Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Sergei Pareiko (65/0)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas wiinuks Vaata postitust
    Mina küll ei taha näha väravas Londakut või Aksalut, ei näe neist korraliku väravavahti. Eelistaks ikka Meerits, mis siis ,et nii noor on veel aga on kindlasti parem asendaja Pareikole, kui teised kaks.
    Nii palju kui mina sel hooajal Meeritsat väravas näinud olen, siis on ta olnud kehvem kui Pedõk. Äkki võtaks siis juba tema...
    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Londak on kindel teine number praegu koondises, jah hetkel küll vigane. Kolmandale kohale võib diskussiooni püstitada.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
        Nii palju kui mina sel hooajal Meeritsat väravas näinud olen, siis on ta olnud kehvem kui Pedõk. Äkki võtaks siis juba tema...
        Pedõkist saab kehvem olla ?
        "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
        These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
          vale teema küll, aga kevadel Trans Pedõki hea vormi peal püsiski
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
            Mitut Stasi mängu sa staadionil (või üldse) näinud oled sel hooajal, et sedasi lahmoonitad?

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
              Mitut Stasi mängu sa staadionil (või üldse) näinud oled sel hooajal, et sedasi lahmoonitad?
              Minu nägemised jäävad eelmistesse hooaegadesse. Päris kalur oli.
              "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
              These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Loodetavasti mees ikka leiab endale mingi klubi, sest vastasel korral... (lauselõpu võib igaüks ise välja mõelda)

Kommentaar

Sergei Pareiko on naasmas Venemaa kõrgliigasse: http://www.ohtuleht.ee/540169

Kommentaar

5+, loodame, et saab siis endale hea tööandja regulaarse mänguajaga

Kommentaar

Algselt postitas dnb Vaata postitust
                      Pakun et Venemaa
                      Vot siis

Kommentaar

Sergei Pareiko üleminek tehtud ja mees ise igati rahul: "Lahendusega olen õnnelik mina ja on õnnelik minu pere."

Kommentaar

Päeva parim spordi uudis minu jaoks. Aimasin, et kui otsustabki jätkata, siis Venemaa on üks prioriteetidest, kuid ausalt öeldes kahtlesin, et see õnnestub. Mõtlesin, et kui jätkab, siis kuskil Rumeenias või Ukrainas. Aga läks päris hästi. Loodame, et kaks aastat veel mängib siis probleemivabalt väga kõrgeklassilises liigas ja esindab edukalt koondist. Selleks ajaks võiks Meeritsast midagi päris küpset valmida.

Kommentaar

Heh vaatasin et kodule lähedale Novgorodi sai, aga selgus et Nizni Novg. asub Moskvast ka kaugemal

Kommentaar

Seisan üksi mere ääres
                              jalas kollased sandaalid
                              valged, merevahust sääred
                              hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Spartaki vastu väravas.
                                Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Working...
                                X