Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Lugupeetud Tarmo Rüütli ja EJL.
Palun järgmiseks koondisemänguks kutsuda koondisse mind ja estonit. Suudame sama hästi mängida kui praegune ründeliin.
Lisaks on meil veel tutvusi 4 ja 3 liigas, saaksime veel sealt häid mängijaid.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Meeldiv on ka see, et keegi kohtunikku ei süüdista.
Teen otsa lahti? Kohtuniku esitus on umbes sama kole olnud, kui meie poiste oma. Seega ikka üsna kole...
Aga ei noh meeste genitaalid, naiste suguelundid, loomade suguaktid ja muud koitused, sekka mõned jäätmete väljumise kanalid. Ja sellega peaks kõik oluline öeldud olema.
Ilge jama oleks
kui eesti jalgpall rohkem korda läheks
Mäng saab juba õige pea läbi, nüüd vist hilja ettepanekut teha, et võiks teha kompleksvõistluse. esimene ala on jalgpall(sealt said punkti fäärid), teised võiks olla kalapüük ja kolmandaks lambapügamine. Ehk suudaks meie omakorda neid nendes alades üllatada?
Teen otsa lahti? Kohtuniku esitus on umbes sama kole olnud, kui meie poiste oma. Seega ikka üsna kole...
Aga ei noh meeste genitaalid, naiste suguelundid, loomade suguaktid ja muud koitused, sekka mõned jäätmete väljumise kanalid. Ja sellega peaks kõik oluline öeldud olema.
Ilge jama oleks
kui eesti jalgpall rohkem korda läheks
Siukse jama peale
jooks end täis heaga
Tegin juba otsa lahti ju. Vaheajal avaldasin arvamust, et Somm tahab püksid Fäärlaste jalga panna.
piirojapidi olema kõva kalamees ja küllap ka Kruglov on aseritel seda pügamist õppinud.
ehk isegi võidaksime, jalgpallis meist küll neile vastast pole.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar