Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fääri saared - Eesti, 7. juunil

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas -SharK- Vaata postitust
    Rahu, ärme päris matuseid veel korraldama hakka.
    Õige...San Marinolt me veel lutti pole saanud.
    Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Lugupeetud Tarmo Rüütli ja EJL.
      Palun järgmiseks koondisemänguks kutsuda koondisse mind ja estonit. Suudame sama hästi mängida kui praegune ründeliin.
      Lisaks on meil veel tutvusi 4 ja 3 liigas, saaksime veel sealt häid mängijaid.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas umbadapopp Vaata postitust
        Meeldiv on ka see, et keegi kohtunikku ei süüdista.
        Teen otsa lahti? Kohtuniku esitus on umbes sama kole olnud, kui meie poiste oma. Seega ikka üsna kole...

Aga ei noh meeste genitaalid, naiste suguelundid, loomade suguaktid ja muud koitused, sekka mõned jäätmete väljumise kanalid. Ja sellega peaks kõik oluline öeldud olema.

Ilge jama oleks
        kui eesti jalgpall rohkem korda läheks

Siukse jama peale
        jooks end täis heaga

Kommentaar

koondis vajaks praegu voskot ! :S ( seda oli masendav kirjutada )

Kommentaar

Algselt postitas coco Vaata postitust
            Siukse jama peale
            jooks end täis heaga
            +111!!1!!!!
            MIA SAN MIA!

Kommentaar

Vähemalt ei kaotanud me Liechtenstein'ile... oot.

Kommentaar

Miks pannakse Kalkun jalgpallimängu kommenteerima, MIKSSS?

Kommentaar

Kvaliteedist jäi juba Itaaliaga mängus puudu ja nyyd Amatööride vastu pole nagu kvaliteeti olla,aga palju õnne kaluritele ja raamatupidajatele.
                  Olen see kes olen

Kommentaar

Mäng saab juba õige pea läbi, nüüd vist hilja ettepanekut teha, et võiks teha kompleksvõistluse. esimene ala on jalgpall(sealt said punkti fäärid), teised võiks olla kalapüük ja kolmandaks lambapügamine. Ehk suudaks meie omakorda neid nendes alades üllatada?
                    Hala Madrid !

Kommentaar

Vähemalt mõni mees veel proovib.. oi kui ilus värav see oleks olnud.
                      Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..

Kommentaar

kruglov kerkis praegu eesti koondise parimaks mängijaks minu silmis

Kommentaar

Algselt postitas coco Vaata postitust
                          Teen otsa lahti? Kohtuniku esitus on umbes sama kole olnud, kui meie poiste oma. Seega ikka üsna kole...

Aga ei noh meeste genitaalid, naiste suguelundid, loomade suguaktid ja muud koitused, sekka mõned jäätmete väljumise kanalid. Ja sellega peaks kõik oluline öeldud olema.

Ilge jama oleks
                          kui eesti jalgpall rohkem korda läheks

Siukse jama peale
                          jooks end täis heaga
                          Tegin juba otsa lahti ju. Vaheajal avaldasin arvamust, et Somm tahab püksid Fäärlaste jalga panna.

Kommentaar

Algselt postitas Pähkel Vaata postitust
                            Miks pannakse Kalkun jalgpallimängu kommenteerima, MIKSSS?
                            Ega see sõber tal seal parem pole.

Järgmiseks mänguks ootaks kümmet kaitsjat väljakule. Piiroja ründesse kui vaja.

Kommentaar

piirojapidi olema kõva kalamees ja küllap ka Kruglov on aseritel seda pügamist õppinud.
                              ehk isegi võidaksime, jalgpallis meist küll neile vastast pole.
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

7. juuni leinapäevaks.

Kommentaar

Working...
                                X