Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Jalgpalliterminid on meil kõik täiesti selged, viisakusterminid samuti, igapäevaselt vajaminevad sõnad samuti - "kana", "siga", "leib", "vesi" ja nii edasi.
"Eile kaotasin liiga palju kahevõitlusi, 1. värav jäi natuke minu hingele ning üleüldse, olles keskkaitsja ja lastes lüüa vastastel 2 väravat, siis ei olegi võimalik rahule jääda."
Nüüd on vaja loota homses mängus Sigma Olomouci kaotust Slavia Prahale ja ülehomses mängus Banik Ostrava kaotust Viktoria Plzenile, siis lahutab ˇi˛kovit püsimajäämiskohast 3 punkti.
"...iga 4 tunni tagant võtan 600 mg ibuprofeni, päevas max. 2400 mg"
Kas see on nüüd päris õige lähenemine? Minu teada ei soovitata valuvaigistitega liiale minna, valu tundmata võib haigele kohale veelgi enam liiga teha vms.
"...iga 4 tunni tagant võtan 600 mg ibuprofeni, päevas max. 2400 mg"
Kas see on nüüd päris õige lähenemine? Minu teada ei soovitata valuvaigistitega liiale minna, valu tundmata võib haigele kohale veelgi enam liiga teha vms.
Kui ma ei eksi, siis mingis jalgpalliteemalises dokumentaalis räägiti, et liigsed valuvaigistid põhjustavadki jalgpalluritel südamerabandusi.
Pealegi need ju ei ravi vigasust, vaid lihtsalt peidavad valu.
Algselt postitas Cule
Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar