Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti – Serbia (29. märts)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pronksiööl möllasid enamuses meie oma kodused-kallid kalbassid. Ses mõttes ma ei adu võrdlust hästi

Ma ka ei karda probleeme, ma lihtsalt teoreetiliselt huvitun, et mis saab, kui tõesti käputäis "ultra srpskat" end õlleareenile pressib ja pattu teeb ja kui kaugele see käputäis tahaks/julgeks üldse minna?

Kommentaar

Mõttetu on põdeda, ei tule ükski serblane siia möllama.
      Need kes võib-olla möllaks (kuigi põhjust äärmusteks neil vast enam pole), istuvad Srbijas pubides teleka ees või Itaalias türmis ja kui mõni lähiriigi serblane mängule ikkagi pileti hankis, siis sitsib ta tribüünil madalam kui muru, kõige rohkem tõmbab põuest Serbia trikoloori ja veidi lehvitab sellega arglikult.

Tobe on aga kui Meeskonna turvad leiavad nüüd põhjuse igas välisel vaatlusel ilmselgete antropoloogiliselt eestlase tunnustega ja eesti keelt rääkivat vutisõpra põhjalikult potentsiaalse serbia ultrana kohelda....

Kommentaar

Mida see Meeskond sul jälle leiab? Reeglid kehtestab ikkagi eelkõige EJL! Või ma eksin?
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
          Mida see Meeskond sul jälle leiab? Reeglid kehtestab ikkagi eelkõige EJL! Või ma eksin?
          Oleneb turvast. Mõni pidi ju täitsa pervert olema.

Kommentaar

Algselt postitas dnb Vaata postitust
            Oleneb turvast. Mõni pidi ju täitsa pervert olema.
            Muide. Muide! Teisipäeval FCF-Sillamäe mängul oli mingi tuliuus turvameeskond, sellise ekstravagantse ja originaalse nimega nagu Estonian Security Team, kui ma ei eksi. Need olid väga mõnusad kulid, rahulikud ja asjalikud.

Kommentaar

Kui ikkagi ükshaaval vastase liine hinnata, siis kaitse, eriti keskel on maailma tippklass. Väravavaht on selgelt vähemkogenud, eriti nr1 vigastada saamise järel. Keskväli on samuti väga kõrgest klassist, ent ründajad on nii tugeva meeskonna kohta kahvatud. Ei Zigic ega Pantelic pole hetkel enam maailma eliit. Kui Raio suudab Zigici õhus pallist eemal hoida, siis sellel platsil ei tohiks midagi eriti karta. Vast rünndest ohtlikum ongi Pantelic, kes on hea lühikese seina mängija ja võib Krasiciga koos asja ära otsustada.
              See siis minu hinnang, aga kui aus olla, olen kuu aega eemal olnud ja ei tea kuidas mehed klubide eest esinenud on viimasel ajal.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                Muide. Muide! Teisipäeval FCF-Sillamäe mängul oli mingi tuliuus turvameeskond, sellise ekstravagantse ja originaalse nimega nagu Estonian Security Team, kui ma ei eksi. Need olid väga mõnusad kulid, rahulikud ja asjalikud.
                muideks, muideks !
                kolades estonian security teami kodukal, leiab et asukoht : Asula 4c, Tallinn.
                hea lühike maa kontorist tööle

Kommentaar

Mind ajab alati hirmasasti naerma ,kui enne suuri mänge mingid turvaülemad jne. hakkavad omast arust tarka juttu ajama. Kõigil on otsa ees tempel ,, olen täiesti jalgpallivõõras ,,. Kusjuures need tegelased on iga aasta erinevad .Kui mõni mees suudaks kaks ,kolm aastat seda tööd teha võibolla hakkakas matsu jagama aga see on vist üsna lootusetu.
                  Nüüd tõmbelvad kõik Serbia fännide pärast. Turvakontroll ei suuda tavalist Serbia fänni isegi mitte kohalikust rahvast eristada -Ja ,mis põhjusel siis inimene ,kes on Serbia fänn minema saadetakse? Aga ,kui mõni eestlane on Serbia fänn,mis siis ei lasta sisse või ? Jabur jutt . Tehku oma tööd ja olgu vait parem siis näevad vähem lollimad välja.
                  FCF Forever

Kommentaar

Sa Toomas oled liiga palju kesaga koos olnud
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                      Tehku oma tööd ja olgu vait parem siis näevad vähem lollimad välja.
                      see sobiks teile ka. jee

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                        Mind ajab alati hirmasasti naerma ,kui enne suuri mänge mingid turvaülemad jne. hakkavad omast arust tarka juttu ajama. Kõigil on otsa ees tempel ,, olen täiesti jalgpallivõõras ,,. Kusjuures need tegelased on iga aasta erinevad .Kui mõni mees suudaks kaks ,kolm aastat seda tööd teha võibolla hakkakas matsu jagama aga see on vist üsna lootusetu.
                        hinga korra sisse ja välja kah. Lillo on ikka aastaid seda tööd juba teinud. kas Kotter ka pundis? Temagi ju aastaid selle peal olnud.

Meeskonnal on ilmselt Eesti turvafirmadest kõige kogenumad vennad suurüritustel.

Kommentaar

ma vaatan ka, et turvatöötajadon siin vist Rootsi Kunnile kunagi liiga teinud?
                          Äkki ise millegi keelatuga hakkama saanud?
                          Lisaks ei mõtle turvafirmad ise neid "lollakaid reegleid" millega tulihingelisi eesti jalgpallifänne tohutult ahistatakse välja.. arvan, et reeglid on ikka EJL ja UEFA poolt?
                          Rahunege maha ja vaadate, kuidas asi kulgeb, siis teab paremini rääkida!

Kommentaar

Kunn kommenteeris seda intevjuud, mis oli küll suht loll jutt. Tegelikult on asi natuke lihtsam - kontrollitakse hoolikamalt skinheade ja suuremaid vendi. Ega turvamees pole Lillo. Aga eestlastel soovitan enne turvakontrolli nt tere öelda.

Kommentaar

ei tea, pane müts pähe

Kommentaar

Serblased pidi tulema seelikutes ja parukad peas. Pole ka ime, minuarust see kes vahistati Itaalias oli ju töötu pederast?

Kommentaar

Working...
                                X