Mõned mehed tahavad ise tulla Eesti koondise mängule. Vaatama. Respekt Stjopale.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andrei Stepanov (89/1)
Collapse
X
-
Algselt postitas Keiss Vaata postitustMõned mehed tahavad ise tulla Eesti koondise mängule. Vaatama. Respekt Stjopale.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Stepanov tegi Himki eest täismängu
Minuarvates näitas see sloveenia vastu juhtunu täpselt ära, kui lollisti on tehtud, et Stepanov on isegi pingipealt välja visatud...
Stepanov suudaks praegu mängida oma kogemuste ja mänguminutite najalt kindlasti paremini kui Bärengrub....
Stepanov tagasi koondisesse....
Esipaariks Rähn-Piiroja.... Pingile Bärengrub, Stepanov ja mõne aja pärast Morozov... Palatu....
Mehi peaks olema küll, keda kutsuda....
Loodame, et kevadeks saab siis Stepanov end piisavalt vormi ka peatreeneri jaoks!
Kommentaar
-
Algselt postitas martn26 Vaata postitustEsipaariks Rähn-Piiroja.... Pingile Bärengrub, Stepanov ja mõne aja pärast Morozov... Kams....INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Pisut lollisti öeldud, aga mina isiklikult kardan Stepanovi comeback-i Eesti koondisesse.. Algkoosseisu mina teda päris veel ei tahaks, aga pingile küll, juhul kui peaks Sloveenia-draama korduma.
Ma ei tea kas asi on minus, aga minu arust nüüd peale Stepanovit on meie koondis arenenud veel rohkem edasi ja näidanud väga head mängu. Ka kaitses. Meie kaitse on olnud tegelikult raud- ja betoonkindel alates Brasiilia mängust. Peale seda pole meile tegelikult ühtegi väravat löödud nn."kaitse lollist veast". Rüütli on pannud meie kaitse tööle ja nüüd oleme ikkagi väga raske vastane kellele iganes. Brassid, Portugal,Belgia,Horvaatia,Serbia,(Sloveenia) ja Itaalia koondised on ikka kõvasti vaeva näinud et seda murda. Ja pealegi paljud neist ei suutnud seda üldse murda. Lahti arutamisest rääkimatagi.
Kas siis Stepanovi ümber on mingisugune negatiivne energia, ei tea aga algkoosseisu ma teda veel ei taha, pingil võib minu pärast küll istuda. Stepanov on väga sümpaatne vend ja võitleja aga miskipärast tuleb mul Stepanovi nimega meelde alati isiklikud vead, mis koondisele saatuslikuks saanud. Palju neid pole aga mõned üksikud, ja meie seda endale lubada ei saa. Meie rauast kaitseliin Klavan-Rähn-Piiroja-Jääger on siiamaani näidanud kindlat ja stabiilset mängu. Ma ei tahaks seda lõhkuda.
Aga muidugi, kes mina olen ütlema. Kui Stepanov jätkab 90min mänge Himkis siis Rüütli kutsub ta kindlasti tagasi koondisesse ja tegelikult on selle üle mul ka hea meel.
imo ofc
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustMeie kaitse on olnud tegelikult raud- ja betoonkindel alates Brasiilia mängust.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustloetled keskkaitsjaid ja siis....
Kommentaar
-
no samas ma ei räägi standardolukordadest.. neid annab lihvida, aga ma mõtlen a la vastasmeeskonna-kesktormaja-jookseb-üksinda-läbi-meie-kaitse-ja-põrutab-ristnurka. Minu arvamus on, et enne Brasiilia mängu logises meie kaitse ja vastased tavaliselt söötsid ja liikusid päris vabalt meie karistusalas ja tihti peale ka lõid ära. Enam seda ikka naljalt meil ei juhtu ja kõik see on hakanud toimima peale Stepanovit.. Nowadays meile lüüakse väravaid rohkem just korneritest vms..
Sloveenia mäng tegelikult ei puutu siia, sest meil oli ikkagi päris mitu kaitsemängijat eemal ja Sidol oli lihtsalt väike hirm sees...
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustno samas ma ei räägi standardolukordadest.. neid annab lihvida, aga ma mõtlen a la vastasmeeskonna-kesktormaja-jookseb-üksinda-läbi-meie-kaitse-ja-põrutab-ristnurka. Minu arvamus on, et enne Brasiilia mängu logises meie kaitse ja vastased tavaliselt söötsid ja liikusid päris vabalt meie karistusalas ja tihti peale ka lõid ära. Enam seda ikka naljalt meil ei juhtu ja kõik see on hakanud toimima peale Stepanovit.. Nowadays meile lüüakse väravaid rohkem just korneritest vms..
Sloveenia mäng tegelikult ei puutu siia, sest meil oli ikkagi päris mitu kaitsemängijat eemal ja Sidol oli lihtsalt väike hirm sees...
Pigem on asi siin kõikide meeste taseme arengus.. Kaasa arvatud keskvälja arengus, kus suudetakse näidata väga head pallihoidmisoskust ja kaitsetööd...
Suur osa on ka selles, et nüüdisaja eesti koondise mängustiil pooldab pallivaldamist, mitte ettepeksmist.. (Loe vastastele palliäraandmine)...
Ikkagi usun, et pingile oleks Stepanov parem variant, kui hetkel väga kehvas vormis olev Bärengrub... Jah Klavan sai keskel hästi hakkama, kuid vasakul äärel on ta meie parim variant....
Stepanovi taset tuleks kontrollida nüüd tulevas sõprusmängus, kus kaitseliini võiks kuuluda läbi terve mängu sellised mehed nagu:
Jääger, palatu, Bärengrub, Stepanov, Sidorenkov, Morozov.... Algkoosesise pole veel mõtet pakkuma hakata, kuna Rüütli kindlasti alles mõtleb, keda kutsuda... Aga kaitse on meil probleem, seega kaitsemängijaid tuleks testia, ning millal siis veel kui mitte sõprusmängus...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar