Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Baskimaa
Collapse
X
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustEi olnud mängul viga midagi, arvestades koosseisu. Esimesel poolel oli Ahjupera lausa lust vaadata, mitte midagi ei ole öelda, ründeliin on meil täna koosseisu number üks ja keskväli maestro Kostja juhtimisel... Ka number üks. Kaitseliin oli läbi mängu kaunis sitahädakujuline, Teniste pani lihtsalt ahastama kohati, täielik null, suur ja ümmargune.
Reintam üllatas, väga mehkalt ja julgelt mängis. Tegi paar bläkki, aga post oli meie poolt ja sealt edasi võttis Reintam ka munad enda pihku tagasi.
Zenjov jäi kahvatumaks kui oleks oodanud. Kostja oli nagu Kostja ikka, keskväljal oli ta meie jumal. Klavan - hea!
Kams tegi kamsi, taas - võitleb oma värava all otsajoone juures palli tagasi, söödab kahe vastase vahelt Bärengrubile, see liigub edasi ja Kams - seisab seal, kust söödu andis. Bäreka tagasisööt tuleb mehele üllatusena, kamoon, raisk! 2:1 värava puhul täpselt sama, meest näeb, palli näeb, seisab ka nagu väga õige koha peal, aga lööki oodata nagu ei oska - miks?
Londak oli parem kui Kotenko, seda ma ei pea just tihti ütlema. Kotenko lühike lahtilöök Klavanile, mis 1:0-ga päädis, oli prohmaka proportsioonilt võrreldav Piiroja bläkiga Serbia mängus - nii lihtsalt ei tehta! Kruglovi pealetulek tõi ilmselgelt värskust ja elavust mängu, Dimat on alati hea platsil vaadata. Tänase koondise äärekunn, ilma kahtluseta.
Anier - null. Ei teagi, kas oli sabin nii hirmus sees debüüdi pärast või mis, aga pallist möödalöömine, lootusetud õhuvõitlused, pool mänguajast suluseisus... Mitte midagi ei näinud temas eile, null. Prosa oli enesekindlam, aga ei säranud ka millegagi eriti, debüütmänguks hea küll, ma usun, igatahes kasutas oma debüüdivõimaluse paremini ära kui Anier, ilma kahtluseta.
Bärengrub sai hakkama. Olen tema suhtes olnud alati kriitiline ja ilmselt olen edaspidi ka, aga eile Bärekas took his shit together nagu vanad eestlased ütlesivad ja peale mõne suhteliselt väheohtliku prohmaka, mis puhtalt tehnika taha kinni jäid, ei saanud eile suurema käkiga hakkama, samas midagi ilusat ka ei olnud. Hüva, ütleme nii - oleks oma skoorimisvõimaluse suutnud ära kasutada, oleks end rehabiliteerinud päris tugevalt. Aga nüüd läheb veel veidi aegaVunk nagu Vunk ikka, ei parem ei halvem, tema tase, ei kiida ega laida.
Man of the match oli Kink, päris kindlasti, juba värava pärast. Teiseks pakuks Klavani, kolmandaks Kostja. Aga Kostjale tahaks näppu vibutada - kipub Piirojaks minema, ei ole vaja tõmmelda nii palju ja käsi laiutada. Täitsa asjatu kollane.
Läksin mängule ootusteta, 1:1 seisult tekkis tunne, et tuleb üllatus ära (sest 1:1 oleks seda kindlasti olnud), aga lõpuks võtsid baskid oma. Olid paremad, midagi ei ole öelda ega teha. Standardolukorrad, õigemini nende klaarimine, on meie kirstunael olenemata koosseisust, mängigu A- või G-koondis. Aga mäng oli mäng oli mäng. Jou.
Teniste pani sind ahastama?? Mitte kordagi ei saanud tema mees tema äärelt läbi. Hea kaitsetöö, palliga oli tehniline ja lükkas kenasti söötu. Samas ei võtnud ta ka riske ja lõi palli auti kui seda vajalikuks pidas mitte ei hakanud Piirojalikult või eilse mängu puhul Klavanlikult seda ette poole pressima.
Kruglov ainult tuias, jäi pidevalt käsi laiutama kui mäng edasi läks, lisaks lahendas ühe rünnaku väga rumalalt - tegi mingi vääraka löögi kuskil 86.ndal.
Mida oodata Prosalt ja Anierilt, kes on kahekesi kuue baski vahel ja saavad pikki palle?Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustVaidled, et Teniste lekkis nagu roostes ämber eile?
Kamsi osas olen Sinuga nõus. Mees nagu tahab ja rabeleb kaitses, aga siis kui oleks vaja paar sammu teha ja avaneda, siis peidab end kaitse selja taha ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas magnisco Vaata postitustTeniste pani sind ahastama?? Mitte kordagi ei saanud tema mees tema äärelt läbi. Hea kaitsetöö, palliga oli tehniline ja lükkas kenasti söötu.
Kruglov ainult tuias, jäi pidevalt käsi laiutama kui mäng edasi läks, lisaks lahendas ühe rünnaku väga rumalalt - tegi mingi vääraka löögi kuskil 86.ndal.
Kruglovi "vääraka löögi" põhjus oli meie mängija N. (ei tuvastanud saginas, kelle täpselt) suurepärase pealelöögi võimaluse kasutamise asemel paanikasse sattumine ja Kruglovile otsajoone juurde puntrasse söötmine, kust Kruglovil ei olnud muud võimalust, kui teha see hädalöök, kuna kaks meest jooksid talle peale juba. Olin otsatribkal ja nägin Kruglovi plindrit piisavalt hästi. Ja kui sa ei näinud Kruglovi sissetulekuga tema äärel mängupildi paranemist, siis sa ei vaadanud vist sama mängu.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustKindlasti tuleb ERR-i arhiivi täismäng üles. Võta õlut, vaata telekast üle ja räägi siis edasi sellest, kuidas Teniste äärelt ei tulnud ühtki meest läbi. Tuli, ja mitte üks ega kaks, mitmel korral joosti Teniste üle lihtlabaselt. Mängu edenedes pilt paranes küll, aga hädas ta oli ja mitte vähe.
Kruglovi "vääraka löögi" põhjus oli meie mängija N. (ei tuvastanud saginas, kelle täpselt) suurepärase pealelöögi võimaluse kasutamise asemel paanikasse sattumine ja Kruglovile otsajoone juurde puntrasse söötmine, kust Kruglovil ei olnud muud võimalust, kui teha see hädalöök, kuna kaks meest jooksid talle peale juba. Olin otsatribkal ja nägin Kruglovi plindrit piisavalt hästi. Ja kui sa ei näinud Kruglovi sissetulekuga tema äärel mängupildi paranemist, siis sa ei vaadanud vist sama mängu.
Kakelda ei ole muidugi mõtet, aga mul on ka tunne, et me vaatasime eri mänge. Sellegipoolest on mul selgelt meeles kui hästi Taijo mängis ja minu arvates paremini kui Kruglov. And im not the only one http://www.soccernet.ee/eesti-koondi...jate-hindamineAlgselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas magnisco Vaata postitustKindlasti tuleks kasuks mängu uuesti läbi vaatamine, kuid minu arvates oli Eesti mäng esimesel poolajal palju parem kui teisel, mil Kruglõi müttama tuli
Kakelda ei ole muidugi mõtet, aga mul on ka tunne, et me vaatasime eri mänge. Sellegipoolest on mul selgelt meeles kui hästi Taijo mängis ja minu arvates paremini kui Kruglov. And im not the only one http://www.soccernet.ee/eesti-koondi...jate-hindamine
Leppigem kokku, et jääme eriarvamustele. Aga sellele ikka kirjutad alla, et üleüldiselt mängis koondis, eriti sellise koosseisu kohta, ikka kuradima südilt?
Kommentaar
-
Algselt postitas jkj Vaata postitustmiks meil mängib Eesti koondis nende vastu. Baskimaa vastu peaks ikka mängima Harjumaa või Tartumaa või Ida-Virumaa vmsSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
üldjoontes näitas mäng, et neil uutel lisandujatel koondisesse asja suurt pole, loodan et lihtsalt veel pole. ükski neist ei pakkunud miskit erilist. taheti küll, rabeleti, aga kui koondise debütant sedagi ei teeks, poleks tast kohe miskit arvata. ainus uutest, kes teinekord võib koondise eest vast platsile saada oli reintam, kuid sedagi keskkaitse positsiooni hõreda konkurentsi pärast. võib, et uute ja vähe mänginud meeste hulk korraga platsil oli liiga suur ja ühe või kahe kaupa vanade koondislaste vahel mängides ei oleks nad nii mannetud, aga eilse mängu põhjal koondis mingeid lisakäike küll ei leidnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustMan of the match oli Kink, päris kindlasti, juba värava pärast. Teiseks pakuks Klavani, kolmandaks Kostja. Aga Kostjale tahaks näppu vibutada - kipub Piirojaks minema, ei ole vaja tõmmelda nii palju ja käsi laiutada. Täitsa asjatu kollane.
ilusa värava tulem on samaväärne lohakusega kaitses seega statistika mõttes - zeroSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustteise värava lõik mees kelle Kink markeerimata jättis.
MOM = Klavan - pakkus keskväljal mõnegi üllatuse
Jah, Klavani koha pealt olen sinuga nõus, oli hea, väga hea.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustSõna- ja arvamusvabaduse kvintessents, nagu ikka foorumites.
Leppigem kokku, et jääme eriarvamustele. Aga sellele ikka kirjutad alla, et üleüldiselt mängis koondis, eriti sellise koosseisu kohta, ikka kuradima südilt?Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustma ei näe err-ist.
Kommentaar
-
Ma laulan alati hümni kaasa, kuid eilne jubedus sulges mu häälepaelad ja kokkuvõttes suutsin ainult viimast salmi kaasa laulda ja sedagi eelkõige austusest...mind paneb imestama, et miks on vaja kiunuda kogu selle hümni väletel, ei saa siis vana hea tava kohaselt laulda nagu seda kõik eelnevad põlvkonnad on suutnud, pealegi pole hümn mingi võistulaul, kus on kindlasti vaja teistest üle lõõritada( preili Teele lõpus või kes iganes see tüdruk oli).
Mäng eriti pettumust ei valmistanud, kuna ma ei seadnud kõrgeid ootuseid, hea et 3:1 ära ei tulnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar