Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti – Serbia (29. märts)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas jansa Vaata postitust
    ...kui midagi negatiivset eilses oli (v.a. tänaseks veidi õõnsale tervisele) siis vast see et masendavalt vähe publikut tuli seda mängu kohapeale vaatama..mida meile eestlastele peaks veel ettekandma ja mis meeleolu looma et oma perse staadionile veetaks...?
    Küljetribüünid olid ka täielikult kaasaelamis vabad.... meist paar rida allpool oli 5..7 liikmeline serblaste punt kes vahepeal laulu ülesse võttis... muidu laulsin vennaga kahekesi + üks purjus kiilakas keda ümberolevad pealtvaatajad korduvalt istuma sundisid. aga noh mis teha - nii on ja ilmselt jääbki...siinsamas Serbia teemas mõned lehed tagapoole lugesin ühe foorumlase postitust et : "aga pasa ja selliseid ma ei hakka kaasa laulma. Minu arvates peaks austama perekondasid, kes tulevad mängu vaatama oma lastega. Selliste rumalate hõiskamiste pärast ma kujutan ette,et palju pered ei tule
    ja ei luba oma lastel meistriliiga mänge vaatama tulla. Ja siis imestatakse,et klubide enda kasvandikud ei käi mänge vaatama:S
    ...no mis siis veel nendest tahta kes soccerneti foorumis igapäevaselt ringi ei kola...Iseenesest oleks võinud serbid ikkagi statkale lasta.. lihtsalt "musta listi" ultrad oleks bännitud ja asi tahe..vähemalt oleks õiget fänluse atmosfääri tunda saanud...
    Arvan,et vähem oli inimesi näiteks seepärast,et polnud a la Forlan,Beckham jne,kes oleksid mõned sajad-tuhanded "geelid,ilusad inimesed" juurde toonud,või näiteks seepärast,et mina arvan siiski,et märtsilõpp on liig vara Eestis sellise tasemega mänge mängida(tulemused muidugi räägivad vastupidist)...isiklikult eile polnud kohal,aga reede olin ja mul oli siga külm(liigne õlle tarbimine statal,paha-paha)...

Kommentaar

Algselt postitas marconius Vaata postitust
      Arvan,et vähem oli inimesi näiteks seepärast,et polnud a la Forlan,Beckham jne,kes oleksid mõned sajad-tuhanded "geelid,ilusad inimesed" juurde toonud,või näiteks seepärast,et mina arvan siiski,et märtsilõpp on liig vara Eestis sellise tasemega mänge mängida(tulemused muidugi räägivad vastupidist)...isiklikult eile polnud kohal,aga reede olin ja mul oli siga külm(liigne õlle tarbimine statal,paha-paha)...
      Muide, millaski oli kusagil üks uuring, et täitunud põis võimendab külmatunnet. Kuueõllene põis võis Uru mängul päris valus olla, ma kujutan ette

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
        Endiselt - kas kellelgi on infot, mis Purist sai. Kas sai kõvasti viga?
        Ütles pärast mängu, et enam-vähem käia saab, toetuda on valus ja tunne kuigi hea pole.

Midagi konkreetset paraku rohkem ei tea.

Kommentaar

Olge lahked ja riputage mõni torrentfail mängust ülesse! Tahaks telekast kah asja üle vaadata, ETV kodukal olev pilt ei ole kvaliteetne.

Kommentaar

Ei ole siin teemas eelnevaid lehti praegu lugenud, ei tea kas keegi sellest siin teemas rääkinud on.
            Nendel koondise mängudel, mida Ale Coq Arenal vaatamas olen käinud ( enamasti üritan igal mängul kohal olla) on igal mängul silma hakanud mõned asjad.
            1. Küljetribüünil istudes on eranditult igal mängul istunud minu lähedal 2-3 inimest(mitte küll samad inimesed), aga igal mängul on mingi seltskond kes pm iga kohtuniku otsuse peale, mis vastaste kasuks tulevad vilet ning korralikku,korralikku sõimu kohtunikule lasevad. Näiteks eile oli üks olukord kus keegi Eesti mängja sõitis puhtalt vastasele jalgadesse(kohtunik plärtsutas vilet kohe), ning kõik need vandid hakkasid kohtuniku saatma paljudesse erinevatesse kohtadesse. Muidugi eile kohtuniku vile oli selline nagu taoli, ei hakka siin seda lahkama, aga ei ole mõtet loota, et kohtunik ei vilista Eestile ühtegi viga, ei anna Serbiale nurgalööke jne.
            Teisest asjast praegu rääkima ei hakka.

Mängu lõpptulemusega võib isegi täitsa rahule jääda. Muidugi värav tuli jälle sarnaselt Sloveenia mänguga taas ikka nii rumalalt kui annab endale lasta. Taaskord peab aga tõdema, et Vassiljev on koondises hetkel ikka asendamatu lüli ja tugevuse poolest võiks mees tõepoolest mängida juba kuskil euroopa tippliigas. Suurepäraselt suudab see mees ikka meeskonna mängu juhtida, häid sööte anda ning väravad on muidugi Maasikas sinna peale. Lõppkokkuvõttes on viigi väärtus mitte ainult see punkt mis endale tabelisse saime ja 2 silma mis Serblastel nüüd saamata jäi vaid ka ikkagi see, et see ülbus sai ikka korralikult maha surutud.

25.Mail igatahes taas Arenale.

Kommentaar

Algselt postitas Masters 1000 Vaata postitust
              1. Küljetribüünil istudes on eranditult igal mängul istunud minu lähedal 2-3 inimest(mitte küll samad inimesed), aga igal mängul on mingi seltskond kes pm iga kohtuniku otsuse peale, mis vastaste kasuks tulevad vilet ning korralikku,korralikku sõimu kohtunikule lasevad. Näiteks eile oli üks olukord kus keegi Eesti mängja sõitis puhtalt vastasele jalgadesse(kohtunik plärtsutas vilet kohe), ning kõik need vandid hakkasid kohtuniku saatma paljudesse erinevatesse kohtadesse.

See on jalgpall. Kohtuniku otsustega ei olda kunagi rahul, kui see on sinu lemmikute vastu.

Kommentaar

Eile jäi kindlasti väga palju inimesi selle tõttu tulemata ,et mäng algas meie mõistes väga hilja. Ma neid busside liikumisgraafikuid ei tea aga paljud ei saaks võibolla enam ilma taksota kojugi. Järgmine päev on tööpäev jne. Suvel on teine asi, puhkuste aeg ja inimesed liiguvad rohkem ringi.Paljud kartsid külma ilma ja ilmaennustus lubas ju pikalt lund. Viimasel hetkel otsustajad vaatasidki ,et oh jube lumesadu ma parem vaatan telekast.Mul endalgi oli mitu sellist tuttavat, kes lume tõttu koju jäid.
                FCF Forever

Kommentaar

Millal viimati üldse Ale Coq Arenal täismaja oli?

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
                    tehke palun kindlasti juba Pareikole ka see ära. Väga tore oleks kasutada teksiliselt nii eesti-, kui ka vene keelt. See mõjuks veenvamalt ning oleks suurem austuse väljendamine ka mängijale endale.
                    Mida kuradit? Kui sa tahad näha statal venekeelset plakatit siis palun, hakka Venemaa fänniks, sõida sinna elama ja kõik teed on sul valla.. Isegi Pareikol endal oleks häbi sellise asja üle..
                    Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..

Kommentaar

tehke palun kindlasti juba Pareikole ka see ära. Väga tore oleks kasutada teksiliselt nii eesti-, kui ka vene keelt. See mõjuks veenvamalt ning oleks suurem austuse väljendamine ka mängijale endale.
                      mitte mingil juhul! Pareiko esindab Eesti koondist, räägib eesti keelt ja saab ka aru eesti keelest, tegemist on ju ikkagi Eesti koondise staadioniga, mis kuradi pärast sa sinna vene keelt topid? Pareikol on endal pigem kurb, kui hea meel selle üle..Topi see vene keel endale .....

Kommentaar

Me aanvalleriga mõtleme väga sarnaselt nagu näha
                        Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..

Kommentaar

Algselt postitas Janinho Vaata postitust
                          Me aanvalleriga mõtleme väga sarnaselt nagu näha
                          Ja oskate ka kolmandate inimeste mõtteid lugeda. Seda oskate öelda, mida ma tahan ja tunnen? Nastjad.

Kommentaar

Vene keel staadionil, kus mängivad Eestis sündinud vene juurtega poisid, kes valdavad kõik perfektselt eesti keelt ja esindavad Eesti koondist? Milleks selline rumalus?

Kommentaar

Piiroja: "Pall ei olnud niikuinii üle joone. Aga mu süda pidi küll seisma jääma. Kui lipp tõusis, tundus maailma lõpp olevat. Hea, et niigi läks."
                              Pahv Postimehes:
                              Kui esialgu arvati, et peakohtuniku hinnangul ei ületanud tühja väravasse veerenud pall väravajoont ja Eesti koondise kaitsja Enar Jääger suutis nahkkera viimasel hetkel ära lüüa, siis tegelikult polnud sellel versioonil tõega midagi pistmist. Teleris näidatud videokordusest on näha, et pall käis väravas, aga samas oli viimasena palli puutunud serblane ilmselges suluseisus.
                              Siinkohal Piiroja küll eksis aga vahet pole, absait oli nagunii selge.

Kommentaar

Ei-ei, venekeelseid plakateid nüüd küll staadionile mitte kuidagi vaja ei ole. Humorist, kes sellise lolluse siia esimesena kirjutas.
                                Algselt postitas alehis
                                "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
                                Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Working...
                                X