Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fääri saared - Eesti, 7. juunil

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas schultz Vaata postitust
    Sm. Puri, kui sa satud lugema, mine palun karumasinasse!
    Ja üleüldse jalgpalli asemel toimus väljakul mingi räige clusterfuck!
    Puri puriks, terve tiimi sisekliima on imelik, tuleb sealt platsiäärest mõned tähtsad ninad minema saata..
    Last edited by k2bo; 12.12.11, 20:26. Põhjus: kirjaviga

Kommentaar

Pareiko- mees, kes teiste möödalaskmisi likvideerima peab. Enamik meestest on nagu kusagil omas dimensioonis. Koondist ma maha ei kanna ja munadega loopima ei lähe, kuid sügavalt pettunud olen küll. Nii ei saa ju jalgpalli mängida kui puudub igasugune emotsioon ja tahtmine mängida.

Kommentaar

aia plääd sa nahka teed..
        sõnatu

Kommentaar

Ma ei ole kindel, et Poom seal see positiivseim mees pingil on. Aga jah positiivselt on viimases kahes mängus meelde jäänud ainult Pareiko. Ülejäänud on kamp "omast-arust-staare". Jah mängisite serblastega vingelt, forlan oli ninuli lumes sõpakas, so what. peale seda on härradel ninad püsti nagu oleks maailmameistrid. vaadake kuidas itaallased pingutasid.

Kommentaar

Rüütel minema jah. Kurat täiesti vale taktikaga läks mängu....augusti kuisest mängust nagu ei õppinudki midagi....see tema suhtumine peale itaalia kaotust ei meeldinud ka mulle, kus ütles, et "õppida pole midagi"...

krt küll...kohe alguses kõik 4 ründajat väljakule ja pingil mitte ühtegi ründajat.....äärmiselt vale lähenemine taktikaliselt poolelt sellele mängule..Igalpool mujal saadetaks Rüütli peale sellist mängu minema...väga loodan, et Pohlakul on ka piisavalt mune.
            Ela ja tunne, et elad
            see on kõige lihtsam
            filosoofia, mis toimib
            sule silmad ära vaata
            tagasi, hinga sügavalt ja
            hüppa üle iseenda varju
            tule koos minuga.

Kommentaar

Munajoodikud, käpardid, lõdva munniga kepimehed.
              Vahepeal mõtlesin, et äkki sõidaks sügisel Sloveeniasse või Põhja- Iirimaale. Nüüd ei sõida kindlasti!!!
              Häbi, häbi, häbi.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Hea, et Sander Puri 12 aastane on.

Kommentaar

tarmo kink - 6 pallipuudet, 6 paska. ainult sander 'brasiilia mäng oli sähvatus' puri oli sitem.

Kommentaar

Otsene rappa mineku algus: Ahjuperale pannakse pikk pall ette, ta katab seda kenasti ja puhtalt, aga kohtunik leiab, et oli viga vastase suhtes (põder rsk) - see pall pannakse mängu 10 meetrit eest poolt, kus viga tehti ja hetk hiljem kohtunik annab kuidagi liiga lihtsalt teise kollase Purile. Muidugi Eesti oli ikka pask.. ja nii see EMile lootus kadus..

Kommentaar

MItte, et ma siin kedagi kaitseks. Aga kõik need p**sisaatmised jne. Mis teema selle countiga aasta tagasi oli? Keegi meenutab mulle? Kas on oodata hulka tsiviilhagisi versus kommentaaorid või seekord oldigi ikka nii sitad, et p**sisaatmine on lubatud?
                      Või vabandame jälle, ette ja taha, ning lubame edaspidi ainult kiita?

P**sisaatmine on ju antudjuhul täiesti teema, tegelt ka.

Kommentaar

Tõsiselt kehv tunne on saada pähe semielukutselistelt jalgpalluritelt. Vale taktikavalik ja võibolla liigne mütsiga löömine maksid täna 3 oi kui kuradi kallist punkti. Ja ega koondise sisekliimale ka igasugused räuskamised (Puri, Pareiko, Saag) ka hästi ei mõju. Istugu palun kogu selle pundiga, kes ploome täis kurkudega Fääridelt tagasi hakkab lendama, korralikult maha ja leidke asjale lahendus. Samasuguseid luttisaamisi saab ka kahe nädala pärast veel näha, kui sinised Lõuna - Ameerikasse lendavad. Ei taha neid mänge praeguse hetkeemotsiooni juures kohe üldse vaadata, sest igasugune kuradi mott on kadunud. Samas niikuinii vaatan.
                        Ja Lindpere võiks ka selle kuradi lepinguklausli endale sisse istuda ja käituda nii nagu solidaarne oleks. Sind on vaja, for fuck sake!

Kommentaar

Ma saaksin veel aru, kui paar mängijat feilivad, mistõttu mäng kaotatakse. Aga täna oli terve meeskond pask, kui oma töö ära teinud Pareiko välja arvata. Jääger pask, Piiroja pask, Rähn pask, Kruglov pask, Kostja pask, Puri ajupeeretuslikult pask, Zenjov pask, Kink pask, Ahjupera pask, Saag ulmepask, vahetusmehed pasad, Rüütli taktika/mängijate valik pask. Mõnes Lõuna-Euroopa riigis pekstaks sellise mängu peale meeskonna bussiaknad sisse ja lõunaks lubaks EMHI kivirahet.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                            MItte, et ma siin kedagi kaitseks. Aga kõik need p**sisaatmised jne. Mis teema selle countiga aasta tagasi oli? Keegi meenutab mulle? Kas on oodata hulka tsiviilhagisi versus kommentaaorid või seekord oldigi ikka nii sitad, et p**sisaatmine on lubatud?
                            Count kasutas mitme kraadi võrra vängemaid ja rämedaid väljendeid. Sesmõttes, kui ma ütlen sulle "Mine ptsi", siis see on veel ok. Aga kui ma ütlen, et sa oled abordivärdjas tõdõdõdõdõõõ, siis see enam ok pole.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                              Ma saaksin veel aru, kui paar mängijat feilivad, mistõttu mäng kaotatakse. Aga täna oli terve meeskond pask, kui oma töö ära teinud Pareiko välja arvata. Jääger pask, Piiroja pask, Rähn pask, Kruglov pask, Kostja pask, Puri ajupeeretuslikult pask, Zenjov pask, Kink pask, Ahjupera pask, Saag ulmepask, vahetusmehed pasad, Rüütli taktika/mängijate valik pask. Mõnes Lõuna-Euroopa riigis pekstaks sellise mängu peale meeskonna bussiaknad sisse ja lõunaks lubaks EMHI kivirahet.
                              mulle meenub see hiljutine ladina-ameerika seik, kus ühes alamas liigas üks teatud treener likvideeriti üleüldiselt ära peale sellist mängu. mitte, et ma midagi öelda tahaks, aga eestlaslikult tüüpiline orjalik käitumine a.k.a. pea norgu mossis näoga patsutada poistele õlale ja öelda "küll järgmine kord paremini läheb" on natuke liig hetkel. kelle vastu paremini? san marino?
                              MIA SAN MIA!

Kommentaar

1. Antti Munukka, hyvää Suomi, vitunmainen hyvä tuomari....oi-oi, suomalainen paskanmainen vitunpää...
                                2. Kui ise ei löö, lüüakse endale
                                3. Rüütli mull. Kui ikka läbi sõprusmängude tugevatega uusi mehi koondise juurde ei too, siis mõne mängija puudumine paneb paraja põntsu. Pink võib olla lühike aga pinki tuleb pikemaks venitada. Vassiljev(?), ülehaibitud, teisejärgulise, publikuhuvita Sloveenia liiga staarikene...
                                4. Eesti Meistriliiga? OK, lahe on õitseda sellepealt, et küll välisklubidesse pääsenud meid tippu viivad aga põhiline jalgpalli arengulava peaks ikka olema Eesti liigajalgpall. Kui selle taset ei arenda, siis jääbki tagala pisikeseks. Jään kindlalt enda juurde, üks tõsine Eesti jalgpalli arengu pidur on Eesti Meistriliiga alavääristamine Koondise suhtes ja Eesti Meistriliiga publiku vähesus. Pole publikut -- pole jalgpalli arengut.
                                5. Fääridel külastas kohalikku karikafinaali 2544 pealtvaatajat, on igati loogiline, et sellise riigi koondiselt lutti saame! Palju seal 55 000 elanikuga riigikeses vutistaadione õige on, võrreldes Eestiga?

Kommentaar

Working...
                                X