Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Frank Liivak (FCI Levadia, Eesti)
Collapse
X
-
Liivak meenutab mulle Kaljus mänginud sõber Kimbaloulat, kellel olid ka kogu aeg ukse taga igast vahvad klubid, kuid alati oli mängus mingi aga faktor. Üks klubi suurem kui teine. Pärast Kaljust lahkumist on mees töötu. Liivakul tuleks väga kriitiliselt suhtuda sellesse, mida agent räägib ja mis on reaalsus. Kuigi ta karjäär on veel väga algusjärgus, siis on elu seda juba omajagu näidanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas gd77 Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitust
Mõistlik et Napoli küsiks kasvatajaraha, see on reeglite järgi.
Huvitav teada milline klubi oli. Uurin.
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustHuvitav et talle Itaalia jalgpalli ei meeldinud aga ikka sinna siirduks.
Mõistlik et Napoli küsiks kasvatajaraha, see on reeglite järgi.
Huvitav teada milline klubi oli. Uurin.Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustItaalia jalgpall ei sobinud tema natuuriga. Hästi taktikaline, palju kaitsetööd ja vähe loomingulisust.
Kui sinna tagasi minna, siiski pole pakkumine üldse Hispaanias.
Serie B on hull. Eelmisel aastal vahetasi 19 treenei 22 klubidest, ja isegi mõned on mitu treeneri vahetanud.
Ma olen päris kindel et seal raske talle. Tuleks ühe treeneri kahe all, ja pärast mõned nädalad tuleb uus ja saadab pingi (a-la Kink või Jääger).
Isegi parem Lega Pro minna, seal rahulikum.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tom K Vaata postitustU21 valikmänguks Rootsi vastu on üles antud kui klubita mängija.
resultados futbol
Kommentaar
-
Algselt postitas uhuu Vaata postitustViimases uudiseski ütles, et lepingut Alcobendasega allkirjastada ei kavatse. Ühtegi liigamängu ei paista ka Alcobendase eest mänginud.
resultados futbol
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustTammal näeb teda väga tihti. Ei satu küll väga palju mängudele viimasel ajal kuid poiss on alati platsis, kui ma seal.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar