Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andrei Stepanov (89/1)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas HABE Vaata postitust
    Minul tuli mõttesse millegi pärast Türgi liiga. Kreekat enam ei usu. Või On kellegil paremaid mõtteid?
    Miksi pärast Türgi tuli mulle ka esimesena pähe

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
      Miksi pärast Türgi tuli mulle ka esimesena pähe
      ei ole türgi ei kreeka

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
        ei ole türgi ei kreeka
        Kui Türgi ega Kreeka ei ole siis Rumeenia? Sest Lääne-Euroopasse ta ei koli ju. Mingi üllatus tuleb uue klubiga ma usun.

Kommentaar

No kui ta on öelnud, et ükski eestlane pole seal liigas varem mänginud, siis miks te pakute Bulgaariat ja Rumeeniat? Raika vanem poiss ju mõlemad läbi käinud, Bulgaarias ka Lindpere.

Minu esimene mõte oli samuti Poola, aga kuuldavasti pole ka see.

Kommentaar

ma usun, et ta üldse sinna ei lähe, paari päevaga on selge pilt olemas, kus ta jätkab

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
              No kui ta on öelnud, et ükski eestlane pole seal liigas varem mänginud, siis miks te pakute Bulgaariat ja Rumeeniat? Raika vanem poiss ju mõlemad läbi käinud, Bulgaarias ka Lindpere.

Minu esimene mõte oli samuti Poola, aga kuuldavasti pole ka see.
              räägitakse,et Stjopa on nüüd järjega juba Hiinasse jõudnud. Pole see klubi leidmine talle ka kerge seekord...

Kommentaar

Stjopa olukord on siiski vähe lihtsam kui Voskoposkol, kes ei saa oma suva järgi otsustada, mis ja kuhu.
                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Arvestades Stepanovi suhtumist "mängiksin pigem kuskil, kus käib rohkem rahvast", siis riigi rahvahulka arvestades oleks Hiina väga loogiline valik.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                    Arvestades Stepanovi suhtumist "mängiksin pigem kuskil, kus käib rohkem rahvast", siis riigi rahvahulka arvestades oleks Hiina väga loogiline valik.
                    käia nad seal riigis ju võivad, aga mängudel mitte ülemäära usinalt, arvab wiki:

To be fair, the teams near the top of the table consistently gets good crowds in the tens of thousands. But mid-table teams can only attract a hardcore 3000 to 8000 while yo-yos and relegation battlers can manage just about 1000.

kuigi tõtt-öelda ei kujuta muidugi üldse ette, mis see Stjopa tase sealses liigas oleks, kus võõrmängijate seltskond koosneb eksjugodest, no-name brassidest/aafriklastest ja Vjatšeslav Hlebist. saaks vähemalt sinna meeskonda, kus see mankust ostetud Dong mängib, oleks mingitki lootust liigavõidule.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Stepanov Hiinas lepingut ei saanud
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kaljusse-Kaljusse-Kaljusse!

Kommentaar

kogu austusele ja poolehoiule kalju suhtes vaatamata loodan siiski stepanovile natuke paremat meeskonda

Kommentaar

Stjopa ise ei taha Eestisse, ise olen Kalju fänn, muidugi tore, kui ta Kaljusse saaks, aga tema oskustega saab välismaal vväga edukalt ka hakkama. Pole mõtet teda Eestisse rikkuma tuua.

Kommentaar

Tegelikult minagi loodan, et mees kuhugi välismaale pallima saaks. Aga peaasi, et ta Florasse või Levadiasse ei lähe, sest sellisel juhul võiks koduse tiitliheitluse pea lõppenuks kuulutada.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                                Tegelikult minagi loodan, et mees kuhugi välismaale pallima saaks. Aga peaasi, et ta Florasse või Levadiasse ei lähe, sest sellisel juhul võiks koduse tiitliheitluse pea lõppenuks kuulutada.
                                jah, selle koha pealt olen nõus, aga loodame, et kuhugi ikka saab

Kommentaar

Working...
                                X