Algselt postitas urmar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mark Shvets
Collapse
X
-
ma ei tahaks norida, aga kui mängib 75 minutit, sisi võiks olla punktita, muidu jääb veel mulje et tuli 75. minutil sisse. Sest aeg ajalt jääb mõni täht puudu ja võib olla väärarusaamu.
Aga sisulise poole pealt meeldiv, et tüüp mängida saab, tahaks kunagi Eestis ka teda näha (pole olnud seda au et näha teda varasemalt)
A sa eestimees tead ons tal siukest plaani? Või see kuskiltvarasemalt kuuldud jutt, et ei taha tühjade tribüünide ees mängida?
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustMTZ-RIPO Minsk 1 - 0 FC Smorgon
75. min Švetsilt
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaak Vaata postitustmis infoallikat kasutad?
Samuti on olemas ka Valgevene jalka veebileht, linki pole hetkel anda
Kommentaar
-
Algselt postitas -mirko- Vaata postitustma ei tahaks norida, aga kui mängib 75 minutit, sisi võiks olla punktita, muidu jääb veel mulje et tuli 75. minutil sisse. Sest aeg ajalt jääb mõni täht puudu ja võib olla väärarusaamu.
Aga sisulise poole pealt meeldiv, et tüüp mängida saab, tahaks kunagi Eestis ka teda näha (pole olnud seda au et näha teda varasemalt)
A sa eestimees tead ons tal siukest plaani? Või see kuskiltvarasemalt kuuldud jutt, et ei taha tühjade tribüünide ees mängida?
Nuu eks Švetsil on vanus see mis takistab teda koondisse, nii on mulle öeldud, sel teemal on Rüütli ja Pohlakuga räägitud. Ma ise olen ka sel teemal Rüütliga rääkind
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustSamuti on olemas ka Valgevene jalka veebileht, linki pole hetkel anda
Kommentaar
-
Algselt postitas v-fänn Vaata postitustAga äkki viitsid selle lingi siia teemasse postitada kui sul on anda, olen ise ka otsinud Valgevene vutti kajastavaid veebisaite, aga pole leidnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar