Piiroja mängis kogu mängu kui Fredrikstad kui Norra karika tiitlikaitsja kaotas Nybergsund-Trysil nimelisele meeskonnale 1:2. Tegemist peaks olema vist koguni amatööridega.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Raio Piiroja (114/8)
Collapse
X
-
Algselt postitas midfielder Vaata postitustPiiroja mängis kogu mängu kui Fredrikstad kui Norra karika tiitlikaitsja kaotas Nybergsund-Trysil nimelisele meeskonnale 1:2. Tegemist peaks olema vist koguni amatööridega.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitusttegemist pidi olema mingi kylameeskonnaga ja külas elab vaid 300inimest,millal eestis mõni küla team kõrgliiga meeskonnale võiks vastu saada
Kommentaar
-
Algselt postitas Art1 Vaata postitustAjaxi vastu võib mõni 2.liiga meeskond hea õnne korral võimalusi omada.FC Tarvastu?
Kommentaar
-
Raio 1,5 milli eest Sunderlandi?
This is London magazine has been established for over 65 years, providing readers with information about events, exhibitions, music, concerts, theatre and dining. As life returns to normal, Londoners are heading back into the Capital and many visitors are already coming from further afield.
Keane is also set to make a £1.5m move for Fredrikstad defender Raio Piiroja, 27.
Kommentaar
-
Kui ta läheks Sunderlandi,siis oleks jummala hea.Sunderland on ju nn ManU reserv.ManU saadab Sunderland neid mängijaid,kes ManUs mängida ei saa ja vb ka vastupidi.Aga see on ainult minu arvamus.Kui ma ütlesin midagi valesti palun parandage.
100-S POSTITUS!!!George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"
Kommentaar
-
Algselt postitas nikeman13 Vaata postitustKui ta läheks Sunderlandi,siis oleks jummala hea.Sunderland on ju nn ManU reserv.ManU saadab Sunderland neid mängijaid,kes ManUs mängida ei saa ja vb ka vastupidi.Aga see on ainult minu arvamus.Kui ma ütlesin midagi valesti palun parandage.
100-S POSTITUS!!!forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas nikeman13 Vaata postitustKui ta läheks Sunderlandi,siis oleks jummala hea.Sunderland on ju nn ManU reserv.ManU saadab Sunderland neid mängijaid,kes ManUs mängida ei saa ja vb ka vastupidi.Aga see on ainult minu arvamus.Kui ma ütlesin midagi valesti palun parandage.
100-S POSTITUS!!!sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar