320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kaarel Kiidron (Tartu JK Tammeka, Eesti)
Collapse
X
-
Et kui tiimil läheb sitalt ,kaob motivatsioon nagu nõiavitsa väel,vist nii või!?
-
Algselt postitas KarlaSee oleneb paljudest asjadest - eeskätt sellest, kuidas läheb meeskonnal ja sellest, kas ma ise tunnen piisavalt motivatsiooni, et mängida.
Leave a comment:
-
Karjääriga päris kõik veel ei ole, kuid platsile naasemisega mees ei kiirusta.
"Ei tea, millal ja kas üldse. Praegu ei oska ette ennustada. See oleneb paljudest asjadest - eeskätt sellest, kuidas läheb meeskonnal ja sellest, kas ma ise tunnen piisavalt motivatsiooni, et mängida."
Leave a comment:
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKas tõesti peab selle postituse ära salvestama ja ära raamima. Ma pole nii mängupõhist lauset su sulest veel näind
Loodetavasti tuleb neid veel
Killuke Kiidroni muljetamisest Tšehhist:
"Emotsioonid olid peale sellist võitu ikka väga meeletud. Mis on Tsehhi liigas huvitav, on see, et pärast mängu minnakse fännide ette, istutakse maha ja lauldakse koos fännidega mingit laulu. Mina ja Tenno väga aru miskit ei saanud, kuid plaksutasime kaasa ja karjusime niisama . Meie oleme seda teinud ainult võidumängude korral, kuid Slavia Praha pidavat tegema seda pärast igat mängu, olenemata mänguseisust."
Leave a comment:
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustVõi leiutati võimalus palgamaksmiseks ja jookseb paleepöörajate eest väljakule.
Loodetavasti tuleb neid veel
Leave a comment:
-
Või leiutati võimalus palgamaksmiseks ja jookseb paleepöörajate eest väljakule.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Important info about Kaarel Kiidron (scroll bottom).
Leave a comment:
-
Täna siis peaks iseenesest kiidron olema põlva linnastaadionil nähtav.
Leave a comment:
-
Kas tšehhid on selle rahapisku viimaks tasunud, mis nad Tammekale võlgnesid?
Leave a comment:
-
Huvilised võisid endiseid meeskonnakaaslasi, härraseid Kiidronit ja Toomi näha täna näiteks Tamme staadionil kerget suvist trenni tegemas. Kuulu järgi jätkab Kiidron Tšehhis.
Leave a comment:
-
Lõpetas veidi aja eest hooaja Tšehhi esiliigas. Mängida sai soliidselt, lõi ka ühe värava. Lõpetasid paraku alles kaheksandada, üles tõusmisest jäi puudu 11 punkti.
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: