Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hiina-Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas alvarez Vaata postitust
    Kui m6lemad pooled abielus on yksik lapsed, siis v6ivad rohkem sigitada...muidu, aga tuleb p2ris korralikult klotsi plekkida.
    Jah, tuleb trahvi maksta või kui tütar tuleb, siis tütar ära tappa ja uuesti proovida, mis on päris populaarne valik seal.

Kogu oma moraalse loba taustaks käib Pohlak kahtlaselt tihti igasuguste kriminaalidega ringi.

Kommentaar

Kogu oma moraalse loba taustaks käib Pohlak kahtlaselt tihti igasuguste kriminaalidega ringi.
      Seda küll aga ühelapsepoliitika on vist ainus hea asi, mis Hiinaga seostub. Muidu olen täitsa nõus.

Kommentaar

Täiesti müstiline, millistel alustel Konsa jälle koondises on.

Kommentaar

Koosseisud:

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
            Eeldasin, et sõna koosseis mitmuses kasutamine tähendab ka Hiina koondise koosseisu olemasolu antud interneti viitel, aga pettusin sügavalt. Ma loodan, et antud kasutaja näeb sel aastal jõuluvanast vaid und.

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
              Eeldasin, et sõna koosseis mitmuses kasutamine tähendab ka Hiina koondise koosseisu olemasolu antud interneti viitel, aga pettusin sügavalt. Ma loodan, et antud kasutaja näeb sel aastal jõuluvanast vaid und.
              Ma loodan, et ülalkõnelnud kasutaja näeb kogu aasta jõuluvanasid unes.

Tegemist ongi koosseisudega, just mitmuses. Tähelepanelikult lugedes võib näha, et mõnel mängijal on antud viitel nime ees tärn, mis tähendab, et see mängija osaleb ainult Katari mängul. See tähendab, et ülejäänud, tärnita mängijad, mängivad Katari JA Hiina mängul.

Kommentaar

Ehk eristas kasutaja markofkin Hiina ja Katariga mängivaid koosseise, kuna teadupärast lisanduvad mõned mängijad alles mänguks Katariga.

Edit: kiirem veits.

Kommentaar

Katari mänguks on eraldi teema. Aitäh. Jään ootama Hiina koosseisu.

Kommentaar

Current squad
                    Training session from 30 November 2010 to 30 January 2011.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                      Täiesti müstiline, millistel alustel Konsa jälle koondises on.
                      Äkki sellep. et Vosko ja Posti kõrvale on vaja igaksjuhuks mängijat kes ennem koondise eest mänginud?

Igaljuhuk olen pettunud, et Saag Hiina vastu ei mängi. Postiga võib veel rahul olla aga teised.. loodan, et Alliku teeb debüüdi ära - tõestamist tal on vähemalt.

Kommentaar

Voskoboinikovi valik on enam kui üllatav. Ennem oleks võinud juba Jevdokimovi tema asemele võtta. Kui Jevdokimovile on pandud süüks, et lööb vaid Kuressaarele ja Paidele väravaid, siis mul tekib küsimus, et kellele see Voskoboinikov üldse väravaid lööb? Millal ta üldse viimati mängiski?
                        "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas allarn Vaata postitust
                          Ehk eristas kasutaja markofkin Hiina ja Katariga mängivaid koosseise, kuna teadupärast lisanduvad mõned mängijad alles mänguks Katariga.

Edit: kiirem veits.
                          Ehk ju te koos markofkin-iga olete mõlemad jumala idioodid?
                          Hiina koosseisu raske siia panna ju. Ja kui ei tea,siis palun täpsustage enda poste, aitäh!

Kommentaar

Post on joke ja ma ei saa aru, kuidas sellest aru ei saada. Tüübile tuleb mängujooksul 15+ korraliku palli ja ta ei küündi ühegile järgi, sest pole piisavalt head kordinatsioon ja kehavaldamist(koondisemängud).
                            Eesti liigas võib ta ju madistada ja võib ka Hiina vastu luckida, aga üldiselt maailmatasemel temast asja ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas Taavi4 Vaata postitust
                              Ehk ju te koos markofkin-iga olete mõlemad jumala idioodid?
                              Hiina koosseisu raske siia panna ju. Ja kui ei tea,siis palun täpsustage enda poste, aitäh!
                              Sry mees, kui sa enda postitust veel loeksid, saaksid aru, et sa oled ise idioot.

Kommentaar

---------------Pavel Londak---------------

Jürgenson-----------Stepanov--------------Morozov----------------Teniste

Vunk--------------Vassiljev----------Dmitrjev---------------------Purje

----------Voskoboinikov--------------Post/Konsa----------------------

Kommentaar

Working...
                                X