Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-17 ja U-19 Balti turniirid.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Koosseisud ka.

Kommentaar

pagan, saan vist kahjuks ainult ühele mängule, aga asi seegi.

Kommentaar

Viljandis toimuvatel mängudel olen kohal

Kommentaar

pileti hindade kohta teab keegi midagi?

Kommentaar

1 euro, flaieriga tasuta.
            www.jalgpall.ee
            http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

Algselt postitas Mällar Vaata postitust
              Kunn, Tartu ka tulete?
              Mina põrutan paari tunni pärast bussiga Võru suunas ja tulen hiljem Tartusse ka. Kunni tulek on hetkel küsimärgi all, aga loodetavasti jõuab homseks ikka kohale.
              Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Üritan end homme kl 14 Tammale kohale ajada.. Üks hea sõber mängib ka, niiet topelt kaasaelamist.

Kommentaar

käisin Eesti - Lätit kaemas. lõppes ta 1-1, viigiseis jõudis tabloole sõna otseses mõttes viimasel sekundil. pärast palli lahtimängimist kõlas ka kohe lõpuvile. üks lätlane sai ka punase, aga pigem tundus, et meie poisid mängisid vähemuses, kui lätakad.

Kommentaar

Kus kohas see flaier on? Ma ei leia seda kuskilt jalka vahelt. Vaatasin hiljem vaid, et mingi patakas Jalkasid oli piletimüüjate laua peal.

Kommentaar

U19 koondis sai Võrus lätlastest igati teenitult jagu, palli valdasime rohkem ja ka võimalusi ära löömiseks oli meil piisavalt. Samas neid võimalusi oleks võinud veel rohkemgi olla, aga häirivalt palju peksti kahtlase adressaadiga pikka palli ette ja tehti sellega lätakate elu lihtsamaks. Lõunanaabrte esituses jäi meelde eeskätt playstationilik kiirrünnak vasakult äärelt, mis lõppes madala tsenderdusega kasti ja väravaga (Gurnik ei jõudnud löögi hetkel liigutadagi), ning oluliselt mõtestatum standardite lahendamine. No ja muidugi lühikese söödu lükkamine tuli ivanovsidel oodatult paremini välja kui meil.
                      MOMiks valiti tänu kahele väravale Anier, aga tegelikult oli vähemalt minu arvates täna üleplatsimeheks Luigend ja seda kahe satsi peale kokku. Veel jäid mulle oma esitustega silma ärrased Pikk ja Klemmer. Gurnik oli väravas avapoolajal suht ebakindel, aga pärast vaheaega ei teinud vaat et ühtegi suuremat viga.
                      Vilepartii: zajebonks.
                      Võru stata on siuke ääästi nunnu, nagu need hiljuti valminud provintsistatad üldiselt on, ootan pikisilmi siia suurte koondiste BT mängu. Aga no kurat, ma ei saa jätta mainimata, et skoori näidati kergeraksu tablool ja see oli 01 - 02!! Meeskonna turvad olid pea mämrkamatud ja väravas näiteks mu seljakoti sisu kedagi ei huvitanud, kuigi seal oli muide nii alkot kui pürot (jajah, ma olen igav ja kumbagi kohapeal ei kasutanud). Puhvetit ei olnud.
                      Nüüd teen viimase õlle ja kobin magama, hommikul peab Tartusse sõitma.

P.S. Kulla Jalkaliit, putsi küll, kas on tõesti nii raske trükkida elementaased ühelehelised kavad mängijate, treenerite ja kohtunike nimedega?
                      Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Hea ülevaade Norskilt. Kuradima kahju ,et ise ikkagi minna ei saanud . Töökohustused ja ettevalmistused laste jalgpalliturniirideks ei võimalda seekord linnast varvast visata.
                        Aga EJL-i aadressil visati järjekordne täpne kivi. Miks pole turniiril kavasid ?
                        FCF Forever

Kommentaar

Sama nurin ka Tartust. Kavad puudusid, samuti EJL kas pole raske mõnda letti orgunnida ka vähemate koondiste mängudele, kui pole ise midagi karastavat kaasa haaranud, siis sure janusse. Kui liigamängudel on see klubile pea kohustuslik, siis võiks sama olla U-koondistel. Iseeenesest polnud Soome Leedu mängu 327 pealtvaatajat paha, aga täna tuleb loodetavasti veel rohkem.
                          Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas Matis Vaata postitust
                            Sama nurin ka Tartust. Kavad puudusid, samuti EJL kas pole raske mõnda letti orgunnida ka vähemate koondiste mängudele, kui pole ise midagi karastavat kaasa haaranud, siis sure janusse. Kui liigamängudel on see klubile pea kohustuslik, siis võiks sama olla U-koondistel. Iseeenesest polnud Soome Leedu mängu 327 pealtvaatajat paha, aga täna tuleb loodetavasti veel rohkem.
                            Sai eile neid teemasid ka mõne EJL inimesega arutatud. Kriitika kavade puudumise kohta on igati õigustatud, nii nagu näiteks ei osatud ette näha näit. Võru statkale saabuvat "rahvahulka", mistõttu piletid kassast korraks otsa lõppesid !? Seejärel aga juurde toodi ning kõik soovijad siiski aegsalt staadionile pääsesid

Teine teema on korralduslik pool. Lihtne on "euroopa statkadel karastunud veteranfännidel" nõuda mängukorralduselt sama kvaliteeti mis mujal maailmas nii elementaarne tundub. Siin on kaks aspekti - kui turniiri korralduse on ainuisikuliselt endale võtnud EJL, siis väga kahetsusväärne, et kord kolme aasta jooksul toimuvat turniiri piisavalt hästi turustada ei osata. Kõik nõuded mis esitatakse ML mängukorralduseks peaks olema täidetud ka EJL-i enda poolt turniiril ja natuke rohkemgi.
                            Siin aga tuleb juurde teine pool, ehk siis kohalike klubide kaasamine ja huvi turniiri korraldamise vastu. Minuga kaasas olnud inglise tuttav imestas, et mitte kusagil ei jäänud silma kohaliku klubi reklaamid, lipud, dressides noored jne. Inglismaal olevat lausa elementaarne, et kui mõni koht on "võitnud" teatud turniiri (sõltumata tasemest) korraldamise õiguse, siis ta läbi selle ka oma klubile maksimaalselt reklaami ja tähelepanu üritab tekitada. Näiteks Tammeka kodukas teatab veel täna, et homme algab Balti turniir, Võru JK teatab, et alates 1.maist on uued treeningajad , eelmisel hooajal parimaks kodukaks valitud FC Otepää viimane uudis on 19.juunil toimunud mängust Naviga, mulgimaa uhkuse FC Viljandi kodukat ei õnnestunud isegi netist leida...
                            Mis aga puutub staadionite funktsionaalsusesse, siis pealtnäha pisiasjad ("valet" värvi väravad Tehvandil, "maletabloo" Võrus jne ...) on tegelikult tagajärg sellele, et staadionite projekteerimis-, hangete- ja ehitusprotsessis pole ei EJL ega kohalikud klubid piisavalt nina pidi juures olnud. Just nimelt - kui me tahame endale häid jalkastaadioneid, siis protsesse tuleb üritada mõjutada kui need on algusfaasis, hilisem targutamine ei maksa paraku midagi ...

Edu koondistele ja loodetavasti kujunevad turniiri viimase päeva mängud soomlastega ka tõelisteks finaalideks!
                            299195

Kommentaar

Mängukorraldajad võiksid tõesti aru saada mängukavade olulisusest:
                              1. number
                              2. nimi
                              3. koduklubi
                              Ja mängija muutub vutihuvilise jaoks juba oluliselt isikupärasemaks.

Toitlustus on ka elementaarne ja muudab vaatamise mugavamaks: suvel jäätis ja karastusjook on oluline, samuti on tähtis, et pealtvaataja (kes tahab raha ostes teile jätta!) ei peaks mängu ajal tühja kõhtu kannatama. See kõik on nii lihtsasti teostatav. Näidake klubidele eeskuju mängude korraldamisel!

Kommentaar

Algselt postitas levkoi Vaata postitust
                                Mängukorraldajad võiksid tõesti aru saada mängukavade olulisusest:
                                1. number
                                2. nimi
                                3. koduklubi
                                Ja mängija muutub vutihuvilise jaoks juba oluliselt isikupärasemaks.

Toitlustus on ka elementaarne ja muudab vaatamise mugavamaks: suvel jäätis ja karastusjook on oluline, samuti on tähtis, et pealtvaataja (kes tahab raha ostes teile jätta!) ei peaks mängu ajal tühja kõhtu kannatama. See kõik on nii lihtsasti teostatav. Näidake klubidele eeskuju mängude korraldamisel!
                                Ainuke asi, et tundub et klubid näitavad toitlustamise osas pigem liidule silmad ette. Ma toon jalgpallivälise näite. Näiteks Kilingi-Nõmme klubil onResto baariga leping, et klubis toimuvate ürituste korral nad peavad olema kohal, isegi siis kui tõotav tulu võib olla nii 10 EURi. Tamme staadionilgi võiks olla mõne sellise toitlustusettevõttega vastav leping.
                                Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Working...
                                X