Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tšiili - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas -SharK- Vaata postitust
    Kuidas saab FC Viljandist üldse kedagi koondisse usaldada?
    Pole Joelil midagi viga.Mul just hea meel, et tehakse selliseid katseid.

Kommentaar

Algselt postitas Jose Vaata postitust
      Pole Joelil midagi viga.Mul just hea meel, et tehakse selliseid katseid.
      Selge see,et sõprsumängus peab mehi proovima, kuid kas Joel Indermitte oli parim variant.? Ehk suudab ta just selliste mängudega koodnise uueks Joel Lindpereks ennast mängida
      Hala Madrid !

Kommentaar

Mul on selline tunne, et ma ei ole kindel, et kas ETV ülekanne on ikka hea mõte...
        Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Mikk Reintame nime võib vast kohe maha tõmmata. Vaatasin et JJK'l on just sellel perioodil 3 mängu tulemas ning vaevalt, et põhimeest niimoodi kusagile lõhkumiseks ära saadetakse.
          Muidu on see koondis ikka päris tore koht, saab kinni makstult Aasias ja Lõuna-Ameerikas turneedel käia, krt nägu päris jalgpalluri elu noh! Tuleval talvel äkki väike Aafrika trip?
          Joga Bonito!!!

Kommentaar

Selles mõttes saan ma muidugi aru sellest "issand-jumal-kui-kole-koosseis" ja "pakk-tuleb-nii-kole-et isegi-mu-sündimata-lapselaps-nutab". Nii peakski olema, et saadame igale mängule meie parima XI välja, teised kogugu kogemusi Paide ja Kuressaarega mängides ja siis kukume paanitsema näiteks Vassiljevi-Dmitrjevi vigastuse korral, et õuõu, mehed, ükski teine mees polegi ju mänginud!?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
              Selles mõttes saan ma muidugi aru sellest "issand-jumal-kui-kole-koosseis" ja "pakk-tuleb-nii-kole-et isegi-mu-sündimata-lapselaps-nutab". Nii peakski olema, et saadame igale mängule meie parima XI välja, teised kogugu kogemusi Paide ja Kuressaarega mängides ja siis kukume paanitsema näiteks Vassiljevi-Dmitrjevi vigastuse korral, et õuõu, mehed, ükski teine mees polegi ju mänginud!?
              Loogilisem oleks vähe, et kuue-seitsme põhivenna kõrvale pannakse neli-viis uut nägu. Nüüd saadetakse A-koondise patuoinad koos uutega mängima. Kunagi tehti Pareikole ka selline kingitus, mis juhtus, mäletavad vast kõik. Kõige eredamalt muidugi Pareiko ja Jaanus Sirel.
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Viis-kuus põhimeest võiksid ka ikkagi puhkust saada. Torres ja näiteks Forlan tõmbasid end pikkade hooaegadega ribadeks, aga näiteks meie superstaarid nii mökud pole?

Kommentaar

Algselt postitas Marts Vaata postitust
                  Miks ei võiks Henrik Ojamaale ja Daniil Ratnikovile mänguaega anda??? Ja neid mängijaid on veel! (Nt. Vitali Teleš jne)
                  Mida on teinud Ojamaa, et teenida A-koondise koht?Ratnikovi ja Teleš´t ei kutsuta ju sellepärast, et nad ei mängi Eesti Meistriliigas. Sellistele turneedele kutsutakse ju mitu Meistriliiga mängijat, kes pole koondises varem mänginudki...
                  Adiós amigos

Kommentaar

täiesti huumor juba!!!

Kommentaar

Mis siin ikka seletada, las poisid madistavad.

Kommentaar

Mängumeeste ja mittemängumeeste suhe on tõepoolest selle koosseisu puhul liiga hull. Paistab, et hirmsad pakid on tulemas...

Kommentaar

sõprusmängud ongi ju ainuke koht kus noori katsetada , ma ei saa aru mida te vingute

Kommentaar

minu arust on see alatu. vastased valmistuvad turniiriks ning vaevalt nad ootavad sellist koosseisu endale vastu. mõelge, kuidas isegi ootasime, et külla tuldaks parimas koosseisus. minul on häbi, et EJL ja koondise treenerid nii pehmed on, et korralikku satsi kokku ei saada. vastaste ees on häbi.
                            mul pole Indermitte ja Peitre vastu midagi, aga nad ei vääri veel sellist võimalust. esmalt olgu ette näidata ikka korralikud U21 ja eesti ML mängud. tahaks teada nimeliselt, mis on põhimeeste põhjendused loobumiseks. kardan, et pooled tahavad puhata ja peredega olla. aga milleks siis sellist tuuri sellisel ajal korraldada.

Kommentaar

Ojamaast. olla loobunud U21 kutsest, aga põhjust ei teata. kui pole motti U21-s mängida, siis pole veel asja ka A-koondisesse. kui ma liiga teen, las siis Ojamaa ise oma blogis või kuskil selgitab, mis takistas teda U21 eest mängule tulemast. ja lõppeksid kuulujutud tema tagakiusamistest jne.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                                Loogilisem oleks vähe, et kuue-seitsme põhivenna kõrvale pannakse neli-viis uut nägu. Nüüd saadetakse A-koondise patuoinad koos uutega mängima. Kunagi tehti Pareikole ka selline kingitus, mis juhtus, mäletavad vast kõik. Kõige eredamalt muidugi Pareiko ja Jaanus Sirel.
                                Täpselt minu mõte kui seda koosseisu nägin. Uutele meestele koondisekogemuse andmine võiks käia ikka nii, et lasta mõnel (kolmel-neljal) mehel mängida koos põhimeestega, mitte nii, et paneme mingi ekstraeksperimentaalkoosseisu väljakule ja siis vaatame, kuidas nad ennast igasuguse kokkumängu puudumise tõttu täis lasevad.

Kommentaar

Working...
                                X