ütles välja, et lähiajal ei tasu temaga koondises pigem arvestada, sest tahaks üks-kaks aastat tipptasemel veel mängida.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Klavan on end töökuse ja profi suhtumisega talendi abil tippu rebind ja keegi üritab etteheidet teha, et vana keskendub pigem päevatööle kui euroopas top 4 (tagantpoolt) eesti koondisele, mis on noorte jaoks hüppelauaks välismaale ja lihtsalt ilus täiendus CV`sse, et vest saaks üleminekutega head money teha? give ma a break
Voolaiu armastust Flora mängijate vastu ei saa ka märkimata jätta:
Karel Voolaid: 1. Erik Sorga, 2. Gert Kams, 3. Karol Mets“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Valikmängudeks, seni kuni on lootust võiks ju ennast kohale vedada? Sõpakad ja lootusetus seisus grupid on täiesti arusaadav, et hoiad pigem tervist.Klavan on end töökuse ja profi suhtumisega talendi abil tippu rebind ja keegi üritab etteheidet teha, et vana keskendub pigem päevatööle kui euroopas top 4 (tagantpoolt) eesti koondisele, mis on noorte jaoks hüppelauaks välismaale ja lihtsalt ilus täiendus CV`sse, et vest saaks üleminekutega head money teha? give ma a break
Voolaiu armastust Flora mängijate vastu ei saa ka märkimata jätta:
Karel Voolaid: 1. Erik Sorga, 2. Gert Kams, 3. Karol Mets
Või Pukki oleks ka pidanud karjäärile keskenduma, pohui see soome koondis, kus nad olidki 2a tagasi?Dreams cant be buyKommentaar
-
Pukki oli viimati vigastatud 10 aastat tagasi ja Rakust 5 aastat noorem. Proovi uuestiINTER ARMA CARITASKommentaar
-
ega ma üks ühele võrdlust siia ei toonud. paar mängu koondise eest teeksid kohe tervise siis katki? kuidagi eriti sitt mulje jäi sellest intekast.
Põhimõte oli sellel võrdlusel, et soome oli täielik saast, milleks teda üldse aidata, las parem proovib premile keskenduda or something.Dreams cant be buyKommentaar
-
Eks siin on lõppkokkuvõttes sama probleem, kui seda saab probleemiks nimetada, nagu Eesti parimate (mees)sportlaste hääletamisel, et mängureeglid pole kõikidele osapooltele üheselt arusaadavad. Subjektiivseks jäävad sellised hääletused alati, aga päris selgelt on tuntav, et osa hääletajatest ei valinud mitte parimat Eesti meesjalgpallurit, vaid parimat/olulisemat/väärtuslikumat Eesti koondislast aastal 2019. Kuna aga valitakse Eesti aasta meesjalgpallurit, siis minu hinnangul on selline lähenemine läbinisti vale ja sooritused koondises peaks mängima oluliselt väiksemat rolli kui klubides näidatu. Eelkõige just mängude arvust tulenevalt.Kommentaar
-
Kirjutan rasvaselt alla.Eks siin on lõppkokkuvõttes sama probleem, kui seda saab probleemiks nimetada, nagu Eesti parimate (mees)sportlaste hääletamisel, et mängureeglid pole kõikidele osapooltele üheselt arusaadavad. Subjektiivseks jäävad sellised hääletused alati, aga päris selgelt on tuntav, et osa hääletajatest ei valinud mitte parimat Eesti meesjalgpallurit, vaid parimat/olulisemat/väärtuslikumat Eesti koondislast aastal 2019. Kuna aga valitakse Eesti aasta meesjalgpallurit, siis minu hinnangul on selline lähenemine läbinisti vale ja sooritused koondises peaks mängima oluliselt väiksemat rolli kui klubides näidatu. Eelkõige just mängude arvust tulenevalt.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar