Algselt postitas HABE
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andrei Stepanov (89/1)
Collapse
X
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustMiksi pärast Türgi tuli mulle ka esimesena pähe
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustei ole türgi ei kreeka
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustNo kui ta on öelnud, et ükski eestlane pole seal liigas varem mänginud, siis miks te pakute Bulgaariat ja Rumeeniat? Raika vanem poiss ju mõlemad läbi käinud, Bulgaarias ka Lindpere.
Minu esimene mõte oli samuti Poola, aga kuuldavasti pole ka see.
Kommentaar
-
Stjopa olukord on siiski vähe lihtsam kui Voskoposkol, kes ei saa oma suva järgi otsustada, mis ja kuhu.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustArvestades Stepanovi suhtumist "mängiksin pigem kuskil, kus käib rohkem rahvast", siis riigi rahvahulka arvestades oleks Hiina väga loogiline valik.
To be fair, the teams near the top of the table consistently gets good crowds in the tens of thousands. But mid-table teams can only attract a hardcore 3000 to 8000 while yo-yos and relegation battlers can manage just about 1000.
kuigi tõtt-öelda ei kujuta muidugi üldse ette, mis see Stjopa tase sealses liigas oleks, kus võõrmängijate seltskond koosneb eksjugodest, no-name brassidest/aafriklastest ja Vjatšeslav Hlebist. saaks vähemalt sinna meeskonda, kus see mankust ostetud Dong mängib, oleks mingitki lootust liigavõidule.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustTegelikult minagi loodan, et mees kuhugi välismaale pallima saaks. Aga peaasi, et ta Florasse või Levadiasse ei lähe, sest sellisel juhul võiks koduse tiitliheitluse pea lõppenuks kuulutada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar