Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Raio Piiroja (114/8)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Raio Piiroja vastab neljapäeval lugejate küsimustele

Neljapäeval, 24. märtsil kell 10.45 vastab jalgpallur Raio Piiroja kaamera ees ERR-i spordiportaali lugejate küsimustele.

Kommentaar

Nonstop ülehaip.

Kommentaar

Algselt postitas magicm Vaata postitust
        Nonstop ülehaip.
        Piirojat koondise kontekstis on kuradi raske "ülehaipida", sõbrake. Vaikinuksid, jäänuksid filosoofiks.

Kommentaar

nii sõbrad, ärge unustage, et täna kell 10:45 vastab jalgpallur Raio Piiroja kaamera ees ERR-i spordiportaali lugejate küsimustele.

siit saab küsida

ja kui intervjuu algab, siis video tekib uudisesse pealehel

Kommentaar

krt ma mõtlesin et see on homme

Kommentaar

40 kg ja 3 kuu pärast 100 kg rinnalt?
              50 kg ja 180 kg 3 kuud hiljem kükki?

Ilma teatud aineteta tundub ikka väga ebareaalne.

Kommentaar

Kaspy pole aega teenimas käinud tundub. Paralleel on seda elulisem, et ka nooreaeg EKV-s kestab kolm kuud.
                Ma ei tea, kuidas teistes pataljonides oli, aga meil tehti ka kolme kuuga varblastest kotkad. Uskumatust ärasuitsetanud ja -narkotanud inimvarest saab distsipliini, ränga füüsilise ja tugeva tummise toiduga (ja noh, rämeda lõugamisega) teha füüsiliselt täiesti terve ja heas kehalises vormis inimese.

Iseasi, kui EKV paralleeli mõtet edasi arendada, mis hiljem juhtus, kui nooreaeg läbi sai. Vähesed viitsisid omal käel sarnast füüsilist tampi jätkata. Siinkirjutajagi võttis kilokest kaheksa juurde ja veeres koju nagu põssa.

Aga jah, kolme kuuga teeb imesid. Ka ilma aineteta. Ja Piiroja puhul tundub ainete kasutamisega spekuleerimine ausalt öeldes ka pisut lollakas, anna andeks.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                  Kaspy pole aega teenimas käinud tundub. Paralleel on seda elulisem, et ka nooreaeg EKV-s kestab kolm kuud.
                  Olen jõusaalis käinud nüüdseks vahelduva eduga umbes 8 aastat ja selle ajaga olen maksimaalse surumise osas arenenud umbes poole võrra. Lisaks sellele olen alates esimesest klassist kuni siiani tegelenud aktiivselt spordiga ja pole samas isegi sportlastele lubatud toidulisandeid tarvitanud. Ma juba kujutan ette, et nüüd heidad sa mulle ette mitteefektiivset treenimist aga 3 kuuga nii kardinaalselt numbreid kasvatada...
                  Teatud ainete tarbimisel pidi rinnalt üles mineva raskuse number nädalaga maksimaalselt paari kg võrra suurenema, nii et et minu jaoks on Piiroja välja öeldu endiselt müstika.

Kommentaar

Ära saa valesti aru, hea Kaspy, ma ei heitnud sulle midagi ette, ma ju ei tunnegi sind.

Sina rääkisid omast kogemusest, mina omast. Jõusaalis ma ei käi, olen pigem ratta- ja jooksumees, aga kaitseväes nägin küll, kuidas kolme kuuga sipelgatest porikärbsed tehti. Ja teisalt, tõepoolest, ilmselt ei anna sinu 8-aastase jõusaali karjääri proportsionaalsust ning konstentratsiooni võrrelda profisportlase omaga.

Kommentaar

No selge see, et sellise aktiivsusega nagu tippsportlased tavainimene ei treeni, aga kas tol ajal sai Eesti jalgpalli üldse professionaalseks pidada? Lisaks sellele oli Piiroaja alles poisike, nagu ta ise ütles, mis üheltpoolt teeb võimalikuks tormilise arengu aga teisalt nii kardinaalne muutus lühikese aja jooksul tundub jälle võimatu. Eks muidugi inimesed on erinevad ja seetõttu toimub ka kõigi areng väga erinevalt.
                      Muidu on Piiroja igaljuhul huvitav persoon, seetõttu oli ka hea vaatamine.

Kommentaar

Jah, mingil määral on kindlasti asi ka selles, et arenguvaru oli metsikult ja seeläbi tuli selline tõus.

Piiroja on intekates selline muhe mõnus maapoiss, mulle ilgelt imponeerivad tema hobid - sihuke kahe jalaga maa peal mees. Nokkimiseks ka: Piirojal on Ansipi sündroom - küsimusele vastates ta ei pilguta silmi. Üldse. Ja siis mingil hetkel kuivavad silmad nii ära, et pilgitada on valus, see oli tänasest intekast ka hästi näha

Kommentaar

Piiroja on peale Poomi minu meelest kõige ausam ja sümpaatsem vend. Mina ei kahtleks üheski tema väites.

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
                            40 kg ja 3 kuu pärast 100 kg rinnalt?
                            50 kg ja 180 kg 3 kuud hiljem kükki?

Ilma teatud aineteta tundub ikka väga ebareaalne.
                            See on täiesti reaalne areng.
                            Rinnalt surumine arenebki vastava treeningu korral umbes 100kg-ni kiiresti. Sealt edasi areng oluliselt aeglustub.
                            Küki puhul, oleme korrektsed, on kas poolkükk või täiskükk. Raio rääkis poolkükist. Poolküki areng on samuti tormiline vastava treeningu korral ja lisaks alluvad jalad eriti hästi treeningule.
                            Kõik sõltub treeningust, a la 3x10 kordusi tehes jäädki sellist arengut ootama.
                            Loomulikult sõltub kõik inimesest ja lisaks soodustab profisportlasena arengut mitmekülgne treeningmetoodika.

Aga intervjuu oli tore ja mullegi meeldis Raio vahetu aus suhtlus.
                            AILTON

Kommentaar

Mulle meeldis Rajo vastus kysimusele, et kui ta MLS -is mängiks kas kaaluks loobumist pikade reiside t6ttu koondise kutsetest. Erinevalt Lindpeerust ytles ta kohe, et kavatseb koondist aidata igal v6imalusel..

EDIT`: Markofkin, tundud olevat postituste järgi suht ok ja m6istlik inimene...kunagi oli meil mingit pl6ksimist, milles oli syydlane mina, seega pease!

Kommentaar

Ka mulle jätsid Raio vastused äärmiselt sümpaatse mulje; eriti see mis koondise esindamisse puutub.
                                Mis puutub rinnalt surumisse, siis õige metoodika korral selle ajavahemikuga täiesti reaalne. Polnud ta ju varem jõutrenni teinud, samas tavainimesega võrreldes toitumine, distsipliin jms paigas.

Kommentaar

Working...
                                X