Algselt postitas wiinuks
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Sergei Pareiko (65/0)
Collapse
X
-
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustNii palju kui mina sel hooajal Meeritsat väravas näinud olen, siis on ta olnud kehvem kui Pedõk. Äkki võtaks siis juba tema..."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustPedõkist saab kehvem olla ?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustPedõkist saab kehvem olla ?
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustMitut Stasi mängu sa staadionil (või üldse) näinud oled sel hooajal, et sedasi lahmoonitad?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Päeva parim spordi uudis minu jaoks. Aimasin, et kui otsustabki jätkata, siis Venemaa on üks prioriteetidest, kuid ausalt öeldes kahtlesin, et see õnnestub. Mõtlesin, et kui jätkab, siis kuskil Rumeenias või Ukrainas. Aga läks päris hästi. Loodame, et kaks aastat veel mängib siis probleemivabalt väga kõrgeklassilises liigas ja esindab edukalt koondist. Selleks ajaks võiks Meeritsast midagi päris küpset valmida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar