Rongkäik stardib ca 20:50
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Baskimaa
Collapse
X
-
Kesa peaks rõngas olema.
Homme õhtul A. Le Coq Arenal toimuva Eesti - Baskimaa sõpruskohtumise eel pakub Saaremaa Lihatööstus oma parimaid grilltooteid, lisaks loositakse pealtvaatajate vahel välja 60 kilogrammi alõkki.
Staadioni piletikassa juures asuvas Saaremaa Lihatööstuse telgis on enne kohtumist võimalik degusteerida grill-liha, grillvorste ja teisi tooteid. Mängu vaheajal lüüakse publiku sekka 30 jalgpalli - palli kinni püüdnud pealtvaataja saab 2 kilogrammi alõki omanikuks.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustKesa peaks rõngas olema.
Staadioni piletikassa juures asuvas Saaremaa Lihatööstuse telgis on enne kohtumist võimalik degusteerida grill-liha, grillvorste ja teisi tooteid. Mängu vaheajal lüüakse publiku sekka 30 jalgpalli - palli kinni püüdnud pealtvaataja saab 2 kilogrammi šašlõki omanikuks.
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustKesa peaks rõngas olema.
Homme õhtul A. Le Coq Arenal toimuva Eesti - Baskimaa sõpruskohtumise eel pakub Saaremaa Lihatööstus oma parimaid grilltooteid, lisaks loositakse pealtvaatajate vahel välja 60 kilogrammi šašlõkki.
Staadioni piletikassa juures asuvas Saaremaa Lihatööstuse telgis on enne kohtumist võimalik degusteerida grill-liha, grillvorste ja teisi tooteid. Mängu vaheajal lüüakse publiku sekka 30 jalgpalli - palli kinni püüdnud pealtvaataja saab 2 kilogrammi šašlõki omanikuks.
Ja kurat, ikkagi, seda kõike lugedes küsin ma - härrased EJL-st, miks ei toimu sellist möllu ja pulli KÕIGI koondise kodumängude eel? Ah? Mh? Mis? Praegu tuleb mul meelde 2 mängu enne mida oli endal mõnus tsillida õllestaadioni ümber ja kaasatulnud lapsel ka lõbus: Ekvatoriaal-Guinea mäng ja Portugali mäng. Eelmisel aastal jäid töistel põhjustel Soome, Itaalia ja Fääri mängud vahele, aga teistel käisin ja ei olnd siukest aktsionit kusagil. Miks?
Kas ma olen väga loll ja naiivne, kui ma arvan, et kui piisavalt vara ja valjusti karjuda, et staadionil vorsti ja saslikuga loobitakse (+pallidega, ma eeldan, et püüdja võib need endale jätta?), siis oleks rahvast ka sutsukesegi rohkem?
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitust(+pallidega, ma eeldan, et püüdja võib need endale jätta?)
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustMitte aint Kesa ei ole rõngas - mina ka! Taksoga minek, raudpolt, õlmarit ja liha ja jalgpalli, mis sa hing veel oskad tahta! (Noh, võit poleks ka paha, muidugi)
Ja kurat, ikkagi, seda kõike lugedes küsin ma - härrased EJL-st, miks ei toimu sellist möllu ja pulli KÕIGI koondise kodumängude eel? Ah? Mh? Mis? Praegu tuleb mul meelde 2 mängu enne mida oli endal mõnus tsillida õllestaadioni ümber ja kaasatulnud lapsel ka lõbus: Ekvatoriaal-Guinea mäng ja Portugali mäng. Eelmisel aastal jäid töistel põhjustel Soome, Itaalia ja Fääri mängud vahele, aga teistel käisin ja ei olnd siukest aktsionit kusagil. Miks?
Kustkohast loed sa välja õlmarit, möllu, pulli ? Degusteerimistelgist?
Kommentaar
-
Väike meenutus 10 a. tagusest, ajast mil avalik ruum Lillekülas kuulus veel fännidele:
Kell 17.00. Staadioni ümbrus on muutunud sinimustvalge kirjuks. Päike tuleb välja. Sellesuvine moekaim riideese on rahvusvärvides sall, kolm lõvi peal. “Kust neid osta saab?” “Enam vist ei saagi,” parastavad salli-omanikud, kes varunud neid hulgi ühest spordipoest. Soengutrend on täna rahvusvärvides peanupp. Nõutuim meik on samades värvides nägu. Tuttav vutihuviline Madis teatab võidukalt, et tema jooksis juba eile öösel siin ringi, sinimustvalge lipp ümber õlgade. Staadioniväravatest veel sisse ei lubata
Kell 18.05. Õlletelk hakkab fännidest täis saama ja neli rohelist WC-kabiini on ülipopulaarsed. Kui kommentaator Tiit Räägu nägu suurele ekraanile ilmub, elavneb telgiseltskond: ajaloolise matđi alguseni on veel täpselt tund. Rahvusvärviliste põskedega Kojamehe juhtimisel võetakse üles rahvuslikud laulud. Staadionile lastakse! Õlletelk valgub hetkega pooltühjaks, ka Kojamees haarab seljakoti ja vuhiseb staadionivärava suunas.
Kell 19.00. Õlletelki jäänud piletita rahvas on ekstaasis. Suurelt ekraanilt paistab suures plaanis nahkjopes Aivar Pohlak, kes veel viimasel sekundil väravavõrku maa külge sätib. “Võitle, Aivar, võitle!” karjub keegi ennastunustavalt.
Kell 19.10. Staadion möirgab, Tallinna tänavad on tühjad. Kohutavalt kahju on turvamehest, kes Tondi tänava ääres valvet peab - temal, vaesekesel, pole isegi telekat.
Kell 20.26 lööb Andres Oper Lilleküla staadioni avavärava. Kauba tänava pikenduse äärde üles seatud õlletelk sumiseb nagu mesitaru enne pereheitmist. Sinimustvalgete nägude ja lippudega fännid karjuvad kooris: “Eesti, võitle! Eesti!”. Mõni minut hiljem näitab videoekraan juba viiki 1:1.
Kell 20.37 viib Indrek Zelinski Eesti koondise taas juhtima. Staadionilt üle linna kaikuva peaaegu 10 000 kõri rõõmukisast nakatub hetkega ka õlletelktelk. “Hurraa! Eesti surub Hollandi vastu muru! Me armastame Operit ja Zelinskit!” kostab telgist. Julgemad ronivad laudadele, löövad lahti rõõmutantsu ja lasevad õllel voolata
Kaheksa minutit hiljem teeb Ruud van Nistelrooy viigivärava. “No mis see nüüd oli?” küsib keegi valjuhäälselt üle telgi. “Kurat, me kaotame mängu!” ahastavad teised.
Viis minutit hiljem järgneb külm dušš: Patrick Kluivert lööb 3:2. “Tormoz” (Pidur!)” röögib keegi vene noormees ja sarjab eestlasi. Telk vakatab. “Eesti, võitle! Eesti!” kostab telgist natukese aja pärast. Lootus on viimane, mis sureb.
Minut hiljem on seis 2:4 ja kõik on läbi. “Nüüd teeme kusagil ühed kõvad lohutusnapsid,” ütlevad mehed õlletelgis. “Mihkli trahter on siinsamas lähedal,” teavad nad, korjavad oma loosungid kokku ja lähevadki.
Kommentaar
-
Kell 21.10. Lõpuvile on kõlanud, tribüünid tühjenevad. Tuhanded alistatud meeskonda ergutanud jalgpallihuvilised asutavad ennast minema. Minnakse eestlaslikult vaoshoitult, ilma trügimise ja suure kärata. Eesti lippu mähitud ja lipuvärvides näoga Eesti fänn istub nukralt teeservas, pea käte vahel. “Kolmapäeval me Iirimaale alles näitame,” trööstivad teda möödakäijad. Balti jaama poole kihutav diiselrong tervitab mööda raudteeäärset linna poole liikuvat rahvamassi pika vilega.
Oranži riietatud hollandlaste leeris käib samal ajal kõva pidu. Mitukümmend puhkpillide ja trummidega fänni teevad ühe särtsaka marsiloo teise järel.
Kell 21.30: Vahetpidamata lõbusaid lugusid mänginud hollandlased asutavad ka ennast Tallinna rünnakule. Hollandlased võtavad suuna kesklinnale, katkestamata pillimängimist.
Suur päev ja suur mäng on läbi. Kolmapäeval näeb vastvalminud staadion juba uut võitlust.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitust"Staadioni piletikassa juures asuvas Saaremaa Lihatööstuse telgis on enne kohtumist võimalik degusteerida grill-liha, grillvorste ja teisi tooteid"
Kustkohast loed sa välja õlmarit, möllu, pulli ? Degusteerimistelgist?
Ma ütlen veelkord, degusteerimistelk koondisemängu eel on parem, kui punnitet-improviseerit kaklus ML mängu järel. No offence. Hoopis teine tera, nagu ütles mölder, kui rotisitta maitses.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKas fotoaparaadiga ikka lastakse staadionile?
Aga koondisemängu tunnet täna vist ei tekigi, sama hästi võiks Eesti koondis mängida Pärnu koondisega nagu 6 aastat tagasi. Zelinski ründesse ja Prins kaitsesse.
Itaalia-Eesti mängu ootuses
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustMiks ei peaks?
Aga koondisemängu tunnet täna vist ei tekigi, sama hästi võiks Eesti koondis mängida Pärnu koondisega nagu 6 aastat tagasi. Zelinski ründesse ja Prins kaitsesse.
Itaalia-Eesti mängu ootusesMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustMiks ei peaks?
Aga koondisemängu tunnet täna vist ei tekigi.........
+ Möirgavad eesti fännid?
Lisaks ründe ja keskväljamehed annavad ikka põhimeeste koha välja? Mõne puudusega...
Loodame, et näeme siit ka väravaidJa mitte eesti võrgus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar