Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kas keegi etv-st streami ei taha teha? välismaal olles ei saa mängu netist vaadata ja kole sant oleks seda sloveeni keeles teha. ennem kuulaks puhtatõulise jalkatäku kaljuveri kommentaare.
see polnud solvanguna mõeldud. see oli lihtsalt fakti konstateering.
Miks ma peaks eelistama mingit võõrkeelset möla eesti keelele olgugi, et see pole alati kõige asjalikum? Pluss saan näha intervjuusi ning võib-olla kuuleb ka midagi huvitavat telgitagustest. Kui sa tõesti arvad, et sloveeni keeles on põnevam vaadata, siis võin öelda et antud juhul on tegemist on täieliku idioodiga. See polnud absoluutselt mõeldud solvanguna. Lihtsalt konstateerin fakti.
Roosaelevandi lingi alt mul ei õnnestu pilti ette manada ilma, et ma mõne kihlveokontori kliendina sisse ei logiks. Araabia sunnismaistele selline teguviis kombekas ega soovitav ei ole. Nii et ma tänaks ette ja taha, kui keegi veel mõne streami lingi siia manaks. Üldtuntumate lehtede omadel tundub kõigil olevat see asukohariigi kontrol peal.
Miq sa pead teine kord uudiste ajal ETV streami vaatama hakkama, siis millegi pärast saad edasi vaadata. Kui korra kinni paned, siis rohkem ei saa. Järgmiseks korraks. Lingiga ma vist ei saa praegu aidata.
Kommentaar