a bbc ei tee mingit kokkuvõtet?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tarmo Kink (82/6)
Collapse
X
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustnummikas,
kust said? (hommikust saati sky sports'i lehte nillinud, seniajani ei näe)
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca&Reds Vaata postitustTarmo Kink > Cristiano Ronaldo
Kink on Kink
mingeid paralleele on siinkohal kohatu välja tuua
Pealegi on Kink mees , erinevalt Ronaldost.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustTänaks ka lesta, aga paluks samas, et ehk on võimalus mingile normaalsele saidile ka üles lasta? Torus pole ma suutnud veel tervet videot ära vaadata, sest lambist lõpetab laadimise ära.Koondise põhimängija
Kommentaar
-
Algselt postitas Herr Vaata postitustsooda oled?
Kink on Kink
mingeid paralleele on siinkohal kohatu välja tuua
Pealegi on Kink mees , erinevalt Ronaldost.(Y)
The Style We Belive .
Kommentaar
-
Algselt postitas lest68 Vaata postitustsigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas abso Vaata postitustSEE EI OLE LIHTSAL VÕIMALIK. Tõesti ebajumal, ma siiralt loodan, et temast tuleb boros samasugune meeskonna alustala kui Lindpere NYRBs.
mul on nutumaitse suus vist.... No jah, NYRB tase on jah selline Championshipi keskmikega võrdne, sellessuhtes hea võrdlus, aga koondist võiks ka ikkagi aidata (no ei saanud mainimata jätta
)
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustMuidugi mul on ka väga hea meel Kinky üle, aga no üle ka ei maksa pingutada ju. No jah, NYRB tase on jah selline Championshipi keskmikega võrdne, sellessuhtes hea võrdlus, aga koondist võiks ka ikkagi aidata (no ei saanud mainimata jätta
)
kõva mees igaljuhul! :d
Kommentaar
-
Burnley boss Brian Laws was left frustrated but admitted Kink's brace showed a touch of class.
"You can't legislate for wonder goals like that," he said.
"Sometimes you have to hold your hand up and say you have been beaten by absolute beauties. The lad could probably try that 1,000 times and they wouldn't go in but when you get them right there is no stopping them.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar