Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andrei Stepanov (89/1)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mõned mehed tahavad ise tulla Eesti koondise mängule. Vaatama. Respekt Stjopale.

Kommentaar

Algselt postitas Keiss Vaata postitust
      Mõned mehed tahavad ise tulla Eesti koondise mängule. Vaatama. Respekt Stjopale.
      võiks omale normaalse klubi ja liiga leida kus saaks ikka mängida,miks mitte ka küprosele liikuda
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Mainiks siin ka siis ära, et Stjopa mängis Rähni koduklubi vastu, mille üle on mul isiklikult väga hea meel. Loodetavasti sai sellega ebaõnnejada murtud ja kõik läheb jälle ülesmäge.

Kommentaar

Õhtulehes oli ka pisut tagamaid. Meeskonnal ei käi käsi just kõige paremini ja seetõttu otsustati koosseisu muuta, lisaks on üks keskkaitsja vigastatud ja keegi kaitsemängijatest oli veel treeneriga tülli pööranud.

Kommentaar

Kui eelmine voor saadi veel korralikult tappa, siis nüüd Stjopalt uuesti 90 minutit 2:0 võidumängus Peterburi Dinamo vastu. Ehk siis lühidalt: koondist mentaalselt mitte valmis esindava Bärengrubi koht on ohus. Hea.

Kommentaar

Stepanov tegi Himki eest täismängu

Minuarvates näitas see sloveenia vastu juhtunu täpselt ära, kui lollisti on tehtud, et Stepanov on isegi pingipealt välja visatud...
              Stepanov suudaks praegu mängida oma kogemuste ja mänguminutite najalt kindlasti paremini kui Bärengrub....

Stepanov tagasi koondisesse....

Esipaariks Rähn-Piiroja.... Pingile Bärengrub, Stepanov ja mõne aja pärast Morozov... Palatu....

Mehi peaks olema küll, keda kutsuda....
              Loodame, et kevadeks saab siis Stepanov end piisavalt vormi ka peatreeneri jaoks!

Kommentaar

Algselt postitas martn26 Vaata postitust
                Esipaariks Rähn-Piiroja.... Pingile Bärengrub, Stepanov ja mõne aja pärast Morozov... Kams....
                loetled keskkaitsjaid ja siis....
                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Pisut lollisti öeldud, aga mina isiklikult kardan Stepanovi comeback-i Eesti koondisesse.. Algkoosseisu mina teda päris veel ei tahaks, aga pingile küll, juhul kui peaks Sloveenia-draama korduma.
                  Ma ei tea kas asi on minus, aga minu arust nüüd peale Stepanovit on meie koondis arenenud veel rohkem edasi ja näidanud väga head mängu. Ka kaitses. Meie kaitse on olnud tegelikult raud- ja betoonkindel alates Brasiilia mängust. Peale seda pole meile tegelikult ühtegi väravat löödud nn."kaitse lollist veast". Rüütli on pannud meie kaitse tööle ja nüüd oleme ikkagi väga raske vastane kellele iganes. Brassid, Portugal,Belgia,Horvaatia,Serbia,(Sloveenia) ja Itaalia koondised on ikka kõvasti vaeva näinud et seda murda. Ja pealegi paljud neist ei suutnud seda üldse murda. Lahti arutamisest rääkimatagi.
                  Kas siis Stepanovi ümber on mingisugune negatiivne energia, ei tea aga algkoosseisu ma teda veel ei taha, pingil võib minu pärast küll istuda. Stepanov on väga sümpaatne vend ja võitleja aga miskipärast tuleb mul Stepanovi nimega meelde alati isiklikud vead, mis koondisele saatuslikuks saanud. Palju neid pole aga mõned üksikud, ja meie seda endale lubada ei saa. Meie rauast kaitseliin Klavan-Rähn-Piiroja-Jääger on siiamaani näidanud kindlat ja stabiilset mängu. Ma ei tahaks seda lõhkuda.
                  Aga muidugi, kes mina olen ütlema. Kui Stepanov jätkab 90min mänge Himkis siis Rüütli kutsub ta kindlasti tagasi koondisesse ja tegelikult on selle üle mul ka hea meel.
                  imo ofc

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                    Meie kaitse on olnud tegelikult raud- ja betoonkindel alates Brasiilia mängust.
                    Kuu LOL. Mõlemad Itaalia väravad, Sidoka omavärav, Usbekkide vastu toimunu on juba mõned vigadest, mis on päris lollid.
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ma ei mäleta ka sellist kõva sooritust, kus kaitsel poleks midagi olnud teha, pigem ikka mahamagamised/valed positsioonid/enda eksimused jne.

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                        loetled keskkaitsjaid ja siis....
                        aaah damned... viga parandatud.. tänud!

Kommentaar

no samas ma ei räägi standardolukordadest.. neid annab lihvida, aga ma mõtlen a la vastasmeeskonna-kesktormaja-jookseb-üksinda-läbi-meie-kaitse-ja-põrutab-ristnurka. Minu arvamus on, et enne Brasiilia mängu logises meie kaitse ja vastased tavaliselt söötsid ja liikusid päris vabalt meie karistusalas ja tihti peale ka lõid ära. Enam seda ikka naljalt meil ei juhtu ja kõik see on hakanud toimima peale Stepanovit.. Nowadays meile lüüakse väravaid rohkem just korneritest vms..
                          Sloveenia mäng tegelikult ei puutu siia, sest meil oli ikkagi päris mitu kaitsemängijat eemal ja Sidol oli lihtsalt väike hirm sees...

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                            no samas ma ei räägi standardolukordadest.. neid annab lihvida, aga ma mõtlen a la vastasmeeskonna-kesktormaja-jookseb-üksinda-läbi-meie-kaitse-ja-põrutab-ristnurka. Minu arvamus on, et enne Brasiilia mängu logises meie kaitse ja vastased tavaliselt söötsid ja liikusid päris vabalt meie karistusalas ja tihti peale ka lõid ära. Enam seda ikka naljalt meil ei juhtu ja kõik see on hakanud toimima peale Stepanovit.. Nowadays meile lüüakse väravaid rohkem just korneritest vms..
                            Sloveenia mäng tegelikult ei puutu siia, sest meil oli ikkagi päris mitu kaitsemängijat eemal ja Sidol oli lihtsalt väike hirm sees...
                            ma ei paneks varasemat kaitseliini sõeliseloomustust küll Stepanovi hingele...
                            Pigem on asi siin kõikide meeste taseme arengus.. Kaasa arvatud keskvälja arengus, kus suudetakse näidata väga head pallihoidmisoskust ja kaitsetööd...

Suur osa on ka selles, et nüüdisaja eesti koondise mängustiil pooldab pallivaldamist, mitte ettepeksmist.. (Loe vastastele palliäraandmine)...

Ikkagi usun, et pingile oleks Stepanov parem variant, kui hetkel väga kehvas vormis olev Bärengrub... Jah Klavan sai keskel hästi hakkama, kuid vasakul äärel on ta meie parim variant....
                            Stepanovi taset tuleks kontrollida nüüd tulevas sõprusmängus, kus kaitseliini võiks kuuluda läbi terve mängu sellised mehed nagu:

Jääger, palatu, Bärengrub, Stepanov, Sidorenkov, Morozov.... Algkoosesise pole veel mõtet pakkuma hakata, kuna Rüütli kindlasti alles mõtleb, keda kutsuda... Aga kaitse on meil probleem, seega kaitsemängijaid tuleks testia, ning millal siis veel kui mitte sõprusmängus...

Kommentaar

Regulaarse mänguaja juures on Stepanov hetkel keskkaitsja number 3.

Kommentaar

Ei mäleta küll, et Stepanov oleks keskkaitses väga eksinud kuskil. Pigem mäletan Rähni käkke.

Kommentaar

Working...
                                X