Algselt postitas Chelski
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Raio Piiroja (114/8)
Collapse
X
-
Seda, et koondises nö kaks satsi on räägivad mängijad ise. Piiroja on kindlasti normaalne jope ja platsil ta rapsib, kas sellest üksi aga piisab? Minu arvates mitte. Möödunud aastal olid Piiroja saavutustest üle kindlasti Klavan kelle klubi võitis Hollandi meistriliiga ning Pareiko, kes tegi super hooaja. Millega on põhjendatud tema kaptenistaatus ja mida tegi ta nii erakordset, et olla Eesti parim? Kui ta nii hea on ja oma hinda väärt, miks talle ühtegi ostjat ei tulnud ja ta endiselt Fredrikstadis on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustNii teadmiseks, et Pohlak ei vali ainuisikuliselt Eesti parimat mängijat...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustChelskil on ilmselgelt Piirojaga mingi isiklik kana kitkuda. Lõi naise üle vms?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustOlgem ausad. Praegusele koondisele oleks kõige optimaalsem kapten Kostja, kuid kuna tal on vene taust siis seda paela ta oma kätte kahjuks ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Chelski Vaata postitustMillega on põhjendatud tema kaptenistaatus ja mida tegi ta nii erakordset, et olla Eesti parim? Kui ta nii hea on ja oma hinda väärt, miks talle ühtegi ostjat ei tulnud ja ta endiselt Fredrikstadis on?Algselt postitas Chelski Vaata postitustTäiesti nõus, Kostja ei oleks halb valik.
Kommentaar
-
Mitte, et ma tahaks Raiolt paela ära võtma hakata, aga kaks punast kaarti järjestikustes mängudes (kaks kollast, vahet pole, punane on punane) näitavad päris selgelt, et asjad ei ole nii, nagu nad olema peaksid.
Aga eks Norra Esiliigas vaikne kärbumine teeb oma töö ning mehes, kes elavalt Premiershipist unistas, tekitab parajalt frustratsiooni. Kahe otsaga asi..
Kommentaar
-
Algselt postitas Kurat Vaata postitustJa Vassiljev on teinud midagi, mida Piiroja teinud pole? Lendava Nafta väga kõva klubi ja Vassiljevil on kosilased uksetaga järjekorras? Mõnus demagoogia ja loll jutt.
Õige kapten ongi selline kes lisaks julgustamisele ka midagi tarka oskab öelda väljakul.
See et Piiroja hüppaks ka oma peaga vastu Hiina müüri ei tähenda, et ta hea kapten oleks.
Kui veel Raiost rääkida siis tema viimase aja käitumine näitab selgelt, et ta pole võitja tüüpi vend. Hiljem karjäärile tagasi vaadates kahetseb ta kindlasti, et oli selline pehmeke ja ei esitanud nõudmisi lahkumise osas õigel hetkel.
Mõnes on lihtsalt seda nahaalsust ja mõnes mitte.
Kommentaar
-
Mulle tundub, et Premiershipist unistasid pigem siin mõned foorumikasutajad ja on ka nüüd ühtlasi pettunud
2 mängus järjest punane on natuke halb märk küll aga mina vähemalt mänguülekannet ei näinud ja ei tea mille eest ta seekord oma kaardid konkreetselt sai, seega ei hakka järeldusi tegema tühja koha pealt.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustÕige kapten ongi selline kes lisaks julgustamisele ka midagi tarka oskab öelda väljakul.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustKas tohib näiteid küsida?
Joonistada ma ei oska kahjuks
Kommentaar
-
ei saa aru, 2 punast järjest, mõlemad sõprusmängudes? Ning Kostja ja Pareiko oleks igaljuhul paremad kaptenid.
Ainukesed, keda meedia oma Piiroja imetlemisega ära võlunud pole on Chelski ja Pras.
Mina isiklikult vilistan küll selle venna välja.... vana ka juba, laseme parem mõne noore peale.
Kommentaar
-
Algselt postitas martn26 Vaata postitustei saa aru, 2 punast järjest, mõlemad sõprusmängudes? Ning Kostja ja Pareiko oleks igaljuhul paremad kaptenid.
Ainukesed, keda meedia oma Piiroja imetlemisega ära võlunud pole on Chelski ja Pras.
Mina isiklikult vilistan küll selle venna välja.... vana ka juba, laseme parem mõne noore peale.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar