Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Raio Piiroja (114/8)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Olgem ausad. Praegusele koondisele oleks kõige optimaalsem kapten Kostja, kuid kuna tal on vene taust siis seda paela ta oma kätte kahjuks ei saa.
    Tuletan sulle meelde, Kostja on meeskonna kapten olnud, tõśi tookordne mäng päädis minu teada 7-0 saunaga.

edit: eksisin, aga mingi mäng on meelde jäänud.

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
      Tuletan sulle meelde, Kostja on meeskonna kapten olnud, tõśi tookordne mäng päädis minu teada 7-0 saunaga.
      Hiljem ka korra olnud, ma ei mäleta ainult mis mängus, aga ausaltöeldes oli bosnjakkidega teine lugu, kui kostja.... bosnjakid on bosnjakid.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
        Kehakeelest on tihti aru saada, et Kostja paljalt ei julgusta kaasmängijaid vaid annab ka muud infi ehk siis tuletab vast meelde mida riietusruumis räägiti.

Joonistada ma ei oska kahjuks
        et siis kehakeelest saab aru, et mees räägib tarka juttu ja tuletab meelde, mida riietusruumis räägiti? kahju, et joonistada ei oska. muidu saaks sellised lihtsamad 'räägib tarka juttu/niisama julgustab' kehakeele asendite näited kavadesse panna ja siis saaks ma ka aru, kumb variant mängus käsil on.
        Algselt postitas vincent Vaata postitust
        pane nüüd üks laks veel sõnavabaduse puudumise, demokraatia ja maksumaksja raha raiskamise kohta ka.
        tuli hoopis vana hea ajudega/ajudeta paralleel.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Teise sõprusmängus ikka Piiroja ei teinud midagi, et oleks selle teise kollase kaardi saanud, kohtuniku lühinägelikuse pärast tuli tal see teine kollane.
          Ela ja tunne, et elad
          see on kõige lihtsam
          filosoofia, mis toimib
          sule silmad ära vaata
          tagasi, hinga sügavalt ja
          hüppa üle iseenda varju
          tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas martn26 Vaata postitust
            Mina isiklikult vilistan küll selle venna välja.... vana ka juba, laseme parem mõne noore peale.
            Ei aga näed samas tegelt sellised teemad on jällegi täitsa hea lakmuspaber. Aitab sitta kenasti välja filtreerida. Võid uhke olla enda üle, päris silmapaistvalt tõusid esile.

--

Ja Miko, mida täpselt need kaardid näitavad siis? Esimene - no selge, katus sõitis ära. On ehk selgitatav, ei ole loomulikult kuidagi õigustatav. Võiks suuta emotsioone paremini kontrolli all hoida. Teisalt, kes meist ei oleks mõnikord ülemäära närvi ja emotsionaalseks läinud. Ikka juhtub ju. Ehk on sinulgi vahel ette tulnud?

Aga nüüd see tänane - ma/me ei tea, mille eest oli esimene kollane. Täiesti võimalik ju, et mõni üsna tavaline viga, mille peale eraldi võttes silma ka ei pilgutaks. Ja teine oli video põhjal ilmselgelt üsna kahtlane. Noh, otsustas kohtunik ära anda, mis teha. Kokku punane. Millele Raio muide reageeris, nagu näha, täiesti rahulikult. Mida see kõik nüüd tõestab siis? Et mees halvimal juhul eksis ühes mängus kaks korda? Parematelgi ette tulnud. Kokkuvõttes? Puhtalt fakt, et kahes mängus järjest punast nägi, näitab kohe frustratsiooni ja vaimset ebastabiilsust ja mänguklassi hüppelist kukkumist? No kamoon.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Ma ei üritanudki väita, et see näitab tema mänguklassi hüppelist kukkumist või vaimset ebastabiilsust.

Aga olgem ausad - ühel aastal mängid sa Norra karikavõitjate rivistuses, oled meeskonna kapten (vist oli?), lööd karikafinaalis kaks väravat, kõik jumaldavad sind, su lootused tõusevad kõrgemale, hakkavad kostma sahinad, et sinu unistuste jalgpalliriigi klubid tunnevad sinu vastu huvi. Okei, sel korral ei läinud veel õnneks, aga pole midagi, paneme järgmisel aastal samamoodi ja küll see huvi püsib ja küll ma ka sinna saan.

Tuleb uus aasta - täielik košmaar, sa kukud oma senise supersatsiga Esiliigasse ja praktiliselt kõik läheb aia taha - aasta võid sisuliselt oma karjääris korstnasse kirjutada. Sa tahad lahkuda ja leida uue klubi, parema meeskonna. Aga siis tulevad senise tiimi juhid ja hakkavad näkku roojama ja teevad seda lõpuni (olgem ausad, see krdi fixed transfer fee on ikka paras pask oma tohutu summa tõttu) ja sa oled sunnitud nendega koos jätkama.

Kas sinus ei tekitaks see viha ja pettumust? Kas sa ei mõtleks sellele pidevalt nii, et see hakkaks lõpuks häirima sinu igapäevaelu ja tööd?

Kommentaar

Kehakeel ja riietusruum? Mis toimub? Kahtlased seened olid täna menüüs? Ja eks Oper suhtleks vene poistega ja sobiks ainuüksi integratsiooni antud panuse eest kapteniks. Võtke vitamiine, inimesed. Kevad pole enam kaugel.

Ilmselgelt pole Piirojal käes karjääri parimad momendid. Samas nagu vince ülalpool räägib, siis kahe mängu põhjal järeldusi teha ja kaptenipaela ära võtma hakata... Võtaks ehk veidi hoogu maha, ei?
                Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Pardon, määrisin sulle oma sõnastusega teiste seisukohad kaela.

Jah, selline teooria on loomulikult täiesti usutav. Ja vabalt võib ju nii ollagi. Aga ma ei näe, et see väljenduks sedavõrd otseselt tema tegutsemises platsil, nagu üritatakse siin teemas eespool mõista anda. Selles esimeses kaardis - võimalik, et tõesti. Samas sellise sisemise põlemisega on ta alati mänginud. Ja alge ärritumiseks oli iseenesest ju samuti olemas. Samasugust loogikat teistpidi rakendades võiks ju siis ka väita, et kui ta oleks näiteks saanud kuskile unistuste premiklubisse, siis ei oleks võimalustki, et ta võiks platsil millegi peale vihastada. No ei saa ju nii otseselt siduda asju.

Aga tänane punane - ma tõesti ei näe siin mitte mingit seost Piiroja võimalike sisepingetega. Ja et need kaks punast tulid kahes järjestikuses mängus, on minu jaoks küll puhas juhus, mis lihtsalt langeb ajaliselt kokku raskemate aegadega klubielus. Seda tahtsin eeskätt öelda.
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas Chelski Vaata postitust
                    Unustage ära, kutt on totaalselt overrated.
                    Arvad, et Fredikstad on talle üle võimete klubi? Suht soodat juttu ajad Piiroja kohta või teise variandina pakun, et oled Eesti rahvuskoondise vastu väga pinnapealselt huvi tundnud või kuulnud kuskilt, et sai nüüd kaks punast järjest. See kes teeb, sellel ka juhtub. Juhtub head, juhtub halba. See on igalpool nii. Juhuslikult ei valita meest 4 aastat järjest Eesti parimaks. Ja tänastest koondislastest on mees olnud läbi aegade edukaim oma 7 väravaga koondise eest. Kaitsja kohta väga hea. Muidugi kui sa ei ole neid mänge näinud ei ole sa saanud ka nende väravate üle rõõmustada.
                    GO, Chelsea, Go
                    Algselt postitas alehis
                    "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
                    Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
                      Arvad, et Fredikstad on talle üle võimete klubi? Suht soodat juttu ajad Piiroja kohta või teise variandina pakun, et oled Eesti rahvuskoondise vastu väga pinnapealselt huvi tundnud või kuulnud kuskilt, et sai nüüd kaks punast järjest. See kes teeb, sellel ka juhtub. Juhtub head, juhtub halba. See on igalpool nii. Juhuslikult ei valita meest 4 aastat järjest Eesti parimaks. Ja tänastest koondislastest on mees olnud läbi aegade edukaim oma 7 väravaga koondise eest. Kaitsja kohta väga hea. Muidugi kui sa ei ole neid mänge näinud ei ole sa saanud ka nende väravate üle rõõmustada.
                      GO, Chelsea, Go
                      Ei Fredrikstad on talle paras koht, lihtsalt rohkemaks ei ole ta võimeline. Loe ikka jutt enne läbi kui vastama kiirustad. Ja läbi aegade parimat ehk Operit mingil põhjusel koondisesse ei kutsuta. Samuti sai Piiroja Eesti pairmaks mängijaks kaks aastat tagasi kui ta karikafinaalis kaks väravat lõi - mis järsku kaalus üle Operi läbi aegade edukaima hooaja Rodas. See olukord kordus eelmisel aastal kui oli kutte, kes selle rohkem ära teenisid. Krt jälgi mängu, võtke prillid eest ja ärge uskuge kogu paska mis meediast tuleb. Nagu ütlesin, tööd Raio rapsib teha, ei vaidle. Overrated - absoluutselt.

Kommentaar

Krt jälgi mängu, ärge uskuge kogu paska mis meediast tuleb.
                        See ongi see värk, et ma suudan ise mängu jälgida ja meediat loen samuti, aga ma ei lase meedial oma ajusid pesta. Olgem ausad, Piiroja on meie keskkaitset ikka kõvasti lappind ja tema puudumist on iga kord märgata. Kui Kostjat ei ole, ei ole see värk nii hull. See peaks ka midagi näitama. Muidugi pole olemas asendamatuid, aga Raio on meile praegu väga vajalik. Valikmängudes vaatame
                        Algselt postitas alehis
                        "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
                        Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Vajalikkuses ei ole kahtlust. Aga ära nopi jutust lauseid, mille tähendus eraldiseisvana hajub.

Kommentaar

Overrated - absoluutselt.
                            Hea on lugeta erapooletu spetsialisti põhjapanevat analüüsi. Ülehinnatud millega võrreldes? Fännide "kohene Premiershipi materjal" hüüetega? Tubli on. Tema panus viimastel aastatel nii koondise kui oma klubi mängu on olnud vaieldamatult oluline. Hetkesituatsioon seda ei muuda ega tee teda ka kehvemaks mängijaks. Eesti kontekstis on tegemist vaieldamatu liidri ja koondise tugitalaga tema selgetest mängulistest puudujääkidest hoolimata.
                            Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                              et siis kehakeelest saab aru, et mees räägib tarka juttu ja tuletab meelde, mida riietusruumis räägiti? kahju, et joonistada ei oska. muidu saaks sellised lihtsamad 'räägib tarka juttu/niisama julgustab' kehakeele asendite näited kavadesse panna ja siis saaks ma ka aru, kumb variant mängus käsil on.

tuli hoopis vana hea ajudega/ajudeta paralleel.
                              Jasper, ega sinult ei oodanudki muud.

Teiselt lihtsalt on naha mismoodi Piiroja ja mismoodi Kosjta suhtleb on kohe teinetera. Üks lõuagab ja räägib omaarust tarka juttu ja teine annab infot edasi ning kaaslane kuulab huviga.

Kuid eks sina tead ju paremini.

Kommentaar

ah,lõpetaks selle nõmeda kohviubade pealet ennustamise siin ära nüüd. piiroja on nagu ta on, omad vead ja head. nagu ikka. praegu pole küll mitte mingit põhjust (peale selle, et osad on pettunud isiklikult selle peale et mees norra jäi, milles temal suurt teha polnudki, ei tahetud kuskilt ju seda raha maksata) paguneid rebima hakata.peace out!

Kommentaar

Working...
                                X