Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Kes järgmisena?

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • spekter
    Reservmängija
    • Nov 2002
    • 1155

Algselt postitanud kasutaja khristo poolt
    Hõiskame siis Zahovaiko võimaliku ülemineku teemas veel natuke enne õhtut.

Et siis väidetavalt peatreener Vidigal arvas juba trennide põhjal, et Zaho on täkk ja kaks väravat viimases sõprukas ainult kinnitasid tema arvamust. Ja artikli kohaselt peaks saama Zahovaikost Leiria selle talve esimene signing.
    ei kipu kuidagi seda uudist tulema (olgu siis üht- või teistpidist). kuidagi väga kaua see testimine ...

Kommentaar

• Kaspy
      Eesti koondislane
      • Jan 2004
      • 3521

Algselt postitanud kasutaja Kasepats-Pidur poolt
      Väga positiivse mulje jättis vennike. Edu edaspidiseks ! Muide, valikturniiri ajal tundus suhteliselt lühike olevat, palju pikkust viskab ka?

Kommentaar

• Warren
        Annoying thing
        • Dec 2005
        • 1052

Algselt postitanud kasutaja Kaspy poolt
        Väga positiivse mulje jättis vennike. Edu edaspidiseks ! Muide, valikturniiri ajal tundus suhteliselt lühike olevat, palju pikkust viskab ka?
        Mingi 190 vist. On olnud juhust kõrvuti olla ja siis oli suts pikem mu mäletamist mööda.

Kommentaar

• dareth
          praadimiskindel margariin
          • Dec 2003
          • 4295

minu mäletamist mööda oli ta kroon kaheksakümne keskel kusagil vähemalt aasta esimesel poolel
          I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

• midfielder
            Eesti koondislane
            • Jul 2005
            • 7733

Zahovaiko uue võimaliku klubi käsi käib Liga Sagres-is tõesti hästi. Tänase koduvõiduga 1:0 Belenensesi üle tõusti tabeli juba kuuendale astmele, vaid punktiga ollakse maas Sportingust.
            Kuid selja taga on kolm satsi 19 silma peal.

Kokku pääseb Portugalist Euroopasse uueks hooajaks 5 klubi, kuna rankingus kukuti eelmisel aastal. Tõenäoliselt suur kolmik pluss liiga liider Braga võtavad need neli spotti ära, kuid viienda pileti pärast on kindlasti oma sõna öelda ka Uniao de Leiria-l.

Järgmine mäng 10 jaanuaril Estadio De Dragao-l siis FC Porto enda vastu. Oleks suurepärane kui Zahol õnnestuks uue klubi eest debüüt teha sellise tippsatsi vastu.
            Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

• Kutt
              Asjahuviline
              • Apr 2007
              • 346

Lepingu teenimine on üks asi, teine asi on väljakule saada. Ma ei pea Zahovaiko puhul tõenäoliseks kumbagi.

Kommentaar

• Nahkpea
                Reservmängija
                • Mar 2008
                • 4198

Algselt postitanud kasutaja Kutt poolt
                Lepingu teenimine on üks asi, teine asi on väljakule saada. Ma ei pea Zahovaiko puhul tõenäoliseks kumbagi.
                Viitsid ehk selgitada, miks see tõenäoline pole?
                "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

• v50
                  Professionaal
                  • Jul 2009
                  • 498

Tundub, et Pohlak on jälle asja susima hakanud ja rikkus võimalused lepinguks ära, ei tule sealt mingeid uudiseid.

Kommentaar

• Kutt
                    Asjahuviline
                    • Apr 2007
                    • 346

Algselt postitanud kasutaja Nahkpea poolt
                    Viitsid ehk selgitada, miks see tõenäoline pole?
                    Eesti meistriliiga ja Portugali kõrgliiga pole päris samad. Võiks näiteks tuua kus Jääger sai Norra kõrgliigast Itaaliasse ning temagi ei suutnud kohaneda. Ma lihtsalt ei kujuta hetkel ette, et Zahovaiko läheb 27-aastaselt Florast Portugali ning hakkab seal väravaid lööma Portodele ja muudele klubidele.

Kommentaar

• Mehhanisaator

Algselt postitanud kasutaja Kutt poolt
                      Eesti meistriliiga ja Portugali kõrgliiga pole päris samad. Võiks näiteks tuua kus Jääger sai Norra kõrgliigast Itaaliasse ning temagi ei suutnud kohaneda. Ma lihtsalt ei kujuta hetkel ette, et Zahovaiko läheb 27-aastaselt Florast Portugali ning hakkab seal väravaid lööma Portodele ja muudele klubidele.
                      JA SA kujutasid ette et Jääger läheb Ascolisse ja saab kohe pöhisse?

Kommentaar

• EgoTrip
                        Frequent Flyer
                        • Dec 2001
                        • 4594

Algselt postitanud kasutaja Mehhanisaator poolt
                        enamus siin kujutasid
                        ka. mina
                        Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

• Aílton
                          Loner
                          • Mar 2004
                          • 4015

"Luua varrest võib ka pauk tulla", ütles nõid ja istus luua otsa.
                          AILTON

Kommentaar

• Kutt
                            Asjahuviline
                            • Apr 2007
                            • 346

Algselt postitanud kasutaja Mehhanisaator poolt
                            Ma ei öelnud, et ma kujutasin ette, et Jääger põhisse saab. See oli üllatus minu jaoks, et ta üldse nii suure hüppe suutis teha ja Zahovaiko puhul oleks lepingu teenimine sama suur üllatus ning tagajärg tõenäoliselt samasugune

Kommentaar

• lorenzo
                              pagulane
                              • Dec 2003
                              • 12458

Algselt postitanud kasutaja v50 poolt
                              Tundub, et Pohlak on jälle asja susima hakanud ja rikkus võimalused lepinguks ära, ei tule sealt mingeid uudiseid.
                              siin on samuti mañana ühiskond, kiiret pole kuskile. ja pealegi on veel aega küll ja veel lepinguid sõlmida. mis muidugi ei tähenda seda, et kedagi teist nüüd võetakse testima.
                              ma arvan et järgmise nädala jooksul ehk saab vastuse. Zaho poolt peaks nagu kõik tehtud olema, iseasi mida bossid lõplikult otsustavad
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

• midfielder
                                Eesti koondislane
                                • Jul 2005
                                • 7733

Algselt postitanud kasutaja lorenzo poolt
                                siin on samuti mañana ühiskond, kiiret pole kuskile. ja pealegi on veel aega küll ja veel lepinguid sõlmida. mis muidugi ei tähenda seda, et kedagi teist nüüd võetakse testima.
                                ma arvan et järgmise nädala jooksul ehk saab vastuse. Zaho poolt peaks nagu kõik tehtud olema, iseasi mida bossid lõplikult otsustavad
                                Loodetavasti tuleb vastus lähipäevil ja enne jõulupühi. Ka Puri suhtes tuli lõppinfo vahetult järgmise nädala algul peale eelnevat täispikka testimisnädalat.
                                Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Töötlen...