Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hiina-Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

lugedes kõiki negatiivseid kommentaare, tekib mul tunne, et eestlastel puudub ühtsustunne. vahet ei ole milline meie koondise koosseis on, me peame kõik koos koondist toetama ning alati võitma minema.
    ma arvan, et meie võiduvõimalused on ikka üsna suured, sest hiina ei pääsenud isegi world cupile.
    LATICS FOREVER!

Kommentaar

Algselt postitas Cont3stant Vaata postitust
      lugedes kõiki negatiivseid kommentaare, tekib mul tunne, et eestlastel puudub ühtsustunne. vahet ei ole milline meie koondise koosseis on, me peame kõik koos koondist toetama ning alati võitma minema.
      ma arvan, et meie võiduvõimalused on ikka üsna suured, sest hiina ei pääsenud isegi world cupile.
      Asjatuks optimismiks ei näe minagi põhjust, kui aus olla.

Aga jah, jutus on iva sees. Mingi arusaamatu nutt ja hala ja jõulupakkide ootamine käib. Mismõttes nagu? Milleks? Oodake mäng ära ja targutage siis edasi, seltsimehed!

Kommentaar

Lähtuvalt stereotüüpidest (e. siis hiinlased nii allapooleteistmeetri mehed) pakuks Hiina vastu välja taktika 4-3-3 kus ründes oleva Posti peale peaks pikki palle taguma ning paar kiiremat poissi (Luts? Vosko?) nende peale jooksma. Keskväli siis muidugi räigelt hiinlaste mängu lõhkuv. Koosseisu vaadates erilist keskväljal kombineerimist ei tule ning pigem lähevad kaitsjate söödud otse ründajate peale.

Kommentaar

kui ikka 16 mehega minnakse, siis see on see mitte reitingu tõstmise, aga pigem EJL-ile raha teenimise turnee. ootan edu ja loodan, et Meerits pääseb ühes mängus väravat kaitsma.

Kommentaar

Hetkel on küll 16 meest jah, aga ärge unustage ära, et Katari mänguks llisanduvad veel 3. Kotenko, Purje ja Oper.

Kommentaar

Mingit striimi ka tuleb?

Kommentaar

Algselt postitas futebol Vaata postitust
                Hetkel on küll 16 meest jah, aga ärge unustage ära, et Katari mänguks llisanduvad veel 3. Kotenko, Purje ja Oper.
                Palju neid vahetusi sõprusmängus teha sai.. 7?

Ning eks sinna myp2p'sse ikka mingi striim tuleb.

Kommentaar

Algselt postitas cyhton Vaata postitust
                  Palju neid vahetusi sõprusmängus teha sai.. 7?

Ning eks sinna myp2p'sse ikka mingi striim tuleb.
                  Sõprusmängudes võib teha 6 vahetust.

Kommentaar

Striimihundid, äratuskell varasemaks:

Homme, 18. detsembril Zhuhais peetav Hiina - Eesti maavõistlus algab Eesti aja järgi kell 9:00 (algselt kell 10:00), Hiinas on kell siis 15:00.

22. detsembril Dohas toimuv Katar - Eesti kohtumine algab Eesti aja järgi kell 15:00 (kohaliku aja järgi kell 16:00).

Kommentaar

10h pärast siis äratus
                      Mul selline kahtlane tunne, et head striimi küll ei tule. Halb kvaliteet & laggine aga eks hommikul näha ole.

Kommentaar

Algselt postitas cyhton Vaata postitust
                        10h pärast siis äratus
                        Mul selline kahtlane tunne, et head striimi küll ei tule. Halb kvaliteet & laggine aga eks hommikul näha ole.
                        Mürki selle peale, kuid lootus sureb viimasena!
                        "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

Ma ennustan, et põhikoosseis tänases mängus on: Londak, Šisov, Stjopa, Morozov(vb Palatu), Jürgenson, Konsa, Mošnikov, Dmitrijev, Vunk, Luts ja Post.

Kommentaar

Algselt postitas Juanito Vaata postitust
                            Ma ennustan, et põhikoosseis tänases mängus on: Londak, Šisov, Stjopa, Morozov(vb Palatu), Jürgenson, Konsa, Mošnikov, Dmitrijev, Vunk, Luts ja Post.
                            Ma usun, et Luts on paremal äärel, ning vosko postiga ees.. ja kui väga julgelt minnakse, siis minnakse lausa 3 ründajaga peale! aga ei usu, kuna nagu rüütligi ütles hullu panema ei lähe.. seega minujaoks meeldivaim koosseis hiinlaste vastu oleks:

Londak
                            šisov----morozov-----Stepanov----Jürgenson
                            Konsa---Mošnikov---Dmitrijev------Luts
                            -------Post-----Vosko-----------------

Kuigi Rüütli arvatavasti kasutab ikkagi Vunki, ka.. kuna ta ikkagi üks suurima kogemusepagasiga mees koondises, kuid ise usun, et Mošnikov oleks keskel parem...

Kommentaar

keegi võiks selle striimi purki panna .. no ei jaksa paari tunni pärast ärgata

Kommentaar

Kas keegi saaks anda mingit striimi, kus midagi juurde ei peaks tõmbama ?

EESTI !

Kommentaar

Working...
                                X