Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Sergei Pareiko (65/0)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kas pareiko täna põhis?
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

pingi pääl.

Kommentaar

Nagu ka täna Spartaki vastu,Mandrõkini tulekuga tema võimalused siis läksidki vist,hetkel vähemalt

Kommentaar

Krylya Sovietov S. 3 - 0 Tomsk

Pareiko 90. minutit

Kommentaar

Lokomotiv Moscow [2 - 0] Tomsk

Pareiko pingil

Kommentaar

Tomsk 1-1 Luch Energiya

Pareiko pingil

Kommentaar

täna oli siis Tom-il saunapäev aga kas pareiko ka saunalaval oli?
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                  täna oli siis Tom-il saunapäev aga kas pareiko ka saunalaval oli?
                  Ei. Mandrõkin oli väravas.

Kommentaar

mu andmete kohaselt on Parieko siiski klubis edasi

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                      mu andmete kohaselt on Parieko siiski klubis edasi
                      mingid jutud et pidi klubi vahetama.kas vastab tõele?ja mis klubidega tegu?
                      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                        mingid jutud et pidi klubi vahetama.kas vastab tõele?ja mis klubidega tegu?
                        minu andemete kohalt on ta hooaja lõpuni seal klubis aga asjad võivad ju muutuda... klubi vahetus vastab tõele

Kommentaar

Sport-Expressi artikkel,mis võimaliku klubivahetuse lauda tõi ütleb ka selgelt,et otsus tuleb pärast järgmist mängu Amkariga ja see toimub 26.juulil. Eks siis näe.

Kommentaar

Algselt postitas Jaak Vaata postitust
                            Sport-Expressi artikkel,mis võimaliku klubivahetuse lauda tõi ütleb ka selgelt,et otsus tuleb pärast järgmist mängu Amkariga ja see toimub 26.juulil. Eks siis näe.
                            minu vestlus sel teemal on paar päeva vana nii et asjad võisid nene päevadega muutuda....pole sel teemal rohkem suheld

Kommentaar

noo kui midagi teada saan eks annan teada

Kommentaar

Minu andmetel pidi Pareikol olema variant Itaaliasse minekuks. Kui juba oma variante pakkuda.

Kommentaar

Working...
                                X