320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kaarel Kiidron (Tartu JK Tammeka, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• maamesilane
    replied
    Et kui tiimil läheb sitalt ,kaob motivatsioon nagu nõiavitsa väel,vist nii või!?

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Algselt postitas Karla
    See oleneb paljudest asjadest - eeskätt sellest, kuidas läheb meeskonnal ja sellest, kas ma ise tunnen piisavalt motivatsiooni, et mängida.
    Kuidas seda motivatsiooni osa täpsemalt mõista?

Leave a comment:

• rauulo
    replied
    Karjääriga päris kõik veel ei ole, kuid platsile naasemisega mees ei kiirusta.

"Ei tea, millal ja kas üldse. Praegu ei oska ette ennustada. See oleneb paljudest asjadest - eeskätt sellest, kuidas läheb meeskonnal ja sellest, kas ma ise tunnen piisavalt motivatsiooni, et mängida."

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Kas tõesti peab selle postituse ära salvestama ja ära raamima. Ma pole nii mängupõhist lauset su sulest veel näind
    Loodetavasti tuleb neid veel
    Tuleb su optimismi veidi alla tõmmata

Killuke Kiidroni muljetamisest Tšehhist:

"Emotsioonid olid peale sellist võitu ikka väga meeletud. Mis on Tsehhi liigas huvitav, on see, et pärast mängu minnakse fännide ette, istutakse maha ja lauldakse koos fännidega mingit laulu. Mina ja Tenno väga aru miskit ei saanud, kuid plaksutasime kaasa ja karjusime niisama . Meie oleme seda teinud ainult võidumängude korral, kuid Slavia Praha pidavat tegema seda pärast igat mängu, olenemata mänguseisust."

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Või leiutati võimalus palgamaksmiseks ja jookseb paleepöörajate eest väljakule.
    Kas tõesti peab selle postituse ära salvestama ja ära raamima. Ma pole nii mängupõhist lauset su sulest veel näind
    Loodetavasti tuleb neid veel

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Või leiutati võimalus palgamaksmiseks ja jookseb paleepöörajate eest väljakule.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    pallurikarjäär paistab jah läbi sellega olevat. kahju muidugi

Leave a comment:

• xrip55
    replied
    Ongi kõik siis?

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Important info about Kaarel Kiidron (scroll bottom).

Leave a comment:

• Kaurr
    replied
    Täna siis peaks iseenesest kiidron olema põlva linnastaadionil nähtav.

Leave a comment:

• Tom K
    replied
    Kas tšehhid on selle rahapisku viimaks tasunud, mis nad Tammekale võlgnesid?

Leave a comment:

• mortan
    replied
    Huvilised võisid endiseid meeskonnakaaslasi, härraseid Kiidronit ja Toomi näha täna näiteks Tamme staadionil kerget suvist trenni tegemas. Kuulu järgi jätkab Kiidron Tšehhis.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Lõpetas veidi aja eest hooaja Tšehhi esiliigas. Mängida sai soliidselt, lõi ka ühe värava. Lõpetasid paraku alles kaheksandada, üles tõusmisest jäi puudu 11 punkti.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Mis sellest noormehest on saanud?

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Veidi mõnusat ja kadestamisväärset Praha kohalikku derbiõhkkonda Tsehhi esiliigast 4.11.2012 Bohemians-Žižkov 1:1 (4133 pv.)

Leave a comment:

Working...
X