Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti – Serbia (29. märts)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Oi kuidas tahaks võitu aga isegi punkt oleks kõva saavutus, aga kardan et läheb nii nagu alati nende "suurtemate" vastu ja tuuakse meid maa peale tagasi.

Siia sobib see Tottenhami teemast tuntud pic

Aga noh, loodame et tuleb hea mäng ja ei pea pettuma.

Kommentaar

Algselt postitas saw III Vaata postitust
      to Markofkin ja KUNN
      Töötasin aastaid tagasi ajakirjanikuna ühes Eesti ajalehes ja selle kogemuse põhjal võin öelda, et ei maksa süüdistada järvelaid, vahereid, lompe jt. Eesti on lihtsalt nõnda väike riik ja siinsel ajakirjanikul pole võimalik vaid ühe alaga (loe: jalgpalliga) tegeleda. Siin peab see sama järvela või lomp kirjutama lisaks käsipallist, suusatamisest, vormelist ja vajadusel õhuhokist - kahjuks selline süsteem ei toimi ja head ajakirjandust on raske teha. Mujal maailmas on see mõeldamatu, et JALGPALLIajakirjanik tegeleb mõne muu alaga. Nii kaua, kui meie ajalehtede juhtoinad ei mõista, et jalgpalliajakirjanikule tuleb anda vabad käed ja ta peaks tegema AINULT jalgpalliga, pole ka tasemetõusu oodata. Ajakiri "Jalka" toimetus, ainult sellega tegelebki ja alati on huvitav lugeda
      Ma ju ütlengi ,et ei süüdista neid . Nad teevad oma tööd nagu oskavad. See ei ole otseselt nende süü ,et nad kõiki nüansse ei jaga .
      Vaher on kõige parem neist,sest ta on jalgpalli väga palju näinud ja mitte ainult Eestis. Järvela on emotsionaalne ja terava sulega.
      Ma loodan ,et mõne suurema väljaande asjapulgad näevad samuti ,et meeskonnaaladest on jalgpallil kõige rohkem perspektiivi ja see on ka kõige kuumem kartul ,millega maailmas tähelepanu võita.
      FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas gianluca Vaata postitust
        Kirjutasin hiljuti EPL-i peatoimetajale, miks ma nende ajalehe tellimisest loobun kuna nende spordiküljed käivad jätkuvalt alla ja sain järgmise vastuse:

Mis puudutab spordi kajastamist, siis on ju praegu aina rohkem informatsiooni internetis kättesaadav, eriti mis puudutab spordistatistikat ja tulemusi, võistluste kodulehekülgedel tehakse otseülekandeid ning üha suurem hulk inimesei eelkõige interneti kaudu ka sellist informatsiooni tarbib. Sellises olukorras tulemuste ümbertrükkimine paberil öise viiviisega ei ole mõtestatud.
        No eriti kirkad kriidid siis, kui arvavad, et spordileheküljed peavad tulemusi sisaldama - järgmisel päeval paberi pealt tulemuste lugemine on tõesti viimane asi mida oodatakse.
        BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
          Eesti alustab homme ühe ründajaga, koosseis veel paigas ei ole.

Noh, panused - Opi, Saag, Zaho? Isiklikult loodan Saagi. Uru mängus oli vähe kahvatu, aga Zaho joostakse surnuks serbode poolt. Opil ei jätku teravust nende koletiste vastu, kardan...
          Uruguay mängu põhjal oleks minu kindel valik Ahjupera ja Zahovaiko.

Kommentaar

Selline küsimus, kas keegi käib staadionil mänge kas Rakvere, Väike-Maarja, Rakke või Koeru kandist vaatamas?
            Sest poole öö ajal pole kõige toredam bussidega seigelda. Eesti-Serbia mängu puhul olen ma nagunii lootusetult hiljaks jäänud ja sel korral tuleb öine bussisõit nii või teisiti ette võtta, aga tulevaste mängude suhtes oleks väärt teadmine

Kommentaar

Algselt postitas Helena. Vaata postitust
              Selline küsimus, kas keegi käib staadionil mänge kas Rakvere, Väike-Maarja, Rakke või Koeru kandist vaatamas?
              Sest poole öö ajal pole kõige toredam bussidega seigelda. Eesti-Serbia mängu puhul olen ma nagunii lootusetult hiljaks jäänud ja sel korral tuleb öine bussisõit nii või teisiti ette võtta, aga tulevaste mängude suhtes oleks väärt teadmine
              Mis sa puhtalt selle teadmisega ikka ette võtad? Keegi ikka sõidab.

Kommentaar

Algselt postitas Black Magic Vaata postitust
                Mis sa puhtalt selle teadmisega ikka ette võtad? Keegi ikka sõidab.
                Härra Must Maagia, ma nüüd rikun täiesti teadlikult, sihipäraselt ja ettekavatsetult selle foorumi reegleid siin ning eiran ühiskondlikke kõlblusnorme ja eetikakoodeksit ja ütlen sulle: **** *****, ****.

Neiu küsib abi mängule ja mängult koju saamiseks ja sul, olgugi, et sul pole - üllatus küll - mitte sittagi tarka öelda, on mingil arusaamatul põhjusel vaja targutades lonti põristama hakata. Milleks? Miks? Mis sind selleks sundis?
                Last edited by Marek_T; 28.03.11, 17:28. Põhjus: Ma olen siiski sentelmen.

Kommentaar

Kui kellegi on müüa pilet homsele Eesti - Serbia mängule, siis palun andke märku privaatsõnumiga.

Kommentaar

Kui homme keegi tartust mängule läheb ja tagasi sõidab siis andku teada. Kütte raha ka viskan. Seekord ei viitsi küll 00:00 bussiga tartu poole loksuda. Ning ma ei usu, et ma sinna jõuakski

Kommentaar

Algselt postitas simps Vaata postitust
                      Kui kellegi on müüa pilet homsele Eesti - Serbia mängule, siis palun andke märku privaatsõnumiga.
                      Piletilevist ei saa enam?
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                        Piletilevist ei saa enam?
                        Loodab soodsamalt saada ma arvan

Kommentaar

Haha, ju siis eksisin teemaga küsimuse postitamisel - oli vist rubriik nimega 'rumalad küsimused ootavad vastust' ka kuskil siin. Nevermind...

Kommentaar

Keegi tõsiselt võiks Zahot Saagile ründesse eelistada??Ta lööb ju väravaid nii kui Post,siis kui keegi talle täpse ja parajalt kõva löögi palliga pihta lööb.Posti puhul toimib see muidugi oluliselt paremini.Ka Kaimari tegutsemist eelmises mängus ei saa alahinnata,sest keskväli peaks ju ründajaile võimalusi looma ning maestroga tal samal ajal mängida ei õnnestunud.Ilmselt Rüütli paneb Operi, hoidku jalgpalli vägevaimad,et mitte Zaho.

Kommentaar

Algselt postitas Tundmatu Vaata postitust
                              Miks ei peaks toimuma.
                              Start 20:30
                              Kustkohast pihta hakkab? pole varem käinud rongkäigul, homme tahaks tulla.

Kommentaar

Algselt postitas Svenniid Vaata postitust
                                Kustkohast pihta hakkab? pole varem käinud rongkäigul, homme tahaks tulla.
                                Vabakalt.
                                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                                Algselt postitas taku*
                                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Working...
                                X