Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andrei Stepanov (89/1)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
    Stjopa oli täna Kalju mängul inffi
    noh kui ta uralist lepingut ei saanud siis kaljuga ta ei liitunii palju kui mina tea..

minu huvi põhines rohkem sellel kas ta sai uralist lepingu.
    FC Flora

Kommentaar

Tüdines ka neist Venemaa teise ešeloni satsidest lõpuks ära.

Kommentaar

See see on. Ükskõik kuhu, aga peaasi, et ei peaks kodumaal tühjade tribüünide ees mängima. Ehk siis Stjopa lendab kuhugi salapärasesse riiki, kus ükski professionalne Eesti vutimees pole veel palli taga ajanud.

Kommentaar

Stjopa oli täna Kalju mängul inffi
          et siis on mul õigus ja sellest mustast plaanist ikkagi asja ei saa.

Kommentaar

Millegi pärast pakun et see riik on Poola,vaevalt et mõni lääne poolsem riik.
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas magicm Vaata postitust
              See see on. Ükskõik kuhu, aga peaasi, et ei peaks kodumaal tühjade tribüünide ees mängima. Ehk siis Stjopa lendab kuhugi salapärasesse riiki, kus ükski professionalne Eesti vutimees pole veel palli taga ajanud.
              see sinu lause kirjeldab kõige paremini miks tribüünid tühjad on. Kui ikka juba foorumites kolavad vutisõbrad oma liigast suurt midagi ei arva, no kust kohast see publiku statale kogunemine siis veel alguse peaks saama?

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                et siis on mul õigus ja sellest mustast plaanist ikkagi asja ei saa.
                saab saab saab

Kommentaar

saab saab saab
                  aga mida Pras silmas pidas selle musta plaani all?Eesti liigat?Nõmme Kaljut?

aga ega sa eestimees oska meile öelda mis suunast jutt käib?
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Nõmme Kalju pole see kindlasti, nii nagu ka ükski teine Eesti klubi.
                    Lõvi helistab põlevale ringile:
                    «Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»

Kommentaar

Minul tuli mõttesse millegi pärast Türgi liiga. Kreekat enam ei usu. Või On kellegil paremaid mõtteid?

Kommentaar

Sloveenia. Vassiljevile seltsi.

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
                          Sloveenia. Vassiljevile seltsi.
                          üksi eestlane pole mängid selles riigis kuhu ta läheb.
                          FC Flora

Kommentaar

«Isegi sama raha eest mängiksin pigem kuskil, kus käib rohkem rahvast ja tuntakse jalgpalli vastu huvi.»

Tegelikult on see lause kurb. Eesti liiga võiks olla selline paik, kus vanad koondislased tahavad oma "pensionipõlve" veeta. Aga mis teha, kui liiga tase ja publikuhuvi on olematu.

Kommentaar

Algselt postitas Jaak Vaata postitust
                              see sinu lause kirjeldab kõige paremini miks tribüünid tühjad on. Kui ikka juba foorumites kolavad vutisõbrad oma liigast suurt midagi ei arva, no kust kohast see publiku statale kogunemine siis veel alguse peaks saama?
                              Jah, kuid nüüdseks vist tead, et need ei olnud minu, vaid mulle omaselt stiliseeritud Stepanovi sõnad.

Kommentaar

Jah nagu öeldud siis see lause;
                                ""Nägin Nõmme Kalju ja Paide treeningmängu – veendusin, et ma tõesti ei taha veel siia naasta. Isegi sama raha eest mängiksin pigem kuskil, kus käib rohkem rahvast ja tuntakse jalgpalli vastu huvi.""
                                Tegi Eesti jalgpallile ,,powned""

Loodame et Pohlakionu suurt viha ei pea ja mees naaseb koondisesse .

Kommentaar

Working...
                                X