kurb, ikkagi legend vend meil. Kunagi kui väike olin, siis nägin Mardi esimest Premieri mängu ManU vastu, kõva tunne oli. Loodan, et ikka viimase hooaja mängib Eestis, kui inglismaal enam pallida ei saa.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mart Poom (120/0)
Collapse
X
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustEi tea, miks peaks Poom Eestis veel mängima? Mida tal siin tõestada on? Küllap see vigastus ta karjääri lõpetabki. Ikkagi ilusa karjääri.
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postituston ju pidevalt märku andnud, et väravavahitreener saab tast.
Ei usu, et kuskil enam mängib
Kommentaar
-
Lisaksin siia ka Mart Poomi karjääri tõsisemad vigastused,mille oli postimees väjatoonud.
• 1991 – parema põlve artroskoopiline operatsioon
• 1992 – lõualuu murd
• 1994 – parema põlve artroskoopiline operatsioon, põletiku tõttu opereeriti hiljem veel kaks korda
• 1996 – ninaluu murd, kubemelihase operatsioon
• 1998 – õlavigastus
• 1999 – sõrmeluu mõra ja kõõluste rebenemine, parema õla vigastus, parema käe randme operatsioon
• 2000 – peaajupõrutus, põsesarnaluu murd
• 2001 – parema õla vigastus (lihaserebend ja liigesekapsli venitus), sõrmevigastus (sõrm liigesest väljas), rindkerevigastus (ribides mõra), sõrmevigastus (vigastas varem viga saanud sõrme)
• 2002 – kubemevigastus, seljavigastus
• 2004 – reievigastus (eesmise reielihase venitus), reievigastus (tagumise reielihase ulatuslik venitus), seljavigastus (seljanärvist lähtuv lihaseprobleem), põlvevigastus ja operatsioon (meniski osaline rebend), reievigastus (reielihase venitus)
• 2005 – põlvevigastus (vesi ja põletik paremas põlves)
• 2007 – seljavigastus, vasaku reielihase venitus
+ 2008 - Õla vigastus (õla sidemete rebend)>>
Kommentaar
-
Lembit Rajalt vist üle ei trumpa
Teie karjääri oli täis vigastusi ning seetõttu Eesti jalgpalli fännid ei näinudki kunagi parimas vormis olevat Lembit Rajalat mängimas.
Jah, võib öelda, et olin täitsa puzzle. Mulle tehti karjääri jooksul 11 operatsiooni. Kaks operatsiooni tehti põlvedele, kaks õlale, nii et õlas on kruvid sees. Need oli kindlasti raskemad vigastused, mis mul olid. Kolm lõikust tehti hüppeliigestele ja neli jalgadele.
Kui toimub Poomile lahkumismäng, siis võiks ju nii korraldata, et vastased niidaksid meie mehe karistusalas maha ja Poom saaks ühe värava ka Eesti eest kirja!
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustLembit Rajalt vist üle ei trumpa
Teie karjääri oli täis vigastusi ning seetõttu Eesti jalgpalli fännid ei näinudki kunagi parimas vormis olevat Lembit Rajalat mängimas.
Jah, võib öelda, et olin täitsa puzzle. Mulle tehti karjääri jooksul 11 operatsiooni. Kaks operatsiooni tehti põlvedele, kaks õlale, nii et õlas on kruvid sees. Need oli kindlasti raskemad vigastused, mis mul olid. Kolm lõikust tehti hüppeliigestele ja neli jalgadele.
Kui toimub Poomile lahkumismäng, siis võiks ju nii korraldata, et vastased niidaksid meie mehe karistusalas maha ja Poom saaks ühe värava ka Eesti eest kirja!
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustTõlge: Poom vöiks peanlti lööjaks olla, mitte et teda maha niidetaks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar