Selle Tofoa ülevaate põhjal soovitaksin mõelda üldse selliste analüüside teema avamist, kus siis saakski analüüsida klubide/koondiste hooaegasid, tegemisi-toiminguid (ehk koguda taolisi poste, et oleks mõnusat lugemist) ja jätta välja arutelu ning trollimine siis juba meeskonna/koondise teemasse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
Olen Tofoaga sama meelt.
Kardan ainult, et Puri ja vb ka Purje jäävad siiski nõrgaks ründefaasis.
Puri võiks natuke vähem rabeleda ründefaasis ja mitte ära rabistada palli kuhugi.
Muidu tublid poisid, paremaid ju nagunii ei ole.
Kostja on nr1 mees, kelleta me hakkama ei saa.
Samas kiidan veel vanameistreid Piiroja ja Operit, kes näitavad tõesti, et nende klass on noorematest meestest enamasti peajagu üle.
Ründajate valikut kiidan eriti. Teisi mehi koondises väga ei taha, vahepeal lootsin ikka Ahjupera peale, aga vist ei vea välja. Vosko kohta ütlen nii palju, et võibolla ei olegi ta kõige kõige parem jalgpallur, aga temas on midagi, mis inimesena ja mängijana väga sümpaatse mulje jätab.
Kommentaar
-
Algselt postitas keemiainsener Vaata postitustÜks tulevikunimi vasakkaitsesse võib tõenäoliselt olla Maksim Podholjužin. MM valiktsüklis vast veel mitte, aga olen kindel, et mõne aja pärast näeme tema debüüti. Klassi on sama palju kui mõne aasta tagusel Taijol.
Sellel mängul jäi silma ka Reitam, keda ma ootaks mingi aja möödudes keskele Rähni või Stepanovi asemele. Meerits tundus veidi rabe, aga kogemuste kasvades võiks see paraneda.
Puri tase on viimasel ajal kasvanud ja Prantsusmaa vastu suutis nii mõnigi kord üllatada. Ülejäänu on juba niigi ära öeldud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Myrgel Vaata postitustSellel mängul jäi silma ka Reitam, keda ma ootaks mingi aja möödudes keskele Rähni või Stepanovi asemele. Meerits tundus veidi rabe, aga kogemuste kasvades võiks see paraneda.
Max, Podho, MaPo ... ilusad lühikesed hüüdnimed
Kommentaar
-
Algselt postitas keemiainsener Vaata postitustMax, Podho, MaPo ... ilusad lühikesed hüüdnimedSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustPraegust Poola-Kreeka EM mängu vaadates tekib nii naljakas tunne mõeldes, et Poola meist FIFA tabelis kümmekond kohta tagapool asub :P
Kommentaar
-
Algselt postitas HellBoy22 Vaata postitustKolm koondislast peavad suvel endale uue klubi leidma. Loodetavaste õnnestub kõigil ikka endale klubi leida.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas külavanem Vaata postitustTekkis selline huvitav küsimus, mis aasta koondise(11meest) kõige varasema saaks Eesti välja panna praegu tipptasemel jalgpallurina tegutsevatest meestest? Tingimus oleks, et nimetatud aastaks oleks mees esindanud koondist vähemalt ühe korra.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustTundub, et keegi pole selle aruteluga kaasa läinud ja ma saan aru miks - mina igal juhul sellest küsimusest aru ei saa.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar