Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mart Poom (120/0)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kurb, ikkagi legend vend meil. Kunagi kui väike olin, siis nägin Mardi esimest Premieri mängu ManU vastu, kõva tunne oli. Loodan, et ikka viimase hooaja mängib Eestis, kui inglismaal enam pallida ei saa.

Kommentaar

Karjäärilõpp vist ongi nüüd käes. Oli kõva tegija ikka küll Eestis, edu edaspidiseks.

Kommentaar

Järgmine hooaeg Florasse. Mõned teised vanakesed (Rooba) ka kampa ja Euroopasse tegusid tegema.

Kommentaar

Ei tea, miks peaks Poom Eestis veel mängima? Mida tal siin tõestada on? Küllap see vigastus ta karjääri lõpetabki. Ikkagi ilusa karjääri.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
            Ei tea, miks peaks Poom Eestis veel mängima? Mida tal siin tõestada on? Küllap see vigastus ta karjääri lõpetabki. Ikkagi ilusa karjääri.
            Ja alustab vast ühe teise veel vägevama ...

Kommentaar

on ju pidevalt märku andnud, et väravavahitreener saab tast.
              Ei usu, et kuskil enam mängib

Kommentaar

Algselt postitas z3ro Vaata postitust
                on ju pidevalt märku andnud, et väravavahitreener saab tast.
                Ei usu, et kuskil enam mängib
                Esialgu vast jah vvtrenka, kuid usun tema autoriteeti ja teadmisi arvestades poleks tulevikku silmas pidades peatreeneri amet kas meie koondise või mõne klubi eesotsas väga üllatav.

Kommentaar

Lisaksin siia ka Mart Poomi karjääri tõsisemad vigastused,mille oli postimees väjatoonud.

• 1991 – parema põlve artroskoopiline operatsioon
                  • 1992 – lõualuu murd
                  • 1994 – parema põlve artroskoopiline operatsioon, põletiku tõttu opereeriti hiljem veel kaks korda
                  • 1996 – ninaluu murd, kubemelihase operatsioon
                  • 1998 – õlavigastus
                  • 1999 – sõrmeluu mõra ja kõõluste rebenemine, parema õla vigastus, parema käe randme operatsioon
                  • 2000 – peaajupõrutus, põsesarnaluu murd
                  • 2001 – parema õla vigastus (lihaserebend ja liigesekapsli venitus), sõrmevigastus (sõrm liigesest väljas), rindkerevigastus (ribides mõra), sõrmevigastus (vigastas varem viga saanud sõrme)
                  • 2002 – kubemevigastus, seljavigastus
                  • 2004 – reievigastus (eesmise reielihase venitus), reievigastus (tagumise reielihase ulatuslik venitus), seljavigastus (seljanärvist lähtuv lihaseprobleem), põlvevigastus ja operatsioon (meniski osaline rebend), reievigastus (reielihase venitus)
                  • 2005 – põlvevigastus (vesi ja põletik paremas põlves)
                  • 2007 – seljavigastus, vasaku reielihase venitus

+ 2008 - Õla vigastus (õla sidemete rebend)
                  >>

Kommentaar

Lembit Rajalt vist üle ei trumpa

Teie karjääri oli täis vigastusi ning seetõttu Eesti jalgpalli fännid ei näinudki kunagi parimas vormis olevat Lembit Rajalat mängimas.
                    Jah, võib öelda, et olin täitsa puzzle. Mulle tehti karjääri jooksul 11 operatsiooni. Kaks operatsiooni tehti põlvedele, kaks õlale, nii et õlas on kruvid sees. Need oli kindlasti raskemad vigastused, mis mul olid. Kolm lõikust tehti hüppeliigestele ja neli jalgadele.

Kui toimub Poomile lahkumismäng, siis võiks ju nii korraldata, et vastased niidaksid meie mehe karistusalas maha ja Poom saaks ühe värava ka Eesti eest kirja!

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                      Lembit Rajalt vist üle ei trumpa

Teie karjääri oli täis vigastusi ning seetõttu Eesti jalgpalli fännid ei näinudki kunagi parimas vormis olevat Lembit Rajalat mängimas.
                      Jah, võib öelda, et olin täitsa puzzle. Mulle tehti karjääri jooksul 11 operatsiooni. Kaks operatsiooni tehti põlvedele, kaks õlale, nii et õlas on kruvid sees. Need oli kindlasti raskemad vigastused, mis mul olid. Kolm lõikust tehti hüppeliigestele ja neli jalgadele.

Kui toimub Poomile lahkumismäng, siis võiks ju nii korraldata, et vastased niidaksid meie mehe karistusalas maha ja Poom saaks ühe värava ka Eesti eest kirja!
                      Lahe oleks ju teda vigastada viimases mängus

Kommentaar

Tõlge: Poom vöiks peanlti lööjaks olla, mitte et teda maha niidetaks.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
                          Tõlge: Poom vöiks peanlti lööjaks olla, mitte et teda maha niidetaks.
                          muidugi kena oleks, kui saaks 1 kolli kirja koondise eest

Kommentaar

täna sai siis omakorda Scott Loach vigastada ehk Watford'il on hetkel täpselt üks mängukõlbulik tasemel väravavaht.

mitte, et nende käekäik ilma Poomita mulle suuremat korda läheks.

Kommentaar

Keegi teab millal neid kruvisid õlast välja võtma hakatakse?
                              Kõik, mis tundub raske, on tegelikult lihtne ja kõik, mis tundub võimatu, võtab lihtsalt natuke rohkem aega.

Kommentaar

Natuke vastukaja Mardilt:

Kommentaar

Working...
                                X