Aga I poolaja lõpp sitt. Sanchez on ilusti läbinud simuleerimis koolituse. Kolides Hispaaniasse peab ju oskama simuda ka nagu seal kohane.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tšiili - Eesti
Collapse
X
-
Juba harjutab, et ilusti Barcasse sisse sulanduda. Muidu vast ei saaks sinna ka.Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustAga I poolaja lõpp sitt. Sanchez on ilusti läbinud simuleerimis koolituse. Kolides Hispaaniasse peab ju oskama simuda ka nagu seal kohane.
Kommentaar
-
Ilusad jah, aga sellised takistamatud, et nagu midagi me nende puhul valesti ei teinud.Algselt postitas budulojus Vaata postitustno kaks esimest väravat ei olnud kobad vaid päris ilusad pärlid!
Andestatavad.Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..
Kommentaar
-
Krt, kaitses ju selle koosseisu kohta mängiti suht külmavereliselt aga kaks meisterlikku kauglööki pluss haige penalti ja ongi 3:0. nüüd on kaks varianti, kas vahetused halvavad vastaste mängu ja meil moraal säilib, või toimub lagunemine ja tulebki kardetud 0:7. Ei oskagi öelda, kumb tõenäolisem on.
Kommentaar
-
Ma olen selles suhtes rahul, et kui Meeritsa teise värava eksimus välja jätta, on kõik okei olnud. Kaks kauglööki ja olematu pennu - vähemalt pole väravate puhul totaalset kaitse lolliks jooksmist olnud.
Kontakt Mikk ütleb (2:42)
Meerits on küll kõva. üks lootustandvamaid noori Eestis minu meelest
Kontakt Mikk ütleb (2:42)
ossa perse
kiida veel
Kommentaar
-
Esimese värava puhul ei saa küll öelda, et "midagi me valesti ei teinud". Mitte keegi ei läinud Fernandezi takistama kui see sai südamerahus väravapoole liikuda, rahulikult vaadata ja löögi teele saata. Nii kergelt ei saa lasta vastaseid löögile.
Kahju on muidugi sellest õhust võetud penaltist. 0:2 seisult oleks ikka parem olnud teisele poolajale vastu minna."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar