Kui siin juba osad ahmivad Põhja-Iirilt 6 punkti, siis meelde tuletuseks, et oli see 2003 või 2004, kui Eesti kohtus põhjakatega kodus sõprusmängus, siis oldi ka kaunis kindlad Eesti võidus, kuna statistika oli Põhja-Iiri vastu, kes polnud ajavahemikus 13.veebruarist 2002 kuni 18.veebruarini 2004 võitnud mitte ühtegi mängu (15 mängu) kokku, löönud ainult kaks väravat. Kus algas põhja-iirlaste uus tõus. 31.märts Eestis, võideti David Healy 45+3 väravast 1:0. Hoidkem nüüd pead kenasti kained ja jalad maas ning võtame mäng mängult. Põhja-Iiri on täpselt selline tiim kellelt võime saada nii 0 punkti kui 6 punkti. Peaasi on keskendatus, mida nägime Sloveenias.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Sloveenia - Eesti ( 02.09 20.45 ŠRC Stožice staadion, Ljubljana)
Collapse
X
-
Noh? Nad mõtlevad ühte neist kordadest kui ta mingil põhjusel poolelt platsilt peale lõi.Algselt postitas Meintz Vaata postitust
Kommentaar
-
Ma ei saa aru, milles probleem on? Proovi enne õigekirja reeglid selgeks teha ja tule alles siis siia räuskama. See oli suurepärane võit, mida väga paljud koondised sooviksid saavutada. Suurepärane töö Eesti koondiselt.Algselt postitas Osvaldonendeleosadele tuleks ikka natuke fääri saarte mängu kameelede mille kindlavõidu puhul istuksime rahulikult alagruppis teisel kohal.....kuradi lühimälud....nagu ikka....kaotus siis põrgus ja üks väike võit ja juba olemegi maailmameistrid....vaatate mänge ka üldse???
Kommentaar
-
Algselt postitas Janinho Vaata postitust
Super Solid !"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Inimesele, kes pole elus kunagi jalgpalli mänginud võib tõesti tunduda okei. (Või äkki isegi tehniline meistriklass, mis arvad urmar? )Algselt postitas urmar Vaata postitustKordusest vaadatuna polnud selles kombinatsioonis midagi kummalist ja Dmitrijevi sööt oli just õige tugevusega. Täitsa normaalne ja häbeneda pole küll midagi.
Aga sellist "kuidagi mingit seina söötu" nüüd koondislastelt näha on suht naeruväärne... kukkus seekord õnnelikult välja, hästi, aga üldplaanis on ikka kurb küll, mis puterdised meie mehed palliga on.
A no tõesti rohkem ei maksa sellele rõhku pöörata, las ta jääb.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Mis puudutab P-Iirit ja neilt saadavat 6 punkti, ma tahaks näha jalgpallifänni kes seda arvab ja on üle 15-aasta vana. Eesti koondise modus operandi on alati pärast eneseületust või õnnelikku tabamus ennast favoriidi staadiumis täissittuda. Nii kuidas me 99 võõrsil võitsime leedut ja siis kodus kaotasime maltale, mis oli nende esimene valikmängude võit vms jne jne jne. Ehk tuleb 3 punni, kodus kanjuuginisse ja võõrsil üllatusvõit.
P.S See Vassiljev-Dmitrijev-Zenjov selgroog näeb rünnakul tegelt väga hea välja..."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Olen 37 ja mina loodan ja usun ,et koondis on võimeline 2x Põhja-Iirit võitma.Kas õnnestub see on iseasi ja kartus enne teisipäevast mängu ikka sees kuid sellele vaatamada arvan et võimalik.Eilne mäng oli hea..kuigi oli palju palju momente mis ei meeldinud koondise juures:tehnika,mänguplatsi mitte nägemine,osaliselt zenjovi,vassiljevi,vungi,piiroja jne jne mäng kuid samas igüks eksib mängu jooksul ja mitte korra...samas mängu ära toomise eest hindad siiski koondise hindele tubli 5.Algselt postitas vello99 Vaata postitustMis puudutab P-Iirit ja neilt saadavat 6 punkti, ma tahaks näha jalgpallifänni kes seda arvab ja on üle 15-aasta vana. Eesti koondise modus operandi on alati pärast eneseületust või õnnelikku tabamus ennast favoriidi staadiumis täissittuda. Nii kuidas me 99 võõrsil võitsime leedut ja siis kodus kaotasime maltale, mis oli nende esimene valikmängude võit vms jne jne jne. Ehk tuleb 3 punni, kodus kanjuuginisse ja võõrsil üllatusvõit.
P.S See Vassiljev-Dmitrijev-Zenjov selgroog näeb rünnakul tegelt väga hea välja...sigpic
Kommentaar
-
Pojakene, usu mind, Dmitrijevi sööt oli tahtlik ja tugevus (sõnastame siis aja [reaktsiooniaeg] ja palli veeremiskiiruse kompott) jäi selliseks kuna tugijalg liikus vastavalt liigette ja ta oli ise natuke "tasakaalust väljas" - oli vaja kiirelt anda ja lükkas kuidagi ebaleva puutega, kuid tahtlikult ja mõtestatult. Me ei hakka selle üle vaidlema, aga kui tahad, siis ma tõestan sulle, et ma tean sinust iga nurga alt jalgpallist rohkem. Head ööd.Algselt postitas zaz Vaata postitustInimesele, kes pole elus kunagi jalgpalli mänginud võib tõesti tunduda okei. (Või äkki isegi tehniline meistriklass, mis arvad urmar? )
Aga sellist "kuidagi mingit seina söötu" nüüd koondislastelt näha on suht naeruväärne... kukkus seekord õnnelikult välja, hästi, aga üldplaanis on ikka kurb küll, mis puterdised meie mehed palliga on.
A no tõesti rohkem ei maksa sellele rõhku pöörata, las ta jääb.
Kommentaar
-
Obv oli Dmitrievi sööt tahtlik. Ja keerulises olukorras..."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
zaz pole ju väitnudki, et see tahtlik sööt polnud. Fakt on see, et see läbi ussi emmi sinna kohale jõudis, jumal tänatud! Oleks tasakaalus olnud ja korralikult palli tabanud, poleks seda kolli võib olla tulnudki. Kogu selle krempli peale visata lause " Me ei hakka selle üle vaidlema, aga kui tahad, siis ma tõestan sulle, et ma tean sinust iga nurga alt jalgpallist rohkem" on muidugi taseINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Sellele Fääri saartele kaotuse nutu peale võiks öelda, et koondis on täpselt nii tugev kui tugevad-nõrgad on mängud just selliste meist eeldatavalt nõrgemate vastu. Pole midagi takkajärgi nutta ja nüüd rehkendada "mis oleks seis kui". Tuleb vaadata reaalselt kogutud punktisaagile näkku ja seis ei ole ju üldse halb.
Kui siin eespool rauno märkis, et Eesti on VÕIMELINE Põhja-Iirimaad kahel korral võitma, siis kahtlemata on võimeline. Heal päeval võiks Eesti võita keda iganes. Kainelt kaalutledes ja viimase mängu võidust mitte pimestatuna julgeks arvata, et me võtame Põhja-Iirimaa vastu 3 punkti (kahe mängu kokkuvõttes)."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Ma tahaks küsida kui vana sa ise oled kui räägid, et 1999. aastal pärast võitu Leedus kaotasime kodus Maltale? Või oled vahepealsetel aastatel nii kõvasid seeni söönud, et oma mälu kapitaalselt pe**e keeranud? Võta siis teatavaks, et pärast tookordset võitu Leedus pidas Eesti oma järgmise valikmängu alles 2 kuud hiljem kodus Tšehhi vastu. Ja Maltat polnud üldse meie alagrupis toona.Algselt postitas vello99 Vaata postitustMis puudutab P-Iirit ja neilt saadavat 6 punkti, ma tahaks näha jalgpallifänni kes seda arvab ja on üle 15-aasta vana. Eesti koondise modus operandi on alati pärast eneseületust või õnnelikku tabamus ennast favoriidi staadiumis täissittuda. Nii kuidas me 99 võõrsil võitsime leedut ja siis kodus kaotasime maltale, mis oli nende esimene valikmängude võit vms jne jne jne.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar