U21 on ju alati võtta
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
Algselt postitas spekter Vaata postitustU21 on ju alati võtta
Kommentaar
-
Algselt postitas Myrgel Vaata postitustMa usun, et Pohlak on kõva diilimeister, aga kas on vaja koondis päris ära tappa?Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitustAinult nii sünnivad võitjad!
Kommentaar
-
Kas Eesti - Bulgaaria mängus capsid ning goalid kirja saanud mängijad on ka siia statistikasse arvestatud: http://www.jalgpallihaigla.ee/?id=141&keel=eeThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKas Eesti - Bulgaaria mängus capsid ning goalid kirja saanud mängijad on ka siia statistikasse arvestatud: http://www.jalgpallihaigla.ee/?id=141&keel=ee
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustei tohiks olla
Kommentaar
-
No ma ei tea meesmuiste, üritad siin jälle segadust tekitada?
Igatahes sain 14. jaanuaril sellise kirja:
Urmas,
FIFA kuulutas Eesti - Bulgaaria mängu kehtetuks. Sellega seoses palun võta meie kodulehelt maha selles mängus osalenud mängijatelt 1 koondisemäng ja lisaks ka Vassiljevi 2 väravat. Samuti võta see mäng maha koondise maavõistluste nimekirjast.
Mihkel
Hetkeseis on selline, et FIFA rankingust seda mängu ei leia, samuti on ta kadunud siit.
Ka siin on selgelt kirjas, et mängu enam ei ole.
Kui mälu alt veab, siis võiks ikkagi mõnda ametlikku (FIFA, EJL) kanalit uurida.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustNo ma ei tea meesmuiste, üritad siin jälle segadust tekitada?
Igatahes sain 14. jaanuaril sellise kirja:
Urmas,
FIFA kuulutas Eesti - Bulgaaria mängu kehtetuks. Sellega seoses palun võta meie kodulehelt maha selles mängus osalenud mängijatelt 1 koondisemäng ja lisaks ka Vassiljevi 2 väravat. Samuti võta see mäng maha koondise maavõistluste nimekirjast.
Mihkel
Hetkeseis on selline, et FIFA rankingust seda mängu ei leia, samuti on ta kadunud siit.
Ka siin on selgelt kirjas, et mängu enam ei ole.
Kui mälu alt veab, siis võiks ikkagi mõnda ametlikku (FIFA, EJL) kanalit uurida.
Oki. Minu inf pärines 1. jaanuarist, kui alloleva uudise jaoks infi kogusin. tore, urmar, et selle teadeande nüüd siit foorumist teada sai. vähemalt mul on see teadaanne varem kahe silma vahele jäänud. vaatasin, et märkamatult siis ka see mäng jalgpall.ee kodukalt maha võetud.
uudis siin:
EDIT: Kontrollisin. Ajavahemikul 14. jaanuar kuni 21. jaanuar pole ka EJL sellekohast pressiteadet väljastanud. Küll oli EJLi poolt selles ajavahemikus pressiteated kahel muul teemal.
Kommentaar
-
Ma ei tea neist pressiteadetest, aga ma usun, et 2 päeva oli EJLi esiuudis selline ja mängu ei võetud sugugi märkamatult maha.
Lihtsalt rohkem uudiseid sellel päeval ei olnud ja järgmine on 16. jaanuari uudis.
Kas neid pressiteateid kogutakse seepärast, et neid saab justkui oma uudisena avaldada? Kuna mina neid välja ei saada, siis tavaliselt loen uudise kodukalt ja pr. teate kustutan enamasti lugemata ära.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar