Algselt postitas peters
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Sergei Pareiko (65/0)
Collapse
X
-
Sergeiga ei usu, et tuleb sellist muret, et ei leia..
isegi kui Jaanuaris ei leia, siis hoiab end nii vormis kui saab ja hoiab kodus Serbia vastu puuri puhtana, ning siis suveks leping olemas kohe!
lisaks veel Blockib Forlani 4 väravavõimalust ka ära.. no kujutame ette, kuidas aktsjad lakke tõuseks Siis Waleslased nutkas taga Pareikot
Kommentaar
-
Algselt postitas martn26 Vaata postitustSergeiga ei usu, et tuleb sellist muret, et ei leia..
isegi kui Jaanuaris ei leia, siis hoiab end nii vormis kui saab ja hoiab kodus Serbia vastu puuri puhtana, ning siis suveks leping olemas kohe!
lisaks veel Blockib Forlani 4 väravavõimalust ka ära.. no kujutame ette, kuidas aktsjad lakke tõuseks Siis Waleslased nutkas taga Pareikot
grammatika- ja stiilivead on muidugi ekstraklassI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas martn26 Vaata postitustSiis Waleslased nutkas taga Pareikot
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustKas meie mehe teenetest oli huvitatud ka mõni Giggsi sünnimaa klubi?
Kommentaar
-
Algselt postitas martn26 Vaata postitustSergeiga ei usu, et tuleb sellist muret, et ei leia..
lisaks veel Blockib Forlani 4 väravavõimalust ka ära.. no kujutame ette, kuidas aktsjad lakke tõuseks Siis Waleslased nutkas taga PareikotAdiós amigos
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMa vist olen mingi friik, aga kurat kuidas häirib see kui rahvused kirjutatakse suure tähega. Seda enam, et waleslastel pole küll mingit huvi kunagi Pareiko vastu olnud.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas martn26 Vaata postitustEnnustajalammas olen jah, nagu siit foorumist selgub! (Miks ma ei peaks talt häid tulemusi Serbia vastu ootama?)
Ajasin jah vähe sassi selle Walesi ja Scotlandi.
Igaljuhul Pareikole edu.Adiós amigos
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustEi tahaks küll munn tunduda, aga kui juba norimiseks läks, siis Walesi kodanikud on meite maa keeli uelslased.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustMa tahan munn tunduda ja seega ma norin ka. Ma ei tea, mis maa keelt sa mõtled, aga eesti keeles kutsutakse neid inimesi kõmrideks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar