Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Raio Piiroja (114/8)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Piiroja mängis kogu mängu kui Fredrikstad kui Norra karika tiitlikaitsja kaotas Nybergsund-Trysil nimelisele meeskonnale 1:2. Tegemist peaks olema vist koguni amatööridega.
    Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Algselt postitas midfielder Vaata postitust
      Piiroja mängis kogu mängu kui Fredrikstad kui Norra karika tiitlikaitsja kaotas Nybergsund-Trysil nimelisele meeskonnale 1:2. Tegemist peaks olema vist koguni amatööridega.
      tegemist pidi olema mingi kylameeskonnaga ja külas elab vaid 300inimest,millal eestis mõni küla team kõrgliiga meeskonnale võiks vastu saada
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
        tegemist pidi olema mingi kylameeskonnaga ja külas elab vaid 300inimest,millal eestis mõni küla team kõrgliiga meeskonnale võiks vastu saada
        EI peakski kunagi saama

Kommentaar

Ajaxi vastu võib mõni 2.liiga meeskond hea õnne korral võimalusi omada.FC Tarvastu?

Kommentaar

Täitsa loll lugu Sinna ehk osati ka see shokk kaotuski jäi

Kommentaar

Algselt postitas Art1 Vaata postitust
              Ajaxi vastu võib mõni 2.liiga meeskond hea õnne korral võimalusi omada.FC Tarvastu?
              Fredrikstad pole Norra liigas päris sama, mis Ajax Eesti meistriliigas võimis?

Kommentaar

Raiolt jälle täismäng, paraku Fredrikstad ei suutnud kodus enamat 1:1 viigist Odd Greenlandi vastu.
                Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Raio 1,5 milli eest Sunderlandi?

This is London magazine has been established for over 65 years, providing readers with information about events, exhibitions, music, concerts, theatre and dining. As life returns to normal, Londoners are heading back into the Capital and many visitors are already coming from further afield.

Keane is also set to make a £1.5m move for Fredrikstad defender Raio Piiroja, 27.

Kommentaar

Sellele treenerile võiks võitluslikkus imponeerida küll...

Kommentaar

Kui ta läheks Sunderlandi,siis oleks jummala hea.Sunderland on ju nn ManU reserv.ManU saadab Sunderland neid mängijaid,kes ManUs mängida ei saa ja vb ka vastupidi.Aga see on ainult minu arvamus.Kui ma ütlesin midagi valesti palun parandage.

100-S POSTITUS!!!
                      George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"

Kommentaar

Algselt postitas nikeman13 Vaata postitust
                        Kui ta läheks Sunderlandi,siis oleks jummala hea.Sunderland on ju nn ManU reserv.ManU saadab Sunderland neid mängijaid,kes ManUs mängida ei saa ja vb ka vastupidi.Aga see on ainult minu arvamus.Kui ma ütlesin midagi valesti palun parandage.

100-S POSTITUS!!!
                        Et siis need kes Sunderlandis mängida ei saa, saadetakse ManU'sse mängima?
                        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

minu arust on vastupidi.Vb ma eksin
                          George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"

Kommentaar

Algselt postitas nikeman13 Vaata postitust

100-S POSTITUS!!!
                            Mis siin ikka parandada. Issanda teed on imelikud ja mõtted jooksevad juhuslikke radu pidi. Kunagi ammu, kui teie alandlik Kuivik oli ka 13 aastat vana, mõtles ta samuti igasuguseid huvitavaid asju. Näiteks et banaanid on kaitse all ja söömiseks kõlbmatud. Isegi neeger John oma suure matšeetega ei pannud vastupidist arvama. Õnneks ajaga tulevad kogumused ja loodetavasti ka mõistus.
                            sigpic

Kommentaar

See pole esimene kord (praegune on veel spekulatiivne) kui Sunderland Piiroja vastu huvi tundis. 2001.juulil oli klubil algul Piiroja vastu suur huvi, hiljem hajus see huvi ja võeti üks šveitslane.
                              Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Mul kama milline klubi, aga Raio on ära teeninud võimaluse Inglismaal mõõtu võtta.

Kommentaar

Working...
                                X