Algselt postitas khristo
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes järgmisena?
Collapse
X
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustVäga positiivse mulje jättis vennike. Edu edaspidiseks ! Muide, valikturniiri ajal tundus suhteliselt lühike olevat, palju pikkust viskab ka?
Kommentaar
-
minu mäletamist mööda oli ta kroon kaheksakümne keskel kusagil vähemalt aasta esimesel poolelI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Zahovaiko uue võimaliku klubi käsi käib Liga Sagres-is tõesti hästi. Tänase koduvõiduga 1:0 Belenensesi üle tõusti tabeli juba kuuendale astmele, vaid punktiga ollakse maas Sportingust.
Kuid selja taga on kolm satsi 19 silma peal.
Kokku pääseb Portugalist Euroopasse uueks hooajaks 5 klubi, kuna rankingus kukuti eelmisel aastal. Tõenäoliselt suur kolmik pluss liiga liider Braga võtavad need neli spotti ära, kuid viienda pileti pärast on kindlasti oma sõna öelda ka Uniao de Leiria-l.
Järgmine mäng 10 jaanuaril Estadio De Dragao-l siis FC Porto enda vastu. Oleks suurepärane kui Zahol õnnestuks uue klubi eest debüüt teha sellise tippsatsi vastu.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Algselt postitas Kutt Vaata postitustLepingu teenimine on üks asi, teine asi on väljakule saada. Ma ei pea Zahovaiko puhul tõenäoliseks kumbagi."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustViitsid ehk selgitada, miks see tõenäoline pole?
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Kutt Vaata postitustEesti meistriliiga ja Portugali kõrgliiga pole päris samad. Võiks näiteks tuua kus Jääger sai Norra kõrgliigast Itaaliasse ning temagi ei suutnud kohaneda. Ma lihtsalt ei kujuta hetkel ette, et Zahovaiko läheb 27-aastaselt Florast Portugali ning hakkab seal väravaid lööma Portodele ja muudele klubidele.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustJA SA kujutasid ette et Jääger läheb Ascolisse ja saab kohe pöhisse?
ka. minaСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustJA SA kujutasid ette et Jääger läheb Ascolisse ja saab kohe pöhisse?
Kommentaar
-
Algselt postitas v50 Vaata postitustTundub, et Pohlak on jälle asja susima hakanud ja rikkus võimalused lepinguks ära, ei tule sealt mingeid uudiseid.
ma arvan et järgmise nädala jooksul ehk saab vastuse. Zaho poolt peaks nagu kõik tehtud olema, iseasi mida bossid lõplikult otsustavadCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustsiin on samuti mañana ühiskond, kiiret pole kuskile. ja pealegi on veel aega küll ja veel lepinguid sõlmida. mis muidugi ei tähenda seda, et kedagi teist nüüd võetakse testima.
ma arvan et järgmise nädala jooksul ehk saab vastuse. Zaho poolt peaks nagu kõik tehtud olema, iseasi mida bossid lõplikult otsustavadWij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar