Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Sergei Pareiko (65/0)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
    ja sinu arvamus on erapooletu? jalg ees läheb sisse, vaata uuesti!
    Miks mu arvamus ei peaks erapooletu olema? Kardad, et see neeger on mulle kuidagi sümpaatsem kui Pareiko?

Ei lähe jalg ees sisse, vaid üritab kiirusega Pareikot ennetades pallini jõuda ja tõenäoliselt astus selle käigus talle käe peale. Ei midagi tahtlikku, mänguline situatsioon, selliseid juhtub ikka jalgpallis.

Pareiko pahameel on muidugi mõistetav iseenesest, aga selliselt üle reageerida on ka ikkagi natuke lapsik.
    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust

Pareiko pahameel on muidugi mõistetav iseenesest, aga selliselt üle reageerida on ka ikkagi natuke lapsik.
      Sellised olukorrad tingib tavaliselt asjade käik või mänguseis. Sõltub sellest, kellel on vaja agressiivselt mängida, kel mitte. Kahe mängu kokkuvõttes võis lõpuminutite närvilisus tingitud olla mitmest tegurist, ka kümnekesi jäämisest. Ega's spordimees taha kaotada, ses suhtes mingit ilkumist, a'la lapsik, ikkagi ei poolda.
      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
        Sellised olukorrad tingib tavaliselt asjade käik või mänguseis. Sõltub sellest, kellel on vaja agressiivselt mängida, kel mitte. Kahe mängu kokkuvõttes võis lõpuminutite närvilisus tingitud olla mitmest tegurist, ka kümnekesi jäämisest. Ega's spordimees taha kaotada, ses suhtes mingit ilkumist, a'la lapsik, ikkagi ei poolda.
        No sellega olen ma juba rohkem nõus, nii et paneme selle teema lukku.
        "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

kellel huvi, saab wisla mängu siit jälgida http://www.meczyki.pl/ mäng algab eesti aja järgi kell 19:00....ehk siis mõne minuti pärast

Kommentaar

Algselt postitas mürakaru Vaata postitust
            kellel huvi, saab wisla mängu siit jälgida http://www.meczyki.pl/ mäng algab eesti aja järgi kell 19:00....ehk siis mõne minuti pärast
            kindel? mina seal küll midagi ei näe

edit:ma vaatan siit: http://atdhenet.tv/44197/watch-lechi...s-wisla-krakow

Kommentaar

http://livetv.ru/en/eventinfo/107917..._gdansk_wisla/ siin ikka keegi meelepärast midagi leiab, striime sitaks

Kommentaar

Muidu eile hoidis Pareiko värava puutumatuna, aga 0:0

Kommentaar

Juba 20. sekundil tegi hea tõrje, kui võttis alt nurgast ära 5lt meetrilt löödud pealöögi.I poolaja lõpus tegi ühe koogi, kui andis kaitsjale nõrga söödu.Loomulikult lõigati see vahelt ära, aga Pareiko lappis oma sita söödu kindlate kätega, püüdes keskele tulnud löögi.Eriti rohkem midagi silmapaistavat ei olnud.

Kommentaar

Poola karikamäng algas praegu Wislal võõrsil ja Pareiko harjumuspäraselt põhis

Tegu siis veerandfinaali esimese mänguga

Kommentaar

Kellega mängivad

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas Cooked Vaata postitust
                          Kellega mängivad
                          Kõrgliiga kaheksanda Lech Poznani vastu, 80+ midagi juhtisid 0:1 mingi kaitsja väravast

Kommentaar

Järjekordne nulllimäng, nüüd siis 1:0 võit.

Kommentaar

UEFA distsiplinaarkomisjon määras Krakowi Wisla ja Eesti jalgpallikoondise väravavahile Sergei Pareikole kolme mängu pikkuse eurosarjades osalemise keelu.

Isiklikult arvan, et Wisla kaebab otsuse edasi. Pisut liiga karm karistus minu arvates.

Kommentaar

Algselt postitas difender Vaata postitust
                                Isiklikult arvan, et Wisla kaebab otsuse edasi. Pisut liiga karm karistus minu arvates.
                                "Otsus on tehtud ja ehkki ma pole sellega absoluutselt nõus, siis tuleb edasi elada," ütles Krakowi Wisla Euroopa Liiga mängus Liege'i Standardiga vastaste ründajaga konflikti sattunud Pareiko. Ta lisas, et Wisla ei kavatse karistust edasi kaevata.

Kommentaar

Working...
                                X