Kas valuvaigistid mitte ei tee verd vedelamaks?
ilmselt eksin , kuid ei pruugi.
Kunagi oli hamba välja tõmbamine ja siis tõmmatud hamba kohast hakkas verd jooksma ja valutas hullu pööra , võtsin ka valuvaigistit ja arst ütles, et sp hakkaski umbes jooksma verd..
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kaarel Kiidron (Tartu JK Tammeka, Eesti)
Collapse
X
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitust"...iga 4 tunni tagant võtan 600 mg ibuprofeni, päevas max. 2400 mg"
Kas see on nüüd päris õige lähenemine? Minu teada ei soovitata valuvaigistitega liiale minna, valu tundmata võib haigele kohale veelgi enam liiga teha vms.
Pealegi need ju ei ravi vigasust, vaid lihtsalt peidavad valu.
Leave a comment:
-
"...iga 4 tunni tagant võtan 600 mg ibuprofeni, päevas max. 2400 mg"
Kas see on nüüd päris õige lähenemine? Minu teada ei soovitata valuvaigistitega liiale minna, valu tundmata võib haigele kohale veelgi enam liiga teha vms.
Leave a comment:
-
Väärib koondist, hea üllatus, eeldasin, et nendest kahest Tenno lööb läbi, Kiidron on tõesti üllatus minu jaoks !
Leave a comment:
-
Nüüd on vaja loota homses mängus Sigma Olomouci kaotust Slavia Prahale ja ülehomses mängus Banik Ostrava kaotust Viktoria Plzenile, siis lahutab ˇi˛kovit püsimajäämiskohast 3 punkti.
Leave a comment:
-
Jäid 1:0 võõrsil taha kuulsa vastase vastu, kuid 85 minutil asusid juba 1:2 juhtima.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Ja Kaarel ise asjast Profisportlase blogis: http://profisportlane.edicypages.com...kaarel-kiidron
"Eile kaotasin liiga palju kahevõitlusi, 1. värav jäi natuke minu hingele ning üleüldse, olles keskkaitsja ja lastes lüüa vastastel 2 väravat, siis ei olegi võimalik rahule jääda."
Leave a comment:
-
Kauges tulevikus saavad Kiidron & Tenno avada Eesti-Tšehhi import-eksport lihaäri
Aga teistel teemadel: hakkake follower'ideks, siis on Kiidronil motti kirjutada - https://twitter.com/#!/KaarelKiidron
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: