Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Raio Piiroja (114/8)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Chelski Vaata postitust
    Oh õudust, keegi julgeb teist arvamust omada.
    pane nüüd üks laks veel sõnavabaduse puudumise, demokraatia ja maksumaksja raha raiskamise kohta ka.
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Seda, et koondises nö kaks satsi on räägivad mängijad ise. Piiroja on kindlasti normaalne jope ja platsil ta rapsib, kas sellest üksi aga piisab? Minu arvates mitte. Möödunud aastal olid Piiroja saavutustest üle kindlasti Klavan kelle klubi võitis Hollandi meistriliiga ning Pareiko, kes tegi super hooaja. Millega on põhjendatud tema kaptenistaatus ja mida tegi ta nii erakordset, et olla Eesti parim? Kui ta nii hea on ja oma hinda väärt, miks talle ühtegi ostjat ei tulnud ja ta endiselt Fredrikstadis on?

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
        Nii teadmiseks, et Pohlak ei vali ainuisikuliselt Eesti parimat mängijat...
        Ei valigi, terve hunnik tema otseseid alluvaid on samuti asjaosalised.

Kommentaar

Olgem ausad. Praegusele koondisele oleks kõige optimaalsem kapten Kostja, kuid kuna tal on vene taust siis seda paela ta oma kätte kahjuks ei saa.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
            Chelskil on ilmselgelt Piirojaga mingi isiklik kana kitkuda. Lõi naise üle vms?
            Lõi jah raibe, aga noh Piiroja ilule ei ole mul midagi vastu panna

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
              Olgem ausad. Praegusele koondisele oleks kõige optimaalsem kapten Kostja, kuid kuna tal on vene taust siis seda paela ta oma kätte kahjuks ei saa.
              Täiesti nõus, Kostja ei oleks halb valik.

Kommentaar

Millega on põhjendatud tema kaptenistaatus ja mida tegi ta nii erakordset, et olla Eesti parim? Kui ta nii hea on ja oma hinda väärt, miks talle ühtegi ostjat ei tulnud ja ta endiselt Fredrikstadis on?
                Täiesti nõus, Kostja ei oleks halb valik.
                Ja Vassiljev on teinud midagi, mida Piiroja teinud pole? Lendava Nafta väga kõva klubi ja Vassiljevil on kosilased uksetaga järjekorras? Mõnus demagoogia ja loll jutt.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Mitte, et ma tahaks Raiolt paela ära võtma hakata, aga kaks punast kaarti järjestikustes mängudes (kaks kollast, vahet pole, punane on punane) näitavad päris selgelt, et asjad ei ole nii, nagu nad olema peaksid.

Aga eks Norra Esiliigas vaikne kärbumine teeb oma töö ning mehes, kes elavalt Premiershipist unistas, tekitab parajalt frustratsiooni. Kahe otsaga asi..

Kommentaar

Algselt postitas Kurat Vaata postitust
                    Ja Vassiljev on teinud midagi, mida Piiroja teinud pole? Lendava Nafta väga kõva klubi ja Vassiljevil on kosilased uksetaga järjekorras? Mõnus demagoogia ja loll jutt.
                    Klubilised saavutused saavutusteks, kuid vaata mismoodi suhtleb ja üritab meeskonda kerima saada Kosjta mängul. Raio enamus hüüdeid on minu arusaama järgi - no poisid mängime ja võitleme.

Õige kapten ongi selline kes lisaks julgustamisele ka midagi tarka oskab öelda väljakul.

See et Piiroja hüppaks ka oma peaga vastu Hiina müüri ei tähenda, et ta hea kapten oleks.

Kui veel Raiost rääkida siis tema viimase aja käitumine näitab selgelt, et ta pole võitja tüüpi vend. Hiljem karjäärile tagasi vaadates kahetseb ta kindlasti, et oli selline pehmeke ja ei esitanud nõudmisi lahkumise osas õigel hetkel.

Mõnes on lihtsalt seda nahaalsust ja mõnes mitte.

Kommentaar

Mulle tundub, et Premiershipist unistasid pigem siin mõned foorumikasutajad ja on ka nüüd ühtlasi pettunud

2 mängus järjest punane on natuke halb märk küll aga mina vähemalt mänguülekannet ei näinud ja ei tea mille eest ta seekord oma kaardid konkreetselt sai, seega ei hakka järeldusi tegema tühja koha pealt.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Piiroja premiershippi - ha ha haaa.. WOW siga lendas üle pea!

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                          Õige kapten ongi selline kes lisaks julgustamisele ka midagi tarka oskab öelda väljakul.
                          Kas tohib näiteid küsida?
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                            Kas tohib näiteid küsida?
                            Kehakeelest on tihti aru saada, et Kostja paljalt ei julgusta kaasmängijaid vaid annab ka muud infi ehk siis tuletab vast meelde mida riietusruumis räägiti.

Joonistada ma ei oska kahjuks

Kommentaar

ei saa aru, 2 punast järjest, mõlemad sõprusmängudes? Ning Kostja ja Pareiko oleks igaljuhul paremad kaptenid.

Ainukesed, keda meedia oma Piiroja imetlemisega ära võlunud pole on Chelski ja Pras.

Mina isiklikult vilistan küll selle venna välja.... vana ka juba, laseme parem mõne noore peale.

Kommentaar

Algselt postitas martn26 Vaata postitust
                                ei saa aru, 2 punast järjest, mõlemad sõprusmängudes? Ning Kostja ja Pareiko oleks igaljuhul paremad kaptenid.

Ainukesed, keda meedia oma Piiroja imetlemisega ära võlunud pole on Chelski ja Pras.

Mina isiklikult vilistan küll selle venna välja.... vana ka juba, laseme parem mõne noore peale.
                                Näe ajudega inimesi ka siin veel!

Kommentaar

Working...
                                X