Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kas Pareiko üldsegi ei siirdunud Venemaa hooaja järel otse Poola mängima, ilma, et mingi paus seal vahel oleks olnud ? Täitsa võimalik, et eksin muidugi.
Igaljuhul. Kaotasime küll 0-4 kuid tuju nüüd kõige hullem polegi. Purit nüüd küll ei tasu üle materdada, hoidis küll mitmes olukorras palli üle, kuid vähemalt mulle tundus ta mäng enesekindel ja kutt vähemalt püüdis meeskonna enda õlule võtta. Kes siin ütles, et Mošnikov kõige halvem oli, budukas sina jälle ? Ei olnud ta midagi nii hull. Tamm oli korralik ees, samuti kiidaks Meeritsat.
Ainukesed kes minu arust välja ei vedanud olid šišov, kes oli ikka väga jube. Tenno jäi aeglaseks, nõrgaks, ja ühtegi täpset söötu vist ei andnud. Veis ? jeesus.. Ja ma jalgpalli mänginud paar korda, esimene puude on Indermittega vähemalt võrdväärne.
Klavan näiteks sai sõrmuse sõrme. Natuke narr oleks eeldada, et sõidab kolmekümne mehega mesinädalaid pidama.
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Statistikasõpradele: 17 meest käis väljakul, neljal mehel käppe rohkem kui kümme, kaheksa A-koondise debütanti ametlikus mängus (sh baskidega rühmanud Reintam). Just viimase näitaja osas lähiajaloost vist võrdväärset ei leia.
...võrdluse mingite Xavidega, kes alati koondises on. No sorri vaan, aga vaevalt jalgpallimaailma teravaim tipp samasugused olukorras tasuta teisele poole maakera sõidaks ja puhkusele vilistaks.
see oli näide väitele, et ca 40 mängu on maailma raskeim tegevus - point oli see, et ühed mehed mängivad aastas kaks korda (ning tõenäoliselt elu jooksul viis korda) rohkem mänge.
aga mis teha, ambitsioonid, arusaamine ja kultuur on teised.
kogu selle kamara-jura juures on kõige parem see, et nooremad said ennast proovida, näidata - parem oleks kui nad ennast põhisse töötaks ning moraalil langeda ei laseks.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Me võime ju siin endale õlale patsutada ja öelda, et 0:4 ei olegi mingi korralik pakk ning meie poisid võitlesid ja olid muidu igati tublid, aga tänasest on veel üks riik maailmakaardil, kus enda eestlaseks olemise mainimisel visatakse meie riigi vuti üle nalja. Sest üks suur nali see eilne mäng ju meie poolt oli. Tahtmist võis ju olla, aga oskused olid ümmargune null. Mina näiteks ei mäleta, et ükski Eesti vastane kunagi meie vastu nii kehvasti oleks mänginud. Meid ju lüpsti ja kotiti igast asendist! Mis see pallivaldamine ka lõpuks Tshiili kasuks võis olla?
Pohlak on süüdi, et saime endale kaks korralikku sõprusmängu tugevate vastastega? Siis oli küll hea meel, kui Uruguai Tallinnas täiskoosseisus kohal oli, aga selle mängu hind oligi ju vastukülaskäik Uruguaile sobival/vajalikul ajal.
Seni, kuni koondise mänge (ka sõprusmänge) võetakse kui "tasuta katusepanemist", ei saagi midagi toimuma. Ainult paar välgatust, ülejäänud aja on aga "häbi nägu ees". Võimalust Uruguai ja Tshiiliga mängida ei tuleks võtta nagu tüütut katusepanemist, vaid meistriklassi. Või arvavad meie staarid, et neil enam midagi õppida ei olegi, kuna katusepanek on täitsa selge? Kui nii, siis mõelgu veel üks kord, mõelgu näiteks mängule Fääri saartega. Seal pandi postiljonide, pagarite ja tursapüüdjate poolt sihuke katus meile peale, et veel mitu aastat annab mäletada.
Kui me kunagi mõnele finaalturniirile jõuame, siis peab B-koondis mängima, sest põhimehed puhkavad
Aga mängust. Teab mitmendat mängu järjest ajab Puri ilgelt närvi. Kurat sa seda palli hoiad ja ära ei sööda!? Mul on tunne, et ta ei oska seal keskel üldse mängida.
Ja sümpaatne on Reintam, julgelt võitleb ja meenutab üha enam Piirojat.
Väärt mängud tulevikuks, sest sellistes mängudes näeb noorte sisu ja kindlasti annab nii mõnelegi enesekindlust ja tahtmist juurde kõrgemale pürgida.
Vaidleks siin Tangile vastu. Uruguay mäng oli UEFA ja FIFA poolt koondiste mängupäevana paika pandud ajal, praegused on ikkagi nn. "laest võetud" ning riikide vutiliitude poolt kokkulepitud. Ning klubidel on siis mitteametlikel päevadel mängijatele saata täiesti lubatud signaal, et nad sel päeval koondist ei esindaks. Kui Tšiili ja praegune Uruguay mäng toimuks ametlikul päeval ja Eesti eliitkoosseis loobuks, siis oleks küll kuri karjas.
Faktiliselt võttes on muidugi 0:4 kaotus kole, aga meeldis, et kõik olid ikkagi asjas hingega sees, aga eks meisterlikus on see, mis puudu jäi ja kogemus. Ning Meeritsa mänguline enesekindlus näitab (va. see 0:2 olukord), et vähemalt väravavahi koht on jätkuvalt kooondises konkurentsirikas.
Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!
Ma alguses mõtlesin, et selle mängu vaatamine jääb vahele, aga nüüd tekkis küll hirmus huvi, et milline see 0:4 kaotuse mängupilt olema pidi, et põhimõtteliselt siin kõik mängumehi kiidavad.
Mikk Reintam ja Joonas Tamm ei olnud sellest signaalist aru saanud ?
Ju siis nende klubi lubas. Eks see asi on peenmehaanika. Mulle tundub, et Pohlak paugub hetkel kuna tal olid mingid sellised kokkulepped, mille täitmist saab ta nõuda ainult siis, kui tal on eliitkoosseisud ette näidata.
Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!
Ma alguses mõtlesin, et selle mängu vaatamine jääb vahele, aga nüüd tekkis küll hirmus huvi, et milline see 0:4 kaotuse mängupilt olema pidi, et põhimõtteliselt siin kõik mängumehi kiidavad.
Mängumehi kiidetakse peamiselt võitlusvaimu eest. Paraku aga on mängupilt ja võitlusvaim kaks eri asja. Kui jänes ja hüljes võidu jooksevad, siis võib hüljes küll äksi täis olla ja kõigest väest pingutada, kuid jänes võidab teda ka tagurpidi joostes.
Jeebus küll. Nüüd oleme siis tagasi aastas 1995, kui kiidame mängijaid/meeskonda selle eest, et kuigi saadi haledalt lutti ja mängu jooksul kobistati üks väravavõimalus, siis vähemalt võideldi jms. Anna olla.
Puudu veel vaid see, et keegi küsiks, miks standardolukorrad enam ei toida, ja ütleks, et see võiks meie leib olla.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kas Pareiko üldsegi ei siirdunud Venemaa hooaja järel otse Poola mängima, ilma, et mingi paus seal vahel oleks olnud ? Täitsa võimalik, et eksin muidugi.
Igaljuhul. Kaotasime küll 0-4 kuid tuju nüüd kõige hullem polegi. Purit nüüd küll ei tasu üle materdada, hoidis küll mitmes olukorras palli üle, kuid vähemalt mulle tundus ta mäng enesekindel ja kutt vähemalt püüdis meeskonna enda õlule võtta. Kes siin ütles, et Mošnikov kõige halvem oli, budukas sina jälle ? Ei olnud ta midagi nii hull. Tamm oli korralik ees, samuti kiidaks Meeritsat.
Ainukesed kes minu arust välja ei vedanud olid šišov, kes oli ikka väga jube. Tenno jäi aeglaseks, nõrgaks, ja ühtegi täpset söötu vist ei andnud. Veis ? jeesus.. Ja ma jalgpalli mänginud paar korda, esimene puude on Indermittega vähemalt võrdväärne.
no ma ütlesin,et esimesel poolajal oli ta suht kehva aga teisel väheke kosus
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Ju siis nende klubi lubas. Eks see asi on peenmehaanika. Mulle tundub, et Pohlak paugub hetkel kuna tal olid mingid sellised kokkulepped, mille täitmist saab ta nõuda ainult siis, kui tal on eliitkoosseisud ette näidata.
Pohlak paugub selle pärast, et ta ajab meestele korralikek sõprusmänge välja, mehed ei viitsi aga neis osaleda. Mis te arvate, et Tshiili on rahul 4:0 võiduga ning rõõmus, et sai mängida Eesti B-koondisega? Selliste naljade eest on meil tulevikus raske häid sõprusmänge saada. Ei maksa siis EJL kallal kiunuda, kui edaspidi Luksmeburgide, Liechtensteinide ja San Marinodega toksida saame.
Kommentaar