Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-17 ja U-19 Balti turniirid.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas levkoi Vaata postitust
    Mängukorraldajad võiksid tõesti aru saada mängukavade olulisusest:
    1. number
    2. nimi
    3. koduklubi
    Ja mängija muutub vutihuvilise jaoks juba oluliselt isikupärasemaks.
    Lisaks võiks jalkaliit kohustada klubidesse kuuluvatel mängumeestel kandma ka vabal ajal näiteks linnas käies enda võistlussärke (nimi, number ja selgelt nähtav klubi logo). Nii saaks ju paljud väiksed vutifännid rääkida, et näe, seda Flora meest nägin eile bussipeatuses või siis see Levadia varumees ostis eile Stockmannist õlut. Mängijad oleksid kohe palju paremini ka väljaspool kitsast vutifänniringkonda tuntud.

Jah-jah, juba lähen!

Kommentaar

Ma olen linna peal ühe korra näinud Levadia täisvormis (särk-püksid-põlvikud) inimest- see oli küll vuntsidega neljakümnendates aastates kergelt taaruv härrasmees Balti Jaamas, aga algatus seegi!

Ahjaa, see on päris naljakas:
      Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
      No nii turniir on lähenemas .Ons kah keegi minemas või pole siin soccernetis enam ühtegi tõelist jalkafänni vaid kõik niisama kaagutavad ja ajavad tarka mulli suust välja selle asemel ,et staadionitel kaasa elada.
      Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
      Kuradima kahju ,et ise ikkagi minna ei saanud . Töökohustused ja ettevalmistused laste jalgpalliturniirideks ei võimalda seekord linnast varvast visata.

Kommentaar

See on nagu eriti mage, et Soome - Leedu (U19) mängul rohkem publikut käis kui EESTI - Lätil. Vist jälle tuleb liigitada kategooriasse ainult eestis, peaks ütlema, sest no näidake mulle veel kuskil sellist asja, kus võõrustajatel vähem huvilisi vaatamas on, kui neutraalsete(mingid suvalised ja rahvale täiesti tundmatud mängijad) satside omavahelisel madistamisel. Ja see nüüd küll ei tohi olla mingiks tõsiselt võetavaks põhjuseks, et üks mäng Tartus ja teine Võrus peeti.

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

Huvitav, kas väravatest videosid ka näeb? :P

Kommentaar

Väike äärelisand: Eile oli Leedu-Soome u19 mängus piirikohtunikuna lippamas Tartu kadund poeg Timo Teniste
            Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Ma täna vist Võrust kaugemale ei jõua, nii et lähen vaatan huvi pärast, kas linna peal mõni reklaam ka kuskil üleval on. Eile tundus küll, et suvalist publikut oli tribüünil üsna vähe, enamuse moodustasid Võru ja Põlva jalgpalliga kuidagimoodi seotud inimesed.

Muide, praeguseks hetkeks pole ei Delfi, Postimehe, ega Õhtulehe spordiküljed isegi eilsete mängude tulemusi avaldanud...
              Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Kui see vastab tõele, et pole isegi kavasid (söögist-joogist rääkimata), siis pole muidugi ka ime, et EJLi enda alamad teevad kuskil liigades, mis ise viitsivad ja kui ei viitsi, siis EJL veel plaksutab ja kiidab takka.

Aga neljapäeval on endalgi plaanis vaata minna, täna piilub ehk teist poolaega kah.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Olen nõus sellega, et Luigend oli MOM. Pole teda kunagi väga suureks talendiks pidanud ja ei näe tal siiani mingit suurt tulevikku, aga eile oli ta hea.

Kui nüüd kavad ja söögid-joogid (st. nende puudumine) välja jätta, siis oli ju tore ja võit tuli ka, mis sa hing veel tahta oskad.
                  "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Vaatasin Soome-Läti U17 mängu ja oioi kui mitu korda kiirem oli soomlaste mäng eestlaste omast kui võrrelda eilse Eesti - Läti mänguga. Raskeks läheb meie noortel, aga noh, kui eestlased ei suutnud leedukaid võita siis nkn esikoha peale enam ei mängita.
                    FC Otepää II

Kommentaar

Seekord oli Tartus kavad olemas. Hää seegi!

Kommentaar

Viljandis olid ka turniiri kavad olemas (Y). Tänasest mängust nii palju, et nagu pole mulle kunagi leedukad meeldinud, jättis ka Leedu jalgpallikoondis väga ebasümpaatse mulje.

Kommentaar

Kahju, et isegi ETV spordiuudistes pilti pole ,

Kommentaar

Keegi viitsib r22kida mis nende 3-e punase p6hjusteks olid??

Kommentaar

Esimene tuli sellest kui üks Leedu vend läks pärast mingit pooleks olukorda eestlasega kukepoksi tegema.Eesti punane tuli arusaamatult, ning olukord jäi nägemat, järsku oli leedukas pikali ja hoidis näost kinni.
                              Kolmas punane tuli leedukale Luigendi ründamisest pärast seda kui Luigend oli palli eemale visanud.Jooksis pmtslt õlaga talle sisse.

Leedukad olid ikka väga ebasümpaatsed, tagusid jalaga joogipudeleid väljaku ääres jms.

Kommentaar

Algselt postitas Busby Vaata postitust
                                Esimene tuli sellest kui üks Leedu vend läks pärast mingit pooleks olukorda eestlasega kukepoksi tegema.Eesti punane tuli arusaamatult, ning olukord jäi nägemat, järsku oli leedukas pikali ja hoidis näost kinni.
                                Kolmas punane tuli leedukale Luigendi ründamisest pärast seda kui Luigend oli palli eemale visanud.Jooksis pmtslt õlaga talle sisse.

Leedukad olid ikka väga ebasümpaatsed, tagusid jalaga joogipudeleid väljaku ääres jms.
                                Eile oli ka Leedu stiil jalgadega soomlastele kossi.

Kommentaar

Working...
                                X