Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Muidugi mul on ka väga hea meel Kinky üle, aga no üle ka ei maksa pingutada ju . No jah, NYRB tase on jah selline Championshipi keskmikega võrdne, sellessuhtes hea võrdlus, aga koondist võiks ka ikkagi aidata (no ei saanud mainimata jätta )
I wandered across the pitch like a lonely Boro striker.
Looking for the ball I think its a Mita.
The Manager asks the fans "what is the missing link"?
And like a heavenly chorus the crowd replies "Give it to bloody Kink!!!"
With dashing locks of lightning hair.
He wows the crowd with skill and flair.
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Aa ei vabandust, minu viga. Mul läks meelest, et seal mängib meie rahvuskaaslane ja see teeb ju NYRB maailma tugevaimaks võistkonnaks. Barcad ja värgid saaks niimoodi põske, et jube juu !
Aa ei vabandust, minu viga. Mul läks meelest, et seal mängib meie rahvuskaaslane ja see teeb ju NYRB maailma tugevaimaks võistkonnaks. Barcad ja värgid saaks niimoodi põske, et jube juu !
Pigem mõtles ta just, et hui on NYRB võrdne Championshipi keskmikega.
Täiesti erinevad liigad ja erinevad stiilid, raske võrrelda.
Welcome to the official website of Middlesbrough Football Club. Visit for Boro's latest news, videos and highlights, plus tickets and match information.
Kommentaar